film

(5 wyników)
  • www.youtube.com/watch?v=Nx-A-SzHIOI&feature=g-vrec
  • Niedawno pisałem o propozycje filmów parapsychologicznych, duch zjawy, egzorcyści.Dziękuję, pojawiło się mnóstwo odpowiedzi, większość z tych filmów obejrzałem no i super:).A teraz prosiłbym o inny gatunek:filmy z rodzaju "biznesowe" czyli takie po których obejrzeniu wzrasta nam chęć do robienia szmalu, działania w kierunku podniesienia stopy zyciowej itp.Jest to ważna szczególnie teraz, kiedy kolejne zwolnienia grupowe i bezrobocie (o, np. lepiej:poszukiwanie pracy) mogą wpędzić w deprechę n...
  • Podajcie co w tym temacie warte obejrzenia (ściągnięcia):)
  • www.facebook.com/BridgetJonessDiary Bridget Jones :)
  • Jak w pytaniu tematycznym. Czytajac to forum mam czasem wrazenie, iz niektorzy promuja taka oto postawe: nalezy akceptowac wszystkich ludzi i byc na nich otwartym, byc wyrozumialym wobec ich wad i slabosci. Nie nalezy byc aroganckim ani egocentrycznym, nalezy zwalczac pyche. Jesli czyjes zachowanie nie odpowiada ci, spojrz na siebie, bo to twoj problem a nie drugiej osoby. Jesli ktos cie zrani, to jest to problem twojego odbioru. Jesli uznajesz kogos za nudnego- to znaczy, ze jestes zamknie...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się