Forum Na emigracji AUSTRALIA
ZMIEŃ
      emigracja

emigracja

(5 wyników)
    • Chcę wyemigrować do Australii, czy według was mam szansę znalezienia szybko pracy w zawodzie? Jestem inżynierem-biotechnologiem (chyba tak to najtrafniej nazywa się), skończyłam Master in Molecular Bioengineering. Na liście SOL jest "Biomedical Engineering", ale nie wiem, czy moje wykształcenie podchodzi pod coś takiego..... Czy jest jakaś możliwość sprawdzenia tego, poza płaceniem biurom migracyjnym za "ocenę" mojej osoby? Tudzież czekanie na rozpatrzenie migracji zawodowej przez rząd Austra...
    • Witam wszystkich! Chcę na koniec roku wyemigrować do Australii. Zdecydowałem się na skorzystanie z usług firmy albionhouse. Czy ktoś może mi doradzić, czy jest to właściwa decyzja?
    • Na forum pojawiaja sie co chwile nowe pytania, dotyczace emigracji do Australii, wiec postanowilam zalozyc osobny watek na ten temat. Na poczatek: biblia imigranta do AU, czyli strona Wydzialu Imigracji i Obywatelstwa (Department of Immigration and Citizenship (DIAC): www.immi.gov.au/ Nie znasz angielskiego? Pozostaje Tobie nauczyc sie jezyka i zdac egzamin IELTS, inaczej masz dostep tylko do wiz turystycznych i studenckich a z wiz stalego pobytu wchodza w gre sponsorowanie prz...
    • Witam, Czy ktoś z Was wyemigrował z psem? albo czy słyszeliście o takim przypadku? My od tego uzależniamy naszą emigrację....
    • u mnie w pracy mowia, zeby sie wypchali....! czasami to szokuje... ale juz sie nauczylem, zeby sie nie pchac, jak nemeczek... !

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się