emigracja

(5 wyników)
  • Zastanawiam się jakie aspekty sugerują zamieszkanie na stałe w innym kraju...Czy bierze się pod uwagę jedynie IX dom i planety w nim czy również IV? Na co patrzeć żeby "przewidzieć"czy jest nam pisana emigracja? Właśnie niedawno dostałam propozycję wyjazdu za granicę,zagłębiłam się więc w natalny w poszukiwaniu aspektów sprzyjających(plus oczywiście tranzyty)-IX dom w Wadze,w nim Księżyc i Uran (Uran trygon Wenus,trygon Mars,kwinkunks Pluton....Księżyc trygon Jowisz) Mógłby mi ktoś po...
  • Witam Może ktoś zechcę zerknąc i wyrazic swoją opinie. Otóż nie wiem czy to wpływ plutona na MC, a może to jednka uran na ASC (jest w rybach a co do min godziny nie znma więc mozę juz byc) ale w ciągu niecałych 2 miesiecy całe moje zycie się wywróciło do góry nogami.Nie zdałam na wymarzone studia (grafika)oblewając ostani egz,na innym wydziale zdałm ale sie nie dostałam.Oprócz tego żadnej konkretnej pracy, miłości itp. Po tych wydarzeniach, zdecydowałam się w kilka dni,skorzyst...
  • witam :)czy mocno zaakcetowany 4 dom w horoskopie moze oznaczac zainteresowanie problemem imigracji? Chec pomocy imigrantom w zaadaptowaniu sie w nowym kraju? Wlasnie siedze we Francji i bardzo interesuje mnie ten problem, ucze imigrantow jezyka, a 4 dom u mnie w natalnym peka w szwach :)
  • Za rok zamierzam wyprowadzić się z Polski. powoli się do tego przygotowuję. na co powinnam zwrócić uwagę w horoskopie, chcąc się dowiedzieć czegoś na temat tego wyjazdu?
  • 2 listopada wybieram sie ponownie do Szkocji niby tylko na miesiac ale .... w glebi ducha ja i moi znajomi wyczuwaja ze to juz decyzja na dluzszy pobyt tranzyt na ta chwile przedstawia sie ciekawie ASC na natalnym IX domu Słonce traznytujace w koniunkcji z natalnym ASC i Uranem bardzo mila sytuacja ale czy moze oznaczac emigracje?? w natalnym mam slonce w koniunkcji w IX domu

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się