Dodaj do ulubionych

Podgora-kilka pytań

16.03.10, 23:23
I znów potrzebuje Waszej pomocy :-)
Wybieramy się na przełomie lipca i sierpnia do Podgory -wszystko ustalone zarezerwowane przeczytane setki wątków i trafiam na jeden dotyczący głośnej dyskoteki w pobliżu chyba kempingu
Czy mogłabym prosić bywalców tej miejscowości -żeby coś o tym hałasie powiedzieli czy faktycznie jest przy tym Porcie tak głośno <wieczorami/nocą> ...jedziemy z 4 dzieci -apartament mamy gdzieś w pobliżu tego portu-Podgora Porat 3,

Wiecie może gdzie to się znajduje??
Jak to faktycznie jest z tą dyskoteką ??? Możecie mi coś opowiedzieć o tej okolicy??
Z góry dziękuje za informacje
Obserwuj wątek
    • ania19771 Re: Podgora-kilka pytań 20.03.10, 22:03
      :-(
      podbijam -może ktoś cos wie o tym "hałasie" ??
    • Gość: Magosia Re: Podgora-kilka pytań IP: 80.51.242.* 06.05.10, 13:41
      Przy porcie?? Ja byłam w Podgorze w zeszłym roku i przy porcie to najbardziej
      spokojna okolica bo jest tylko jedna kawiarnia w wiekszości odwiedzana przez
      miejscowych. Dalej za portem jest Hotel i jeszcze dalej bar przy plaży - we
      wrześniu był nieczynny i chyba tylko tam mogą być dyskoteki. Ale to daleko od
      portu. Cały hałas i życie nocne toczy się przy promenadzie w centrum.
      • ania19771 Re: Podgora-kilka pytań 06.05.10, 15:28
        dziękuje ślicznie
        • Gość: zoltar Re: Podgora-kilka pytań IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.05.10, 20:21
          Bylismy z dzieciakami w zeszłym roku w lipcu. Podgora jest cichym i ładnym
          małym kurortem wakacyjnym nie ma tam dyskotek, wieczorem na glownej
          promenadzie i w hotelach graja muzykę "na żywo" dla gości po 22 30 zapada
          cisza. Pozdrawiam
    • grekan Re: Podgora-kilka pytań 07.05.10, 02:26
      Przy porcie na cyplu czasami odbywaly sie wieczorem koncerty dla
      wszystkich chetnych, ale o glosnej dyskotece nic mi nie wiadomo.Podgora
      jest piekna.
    • ania19771 dziękuje ślicznie 07.05.10, 15:29
      już się nie mogę doczekać...ehhhhh
    • ania19771 jeszcze jedno pytanie.... 31.05.10, 14:19
      mam do Was jeszcze jedno pytanie :-)
      Czy w Podgorze znajdę tego typu plaże -tzn takie mniej tłoczne zatoczki jak widniejące na poniższych zdjęciach
      ??
      zapodaj.net/6212802c707b.jpg.html
      zapodaj.net/01aecf62fd59.jpg.html
      Jaka pisałam wcześniej mieszkać będziemy przy porcie -w którą stronę mamy się kierować żeby tak w mniejszym gronie turystów spędzić czas :-)
      Będziemy "zmotoryzowani" więc możemy podjeżdżać lub przejść się spacerkiem -dzieci już nie są malutkie więc dadzą sobie radę
      Właśnie tak robiliśmy zeszłego roku -nie korzystaliśmy z tej główniej plaży na Murterze tylko szukaliśmy czegoś innego
      Liczę się z tym że to pełnia sezonu i wszędzie będzie tłoczno ale może uda się jakiś skrawek dla siebie wygospodarować
      Bardzo chętnie poczytam Waszych rad
      • Gość: anna up IP: *.saite.com.pl 05.06.10, 12:11
        up
      • grekan Re: jeszcze jedno pytanie.... 05.06.10, 12:50
        Za portem w prawo ok. 500m jest duza plaza a dalej wspomniane zatoczki.
        • Gość: ania19771 Re: jeszcze jedno pytanie.... IP: *.saite.com.pl 05.06.10, 15:55
          no to świetnie :-)
          Dzięki wielkie
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka