Forum Turystyka Świat Tunezja
ZMIEŃ
      daru

daru

(4 wyniki)
    • Pierwszy raz lecę do Tunezji [z SAN&FAN]. W/w hotel ma podobno cztery gwiazdki, ale nikt nie napisał o nim żadnych konkretów. nie mogę się wycofać, a jeszcze trwa "ramadan". Błagam o informacje
    • Witam W pierwszej polowie wrzesnia byliśmy z biurem podróży Oasis Tours w Tunezji i trochę sami pozwiedzaliśmy. Wszystkich zainteresowanych zapraszamy do lektury: Biuro podróży Oasis Tours Hotel Dar Ezzahra Przewoźnik Karthago Airlines Biuro Nie zmieniło hotelu, przedstawiciele byli na lotnisku skierowali do busa, potem okazało się że jedziemy innym. Od lądowania do odjazdu z lotniska czekaliśmy 2 godz. Przed odjazdem pojawia się rezydentka. Po drodze krótko opowiada o Tune...
    • 11.05.05 wybieramy się z naszymi dziećmi(3m,3m i 5lat) na tydzień do Hammamet czy ktoś może był w tym hotelu.Będę wdzięczna za informacje na temat tego Dar Khayam i okolicy Hammametu, a także o wakacjach w Tunezji z 3 miesięcznym dzieckiem.
    • Witam was moi mili :-) Mam takie pytanie do was, mianowicie chodzi mi tutaj czy moze ktos z was wybiera sie z katowic do tunezji dnia 19.04 ? Co polecacie w poblizu DAR EZZAHRA ? Chcialbym zwiedzic Tunis a tak ze sprawdzic sie na 'latawcu' za motorowka, lot balonem? moze cos innego polecacie, z gory dzieki za wskazowki pozdrowko z Wadowic ;-)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Wersja mobilna