film

(2 wyniki)
  • Czy zdarza wam się po obejrzeniu jakiegoś filmu sięgać po książke na podstawie której powstał?? Ja w zasadzie mało oglądam filmów w domu jakoś czasu brak i skupić się trudno ale za to częst chodze do kina i tam wiekszość filmów m się podoba:) Kilka lat temu byłam na "Nostalgii anioła" zrobiła na mnie ogromne wrażenie, tak więc zakupiłam sobie książke pod tym samym tytułem. Dobra była ale film jakby lepiej oddawał tą niezwykłość i magię tematu. A wczoraj byłam na świetnym horrorze "Kobiet...
  • Czy czytaliście książkę albo oglądaliście film?? Mnie zafascynowały zwiastuny filmu więc postanowiłam koniecznie pójść do kina. Zanim poszłam do kina kupiłam książkę. W sobote obejrzałam film i szczerze mówiąc wyszłam z kina przerażona:)) Film rewelacyjny ale ciężki momentami brutalny,mówiący o rzeczach ważnych w sposób niełatwy. Zrobił na mnie duże wrażenie ale myślę,ze trzeba go obejrzeć jeszcze kilka razy,żeby tak naprawdę wszystko dotarło:) Teraz aż się boję zabierać za tą książkę...czy s...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się