emigracja

(4 wyniki)
  • Mam możliwość wyjechać na stałe czy ktoś wie jak wygląda rozpoczęcie nauki dzieci w wieku 10 i 7 lat w UK?
  • Chce wyjechać na sałe za granicę najlepiej GB,USA lub Irlandia. mam wykształcenie wyższe elektryczne, znam j. angielski dobrze i długoletnią praktykę. Czy znajdzie się ktoś na forum i zproponuje mi coś??? przez jaką firmę wyjechać.
  • chcialabym zapytac jak emigrowac do Niemiec...mam podowjne obywatelstwo, slyszalam ,ze na satarcie panstwo zapewnia mieszkanie i kurs jezykowy doszklajacy itp. Jakie formalnosci sa potrzebne, jak wygladaja pierwsze miesiace- lata w niemczech itd. Gdzie znalezc te wszystkie informacje w sieci--zanim uderze do ambasady...
  • od pewnego czasu mam ogromne wyrzuty sumienia , nie moge spać , ani jeść.Przed oczyma mam tylko ogromne rzesze młodych ludzi w autokarach , a potem koczujących na dworcach w Londynie, Paryżu, Berlinie.Wchodzacych do każdej napotkanej restauracji w Londynie absolwentów polskich uczelni z prośbą/błaganiem :"I am looking for a job.Please, help me!" chciałbym powiedzieć wszystkim Polkom i Polakom: "P R Z E P R A S Z A M !" Od nowej kadencji Sejmu obiecujemy(jak wygramy wybory): 1.up...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się