dach

(18 wyników)
  • Witajcie. Szukam firmy, która tanio i solidnie wykonuje docieplenia domków wraz z elewacją i dachy. Mój mail: gawdaro@interia.pl. Z góry dziekuję za pomooc
  • Gdzie mozna naprawic dach cabrio?
  • Witam! moze ktos sie orientuje jakie sa tera koszty wymiany dachu? ile biora za robocizne a i le material kosztuje? jak sobie licza od metra kwadratowego czy jak? z gory dzieki! pozdrawiam
  • Szukam firme albo ludzi ktorzy solidnie zmienia dach ok 200 m kw jest to domek jednorodzinny pokryty bedzie blachą
  • Czy ktos słyszał o tragedi , która wydażyła się w Śródmieściu?
  • Cześć, jestem studentem z Wałbrzycha i bardzo lubię szlajać się po klubach i powiększać hodowlę zwierząt jako że jest to moja ogromna pasja. Niestety, aby móc realizować swoje marzenia potrzebuję do tego celu pewnych nakładów finansowych. I choć mam 22lata, a moje doświadczenie zawodowe to 3lata ambitnej pracy za granicą, to w Polsce pracy jeszcze nigdy nie szukałem i mimo dużego wysiłku nie mogę poszczycić się wielkimi sukcesami na tym polu. Gdyby ktoś usłyszał, że jest w Wałbrzych...
  • Gdzie polecacie swędzieć sylwestra gdzieś tutaj w okolicach?? Większą paczką osób za rozsądne pieniądze. Chodzi mi o jakieś miejsce pod dachem. Pozdrawiam
  • Jak poinformował nas jeden z czytelników, zapadła się sala gimnastyczna w szkole podstawowej na ulicy 11 listopada. Szczegóły wkrótce. www.walbrzych.info/?wczytaj=wiadomosci&kategoria=News&show=6632 wiecie coś wiecej?
  • Witam chce kupic mieszkanie i jest ono na ostatnim pietrze chcialabym sie dowiedziec jak to jest np.zima duzo wiecej trzeba ogrzewac bo jednak nikogo nad nami juz nie ma a opinia sprzedajacego nie do konca jest szczera...pozdrawiam
  • Na 11 listopada na wysokości przychodni widziałem samochód osobowy na dachu. Nieciekawie to wyglądało. Zastanawiam się jak mogło do tego dojść.
  • Czy wie ktoś może coś o tym zdarzeniu na placu górnika, podobno tam się jakiś chłopak powiesił na przystanku...
  • poszukuję budowlańca do przekładki dachu - dlaczego znikł mój post ? nie można na tym forum zamieszczać takich ogłoszeń ?
  • okazuje się ze całkiem sporo. Najnowszy teledysk 3ciego wymiaru z Focusem kręci... chłopak Nawrockiej!!!! oczywiście edyta się załapała do teledysku. Trzeci wymiar na swoim oficjalnym kanale już zamieścił making of , zapowiada się dość ciekawie. www.youtube.com/watch?v=DoW7IJ5J66Y&playnext_from=TL&videos=eP7xBEDUZGo
  • Czy mieszkańcy naszego pięknego miasta zauważyli jak władza rozpuszcza nasze pieniądze. W obiekcie Starostwa wymieniają okna, aby nie przeszkadzać darmozjadom w ich ciężkiej pracy. Ale jak wyglądają bydynki zarządzane przez gminę tego władza nie widzi. W tym tygodniu byłem w MZB pytać kiedy będzie naprawiony dach u nas w budynku, otrzymałem odpowiedź nie ma pieniędzy, może uda się naprawić w roku 2008. I co myślicie o tym
  • Nasz ADM krótko mówiąc olewa nasze prośby dotyczące remontu komina. Sprawa ciągnie się od roku czasu. Fakt, że nie mamy wystarczających środków na funduszu remontowym, ale przecież są kredyty dla wspólnot mieszkaniowych. Tymczasem przyszła zima, i w mojej ocenie komin nie wytrzyma. Stanowi to bezpośrednie zagrożenie życia ludzkiego i dewastacje pokrycia dachowego. Prosiliśmy ADM o pomoc w sprawie kredytu, to nas wyśmiali. A kwota jest śmieszna, która nam brakuje 2000-3000 zł. Co...
  • dekarz(12)

pilnie poszukuję dobrego dekarza z certyfikatem (Wałbrzych i okolice). Proszę o pomoc :) Kogo polecacie a kogo raczej nie ?
  • Uwazajcie przy współpracy z tą firmą lub firmami od niej zaleznymi , płaci z duzym opuznieniem i z oporami.Przy okazji budowy carsanitu II narazie zbankrutowała jedna firma budowlana.Inne sa na krawedzi.Stosuje polityke czepiania sie szcegółów przy odbiorach aby zyskac na czasie niepłacenia.Realizują równoczesnie budowę Aquaparku w Swiebodzicach.
  • dlaczego nie mozna wykorzystac Zamku Książ jako największej atrakcji turystycznej Wałbrzycha?? W końcu jest to trzeci co do wielkości zamek w Polsce a jego promocja jest na poziomie dworku książecego. nie ma co ukrywac wałbrzych posiada kilka zabytków renomy światowej (co najmniej). nie jest to pałac w Wiedniu, zamek w Malborku. starostwo wydaje piekne książeczki na temat Książa ale to dalej nie jest to. czy nie stac nas na więcej??

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się