Forum Pomoc O forum
ZMIEŃ
      film

film

(16 wyników)
    • Od wczoraj mam problemy z wejsciem na fora prywatne ukryte a na dodatek w tej chwili nie moge pisac na forum zamknietym na ktorym jestem od poczatku jego istnienia. Wyslalam ponowna prosbe o akces na fora ukryte , na wiekszosc zostalam wpusczona ponownie , rozmawialam telefonicznie z jednam z adminow ktory sie zarzekal ze mnie mnie nie wywalil. Po raz drugi dostalam od Niego akces na forum ukryte i nadal nie moge wejsc:( Inny admin ktorego lekko zwymyslalam :PPPP napisal ze nie wie...
    • wkeljania bezpośrednio na forum okienka z youtube?
    • Tylko dla ludzi o mocnych nerwach: www.grapheine.com/bombaytv/playuk.php?id=201628
    • Na samej górze baner z konkursem dotyczącym filmu "Asterix i Obelix "coś tam". Dzieciak na niego klika bo chce zagrać a tutaj wyskakuje tekst: "niedotępne...w archiwum". Aktualizacja z 19.05.06 r. To co to do diabła jest? Robicie jaja z pogrzebu.
    • W zamian za moje krytyczne wypowiedzi na temat akcji bookcrossing gazeta wysyla mi grozby karalne - otoz panowie Kwasniewski i Brzozowski - mozecie mnie zabic ale nadal bedziecie nedznymi chujami. PS. Jesli portal gazeta nie zglosi tej sprawy do prokuratury to znaczy ze podpisuje sie pod tymi grozbami. Gratuluje argumentow. PS. Mi jest wszystko jedno. Mam raka. Albo bede mial. Albo nie. ty pojebany skurwysynie, wiem jak cię złapać i zajebać.Chuju jebany, dorwę cie i zajebie jak...
    • Nie wiem do kogo podkablowac redaktora pewnego serwisu. Facet sprawdzil ceny gadzetów elektroniczych w kilku sklepach. Problem w tym że na końcu umieścił filmik pochodzacy z monitoringu "sklepu nie dla idiotów" z niepełnosprawnym człowiekiem. Dotatkowo filmik ten poprzedził dość niewybrednym komentarzem. =========== Nabijanie się z niepełnosprawności przynosi wstyd Agora SA! www.technoblog.pl/blog/1,84943,5796130,Czas_zostac_idiota.html
    • Portalu gazeta.pl w Ekipie. Taka sobie ciekawostka.
    • A problem mam portalowy, a nie forumowy. Taki: Chciałam ci ja wziac udział w konkursie filmowym, krótko mowiac, w tym: serwisy.gazeta.pl/film/0,64005,2720250.html?t=1116664104916 Jak rozsadny człowiek, zanim klikne ze sie zgadzam na dane regulamin, chciałam go przejrzec na wypadek ewentualnych haczyków. A pod linkiem jest regulamin do wczesniejszego konkursu, goraczkowego. A do obecnego niet. I co ? Jak grac, skoro nie wiadomo, co grozi za przegrana ? A jak mi redakcja przyjedzi...
    • Uwazam ze na forach gdzie przytlaczaja glosy forumowiczow mnalezy je przeniesc do potforum. Nie wszedlem od roku na forum kino bo czytanie komentarzy do recenzji z portalu mnie nie bawilo - nie recenzowano tam np. filmow z bracmi Marx. Ale oczywiscie mozna szukac innych rozwiazan. Na duzych forach miejskich komentarze moglyby padac do potforow - jesli ich tematyka jest adekwatna. To niestety wymaga kilkusekundowej pracykogos z portalu, wiec pewnie nie wejdzie w gre. Na W-wie duza ...
    • Permanentna manipulacja! Nie wierzę w ani jedno napisane słowo z posta GAZETY "Kubki za opinie o Jedynce Portalu - rozwiązanie!", chyba że jest tak, a pewnie tak jest, że te rzekomo wybrane z 1000 opinie pochlebne, to tak naprawdę wszystkie pochlebne opinie w tym jakże okrągłym tysiącu! Dlaczego? A dlatego, że nie dość, że na forum w zasadzie cały czas grzmiało o tym Waszym cud- designie, to jeszcze prywatnie wszyscy znani mi webole od pocztątku samego się krzywili jak Bydgoszcz dł...
    • Adminie, poprzyj swego kumpla takze werbalnie, nie wystarczy, ze zostawiasz jego posty, a wyrzucasz na bruk ludzi o pogladach nienazistowskich. Napisz pod jego postem jak bardzo kochasz Adolfa Hitlera. Mozesz mu tez doradzic czy lepiej Zydow zakopywac zywcem, czy zywcem palic, bo go to pytanie jakis czas temu bardzo gnebilo. Moze we dwojke bedziecie lepsi od Hitlera i wasza wersja ostatecznego rozwiazania okaze sie skuteczniejsza:( www2.gazeta.pl/forum/794674,30353,794652.html...
    • Tak się zastanawiam czy możliwe byłoby wprowadzenie do wyszukiwarki w galeriach zdjęciowych opcji 'szukaj postów ze zdjęciami' określonego autora (albo chociaż zachowanie tych znaczków-aparacików przy postach).Np.wiem że osoba X zamieściła zdjęcie ale nie pamiętam w jakim wątku,jeśli trafię na osobę dużo piszącą to często szukanie takiego zdjęcia jest szukaniem igły w stogu siana.A tak byłoby jak na dłoni-same posty ze zdjęciami :)
    • nie da rady wejść na np. pracę,gospodarkę
    • prosze o zwrocenie uwagi na watek "pocztowka z israela" na forum swiat. zalaczono tam link do zdjecia, na ktorym jest przedstawione dziecko w getcie warszawskim, na ktore kieruje bron zolnierz niemiecki. druga polowa tozdjecie jamala al-dury i jego syna mohammada, ktory pare minut po zrobieniu tego zdjecia zostal zabity kula palestynska w plecy. muhammad al-dura zostal symbolem intifady, jako ze natychmiast rozniesiono klamstwo, jakoby to zolnierze israelscy zabili tego chlopca. do...
    • Kiedy podczas odpowiedzi wchodzi się do ekranu logowania, wówczas odpowiedź na post po powrocie pojawia się jako nowy wątek a nie podpina pod post, na który się odpowiada. www1.gazeta.pl/forum/794674,30353,794652.html?f=13&w=8702770
    • Czemu wątek podpięty do tekstu o filmie "demaskującym" McDonald's został podpięty do Forum Gospodarka a nie do np. Kuchni albo Kina? W końcu głównie o premierę filmu dotyczącego jedzenia (przepraszam) jednak chodzi? forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=30&w=17668381&v=2&s=0

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się