kolpolkolpol 07.07.09, 08:47 Mam pytanko, jakiej narodowości jest w hotelu najwięcej? Czy jest sporo Polaków? W jakim wieku w przewadze są goście hotelu? Czy są jakieś dyskoteki w pobliżu? Dzieki Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ewa Re: Sun City IP: *.cust.tele2.pl 07.07.09, 09:35 Tydzień temu wróciłam z tego hotelu.Bardzo przyjemny hotel,byłam bardzo zadowolona.Najwięcej jest oczywiście Anglików,różnych wytatuowanych dziwaków ale bardzo wesołych,chętnych do różnych zabaw,np,piłka wodna.Był nawet mecz Anglicy kontra Polacy bo właśnie Polaków jest dość duzo,obsługa chetnie uczy się nowych polskich słówek bo jest nas tam coraz więcej.Potrafią też mówić po rosyjsku chociaż Rosjan raczej tam nie widziałam.Dyskotek w hotelu raczej nie ma pomimo tego,że przy 2 barach cały czas leci muzyka,przy jednym telebim z polską VIVA.Gdyby goście zaczęli tańczyc to może by coś z tego było.W ogóle w całym Oludeniz nie ma typowych dyskotek.Podobno super dyskoteki są w miejscowości między Fetye a Oludeniz,zapomniałam nazwy. Jest tam duży przekrój wiekowy od niemowlaków do staruszków:)Kazdy znajdzie cos dla siebie:) Odpowiedz Link Zgłoś
kolpolkolpol Re: Sun City 07.07.09, 10:52 dzieki A jak wygląda sytuacja z biurami lokalnymi? Czy jest jakieś godne polecenia? Czy w którymś mówią po polsku? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewa Re: Sun City IP: *.cust.tele2.pl 07.07.09, 12:07 Przy głównej promenadzie jest kilka biur lokalnych.W żadnym nie mówią po polsku ale po angielsku,rosyjsku i niemiecku.Za to chętnie łapią polskie słówka.My po targowaniu wybraliśmy biuro,które opuściło najwięcej BloodyGorgeous i nie żałowaliśmy.Swietna,młoda ekipa,szczególnie na Jeep Safari.Opisałam tę wyprawę dokładnie na tym forum wczoraj pod tytułem wawóz Saklikent Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewa Re: Sun City IP: *.cust.tele2.pl 07.07.09, 12:28 forum.gazeta.pl/forum/w,660,97071151,97071151,wawoz_sakklikent.html Dodam jeszcze,że bardzo popularnym fakultetem jest tam paragliding,gdyż są tam na tej górze w Oludeniz odpowiednie prady wznoszące.Naprwadę przy odpowiednim wietrze niebo jest tam pełne lotniarzy.My nie zdecydowalismy się ale kilku znajomych z hotelu tak i byli zachwyceni.Jednego trochę pociągnęło po kamieniach przy starcie i miał zdartą skórę na nodze ale nie narzekał.Koszt ok.55-65 euro. Odpowiedz Link Zgłoś