-
Ja bym wszystkich speców od dźwięku w Polsce pozwalniała. Filmy: raz słychać dialogi raz nie słychać bo muzyka w tle za głośna, seriale to samo. Jak masz włączony dźwięk o jakimś natężeniu to za chwilę musisz ściszać, bo muzyka w filmie jest za głośna. Koncerty gdzie gwiazda śpiewa na żywo nie da się słuchać bo jej po prostu nie słychać, za to instrumenty aż za bardzo. Wszędzie gdzie dźwięk jest ważny jest po prostu skopany. Wczoraj oglądałam koncert Adele i to jak jej głos został wyeksponowa...
-
Mój chyba w zeszłą niedzielę: udało mi się zaliczyć wszystkie odcinki "Paradoks" na raz (start około 13.00 koniec coś około po 2-giej w nocy)
Normalką jest, gdy czas pozwala (ale i tak zawsze kosztem nauki i pracy) to "jak mnie coś kopnie" od 3 do 6 filmów pełnometrażowych (średnio raz w kwartale)
[i]"Macie tak samo", że "jak was coś kopnie" to oglądacie filmy kilkanaście godzin?
Albo, że w ciągu jednego dnia jesteście na 2 albo nawet 3 filmach w kinie? [/i][b][/b]
Ze następuje jakiś ...
-
no co ci scenarzyści zroblili??? koszmarrr a książka była taka fajna
-
superseriale.se.pl/seriale/na-wspolnej-marta-zakocha-sie-w-pacjencie-ktory-dostanie-serce-janusza_255484.html
to troche przegiecie, nie uwazacie?