Forum Specjalne Publicystyka
ZMIEŃ
      filmy

filmy

(254 wyniki)
    • Z obrzydzeniem obejzalem ten film i doszedłem do wniosku ze chyba ten Pan scisle wspólpracuje z GROSSEM bo tematyka i przesłanie do widza jest jednakowe.Obrazanie Polski i Polakow tez jest identyczne.Tylko dlaczego ten wredny dla Polski film uzyskał dotacje z kasy panstwoewej poprzez PISF w wysokosci 3,5mil.zl. Przeciez ten film szkaluje nasz kraj jako antysemicki i chamski w swojej tresci i wymowie. Ten Pan rezyser jako chyba wrogiem Polski i Polakow chce chyba pokazac ten film zagran...
    • Oblakania smolenskiego ciag dalszy bo pieniadze nie smierdza. Nawet Polanskiemu.
    • Droga redakcjo, nie wiem z czego to wynika, ale wszyscy boją się przyznać, że to "Bitwa Warszawska 1920" jest najgorszym filmem roku. Jest on nadmiernie patetyczny, obsada (czyt. Natasza Urbańska) rodem ze szkolnego przedstawienia, o samej bitwie dowiadujemy się niewiele... Fabuła kompletnie idiotyczna (mam na myśli wątek miłosny). Szkoda słów. Jeśli film miał być komedią, to rzeczywiście jest niezły. Ale z tego co wiem, nie takie było założenie twórców, więc niniejszym przyznaję "BW1920" DIA...
    • Człowieku PiSdzielce cię zadziobią za ten film, będzież miał przechlapane do końca życia a nawet po, niech takim przykładem będzie Geremek, są w stanie wygrzebać każdego człowieka z ziemi i nim poniewierać.
    • jak sie za to Hoollywod za to zabiera to mam pewność że film będzie miał wydźwięk antychrześcijański
    • czy ten tekst odpowiada na pytanie, czemu bilet na film 3d jest droższy od normalnego? wskazuje jedynie, że płaci się dodatkowo za wypożyczenie okularów. zatem - jeśli nie odpowiada na podstawowe pytanie, po co powstał?
    • ...zwykly zydowski grandziarz co mial polityczne ambicje brutalnie przerwane przez cara Wladimira. Ajwaje nigdy w Rosji lekko nie mialy.
    • Przekombinowany film? Napisał autor przekombinowanej na maksa recenzji. Panie Jacku, może wystarczyłoby po prostu usiąść w kinie i się szczerze pośmiać, bez napisnania się, że trzeba to potem mądrze opisać.
    • a ja juz myslalem ze nakreci film o niewinosci zydowskich bankierow i ich kolezkow z Wall Street.
    • Wszystko Wasze słowa: Michael Douglas w nowym filmie zagra [b]sławnego Polaka[/b] Sławny aktor w filmie dla telewizji HBO wcieli się w postać Liberace, [b]legendarnego amerykańskiego pianisty[/b] i piosenkarza polskiego pochodzenia. Dom wariatów?! To pierwsze to tytuł.
    • Glupi ten ambasador kiedy myslal ze komunistyczne swinie nie skroca filmu lepiej byloby zaprezentowac film z ktorego nie mieli by co wyciac pozytek bylby i dla kiematografii i dla koreanczykow dluzej mieli by radoche !
    • Mam dziwne skojarzenia... z innym filmem, opartym tym razem przez bardzo znane działo pisane, a nakręconym przez przeciętnego autora...
    • Paprykowac DRM. Nie mozna ogladac na Linuksie, nie mozna ogladac na stacjonarnym odtwarzaczu, konsoli FullHD lub nowoczesnym telewizorze. Spadajcie na drzewo, wole czytac ksiazki i sluchac radia. Ewentualnie raz na jakis czas kupie DVD na alledrogo za kilka zeta.
    • Dobrze ze nagrywają takie filmy...oby nie zapomnieli o tej sprawie !! oby wszyscy winni zostali ukarani...WSZYSCY !! niech spłoną w piekle !! Czuje taka nienawiść do tych ludzi !! nie mam litosci dla nich ....zero ....wybaczenia !! serce sie kraje patrzac na twarze i wypowiedzi rodziny...współczuje z całego serca :(
    • reakcje publiczności po filmie mogą tylko oznaczać, że film słabo się ma do realiów jakie znają Afgańczycy ze swojego życia. oni przecież wiedzę czerpią z pierwszej ręki...
    • No nieźle! Czołówka mi się podoba. Swoją drogą fajnie przetłumaczyli tytuł:) Pewnie przyda się dla dodania otuchy nam Polakom w tym zapowiadającym się nieciekawie roku... Nawiązując do angielskojęzycznego tytułu zapraszam na: " target="_blank" rel="nofollow">powrotnik.eu/
    • Dlaczego Polska chce na sile uszczesliwiac bialorusinow skoro oni sami tego nie chca ?..
    • SŁAWETNE SŁOWA BISMARCKA:"Dajcie Polakom rządzić, a sami się wykończą."TYLE,NA TEMAT!
    • [b]opus dei czuwa !!![/b]
    • Panie Cameron, ten film to nie laurka. O panu nie powstanie z pewnością żaden film ani za życia, ani po. Poza napastliwymi wypowiedziami, niczym specjalnym się pan nie wyróżnia. Brak panu "nerwu" i klasy pani Thatcher.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się