film

(13 wyniki)
  • Fundacja Rodzić po Ludzku zaprasza na pokazy filmu "Poród w ekstazie" (Orgasmic birth) w Oświęcimiu - 13.03 i Krakowie - 14.03. Więcej info
  • 10 maja - Bydgoszcz 24 maja - Gliwice www.rodzicpoludzku.pl/index.php?option=com_content&view=article&id=477:kolejne-pokazy-filmu-qporod-w-ekstazieq&catid=57:aktualnoci-z-fundacji&Itemid=3729 Na Śląsku będzie większa impreza, ale jeszcze nie ma szczegółów.
  • szukam i szukam od kilku dni nt porodu domowego i trafilam na taki film: www.youtube.com/watch?gl=PL&hl=pl&v=bFH9RFd306U&feature=channel
  • Czy oglądałyście może film 'Poród w harmonii z naturą' sygnowany przez Preeti Agrawal? Jakie są Wasze wrażenia? Interesuje mnie zwłaszcza, czy dowiem sie z niego czegoś, czego nie da się wyczytać na tym forum? (czyli pyt. z serii "kupić -nie kupić") ( www.preetigin.pl/index.php?menu=wydawnictwa&id_men=3)
  • - budujace
  • bardzo interesujacy, zrobiony przez kobiete, ktora urodzila w domu dwoje dzieci: uk.youtube.com/watch?v=4DgLf8hHMgo "The Business of Being Born"
  • Kolejny pokaz filmu odbędzie się 25 października o godz. 12. w kinie Muranów. Więcej info: www.rodzicpoludzku.pl/Aktualnosci/zapraszamy-na-pokaz-filmu-Porod-w-ekstazie.html
  • Pokazy filmu „NARODZINY JAKIE ZNAMY” Eleny Tonetti-Vladimirovej - w Warszawie „NARODZINY JAKIE ZNAMY” Eleny Tonetti-Vladimirovej to film niosący potężną dawkę emocji, niezwykły, głęboko poruszający i piękny w wymowie. To, w jaki sposób przyszłaś/edłeś na świat, wpływa na całe Twoje dalsze życie, to idea przewodnia filmu. Elena zaangażowana jest w działanie na rzecz pokoju, jeżdżąc po całym świecie ze swoim filmem, wykładami i warsztatami, promując i ucząc świ...
  • chyba bede hostowac ten film w wisconsin.... tylko jajaks wieksza sale musze zalatwic, bo u mnie w domu to moze na jakies 15-20 osob by bylo.... ciesze sie ze ten film powstal... o porodzie od troszke innej strony :) oto zwiastun: orgasmicbirth.com/
  • Może wiecie, może nie - 11.09 (choć w Poznaniu dopiero 18.09)na ekrany kin wchodzi film o tym tytule. Trailer i opisy są obiecujące. Mam nadzieję, że się nie zawiedziemy:)
  • Zimno mi. I mam dreszcze. I bynajmniej nie jest to zasługą pogody za oknem. Nie jest to też wynikiem choroby czy przeziębienia. To wynik emocjonalnego zderzenia z wielką bombą wiedzy, którą podświadomie gdzieś w głębi przechowywałam. Od kilkunastu minut usilnie próbuję się w swojej głowie i emocjach pozbierać. Włączyłam zespół Clanned i powoli oddychając, łapię resztki tchu, ocierając łzy z mojej twarzy. Nie wiem, czy dobrym pomysłem było oglądać teraz ten film. W końcu od chwili wyznaczone...
  • Na pokaz zapraszają Fundacja Rodzić po Ludzku i Fundacja MaMa. Film „Poród w ekstazie" jest zaproszeniem do zmiany - do tego, aby bardziej świadomie przygotowywać się do porodu, aby podejmować dojrzałe decyzje o tym z kim i gdzie rodzimy. Jest także wezwaniem do tego, aby więcej mówić o pozytywnych doświadczeniach porodowych - trzeba przełamać traumatyczną wizję porodu, jaką przekazują sobie nawzajem kobiety. Jest także przesłaniem do położnych i lekarzy - aby nie traktowali poro...
  • Dziewczyny, temat troszkę luźniejszy. Przygotowuję się i przygotowuję do porodu w domu i właśnie nie wiem, kto nam (mi i Maluszkowi) będzie robił zdjęcia. Jak było u Was? Czy mąż - trzęsącymi się rękoma, czy położna - która poniekąd ma ważniejsze zadania w tym czasie, czy miałyście osobę trzecią do tego? Was, o to, że sobie same robiłyście, nie podejrzewam. A może nie robiłyście zdjęć wcale i teraz tego żałujecie? Ja bym strasznie chciała uwiecznić te chwile, przynajmniej pierwsze minu...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się