-
do tej pory kupowalam tylko Andropol - jakos tak wyszlo ze moja mama kupila 2
komplety i jakosc sie nam na tyle spodobala ze od paru lat nie kupujemy juz
innej firmy
teraz potrzebuje kupic pare kompletow na prezent i niektore wzory mi jakos po
prostu z Andropolu nie pasuja
jaka inna alternatywa?
boje sie kupowac w ciemno nie znajac jakosci. pomozcie!
-
Witajcie, szukam materaca w miarę trwałego, wygodnego, dla kościstych, cena do około 1500 zł.
Szukam w necie, i jest tyle opinii, że już mam mętlik. Czy ktoś może polecić jakąś dobrą markę? Od
razu mówię, że nie IKEA. Z góry dzięki :)
-
Chcemy wynieśc się z pokoju synka do dużego. No i w związku z tym chcemy
kupić BARDZO wygodny narożnik lub kanapę do dużego, taki żeby naprawdę dało
się na nim spać co noc. Macie może jakieś pomysły? Myśleliśmy o takim z IKEI,
ale sama nie wiem. IKEA nie ma najlepszych notować jeśli chodzi o wygodę.
-
Właśnie doświadczam specyficznego traktowania klientów przez firmę Bamax,
która szyje stroje komunijne dla parafii. Pragnę podzielić się ze wszystkimi
zainteresowanymi tym, co musieliśmy przejśc z tą firmą ubiegłej niedzieli.
Właściciel, który notabene nie znalazł czasu, zeby w ciągu kwartału pojawić
się na planowanych spotkaniach z rodzicami, zeby zaprezentować swój wyrób,
pokazał się jako człowiek niekulturalny, bezczelny, arogancki i traktujący
nas, mamy odbierające sukienki, z...
-
Chodzi mi o buty zimowe dziecięce. Nie znam tych firm, dlatego chciałabym się dowiedzieć jakie jakościowo są te buty, czy są ciepłe, wygodne, itd, ewentualnie jakie ciepłe buty na zimę możecie polecić, oprócz Ecco, bo te znam.
-
Dziewczyny, potrzebuję garnka 10L. Czy możecie mi polecić jakaś firmę? Nie zalezy mi na całym zestawie tylko na jednym dużym garnku. no i żeby cena nie była rodem z zeptera;).
i jeszcze do posiadaczek szybkowara. Czy jesteście zadowolne? Jak w nich gotujecie? Jakie firmy polecacie?
-
Witam.
Chciałabym prosić o opinię nt plecaka
allegro.pl/plecak-szkolny-tornister-rachael-hale-piesek-pies-i2522736716.html
Wypatrzyła go sobie moja córka, która idzie do pierwszej klasy (szkoła blisko, 5 minut pieszo).
Czy plecaki tej firmy są wytrzymałe?
-
Może ktoś pomoże. Problem taki: kupiłam coś dla swojego pracodawcy, za własne pieniądze. Mieli mi je zwrócić po przedstawieniu faktury za ten zakup. Niestety firma od której kupowałam pomyliła się przepisując NIP mojego pracodawcy (z pieczątki przepisywali), a ja tego nie zauważyłam. To było w kwietniu, księgowa zwróciła mi uwagę na błąd w NIPie i kazała wrócić z poprawną fakturą. Mnie niestety było wciąż nie po drodze, chodziłam z tym w portfelu 2 miesiące. Dziś wreszcie dotarłam, a tu zonk:...
-
Cześć dziewczyny, zakupiłam na allegro od pewnej sprzedającej 5 par rajstopek Wola- tak Pani reklamuje swoje wyroby, że są oryginalnym produktem marki Wola. Po otrzymaniu przesyłki okazuje się że z Woli są chyba tylko dwie-z pozostałych trzech jedna to John Lewis, druga Vertabaudet, trzecia nie ma metki ale jest o jakieś 15 cm dłuższa od pozostałych i o wiele grubsza. Oczywiście napisałam do sprzedającej, po czym otrzymałam odpowiedź-
"natomiast rajstopy z metka Lewis oczywiscie sa z Woli...
-
ma ktoś??? Ich przesyłki przejmuje Spedpol czy Polsped?? Bo tu na forum krążą
dwie wersje, a do żadnej z tych dwóch się nie da dodzwonić. Poratuje ktoś
namiarami na te firmy, lub bezpośrednim do przedstawicielstwa w Częstochowie?
-
musze kupic nowa lodówke i kuchenke zastanawiam sie nad amica jest dosyc tania firma jak macie sprzet z tej firmy dajcie jakies opinie
-
Czy moglybyscie sie podzielic namiarami na godna polecenia firme cateringowa? Organizuje chrzciny dla corki i uwazam catering za swietne rozwiazanie na takie okazje. Niestety przy chrzcinach starszej corki firma cateringowa mocno nawalila, wiec szukam czegos sprawdzonego. Niestety forum Warszawa pelne jest reklam wlascicieli. Moze tutaj znajdzie sie ktos kto korzystal z niedrogiego i smacznego cateringu na imprezy rodzinne, ewentualnie korzysta w pracy? Bede wdzieczna za wszelkie propozycje.
-
jak w temacie...
I jaka jest przewaga kaszy jaglanej produkowanej przez firmę Holle od zwykłej kaszy jaglanej polskich producentów (np. Kupiec) ?
-
Na aukcjach tego użytkownika często firmowe ubrania mają wyciętą nazwę firmy.Ktoś mi wyjaśni dlaczego tak się robi?
allegro.pl/zara-czekoladowa-kurtka-z-kapturem-4-5-i2710496075.html
-
hej! mam pytanie czy któraś z Was używa dla swojego maluszka wózka firmy MIKRUS model Zoom? Nie mogę znaleźć żadnych opinii o tym modelu wózka. Wózek wydaje się być ciekawy pod względem funkcjonalny, lekki, ale równocześnie na pompowanych kołach. Wyglądem przypomina drogi wózek włoskiej firmy (niestety nie pamiętam nazwy firmy), jedyna różnica to taka, że w tym włoskim była możliwość zmiany położenia kierunku wózka względem kierunku jazdy poprzez obrót tego stelaża, w Zoom tej opcji nie ma, a...
-
Witam , chciałabym dziecku kupić piórnik do szkoły taki który nie zacznie sie rozpadać pruć itp po paru dniach używania ... kupiliśmy piórnik w smyku i już zaczął się pruć .
Jako że jestem świeża w temacie artykułów szkolnych zwracam się do was po pomoc :)
Podajcie jakieś porządne firmy sprawdzone których warto dziecku piórnik kupić .
Z góry dzięki za pomoc .
-
jeśli tak, to jakie opinie macie o tej firmie ?
-
Zgodnie z pismem, jakie wysłałem do firmy Wisad, że jeśli odpowiednio nie zareaguje, będę ostrzegał w Internecie przed produktem tej firmy, niniejszym ostrzegam przed zakupem i użytkowaniem krzesełka do karmienia firmy Wisad o nazwie "Franio". Pod moją czteroletnią córką, która waży znacznie poniżej dopuszczalnej wagi wyznaczonej przez producenta, złamał się podnóżek i córka dosłownie runęła, uderzając podstawą czaszki o krzesełko. W moim przypadku skończyło się na wielkim guzie, ale niebezpi...
-
Mam pytanie czy ktoś posiada kombinezon tej firmy? Właśnie zakupiłam taki dla syna, jednoczęściowy i chciałam się dowiedzieć jak się sprawdza przy większych mrozach bo nie wygląda na gruby (raczej typowo sportowy).
-
Witam
Dziewczyny mam problem .Kupiłam 2 termosy - bidony na allegro .W sumie zapłaciłam sporo kasy ( w sumie 210 zł)Sprzedawca opisywał , że są pozbawione BPA free i inne zalety .Nie wiem czy inne się sprawdzą bo były jeszcze nieużywane :)
Jednak wkurzyło mnie to ,że na termosie nie ma żadnej informacji , że nie zawierają tej substancji.W europie powinien być wytłoczony trójkąt z odpowiednią literką w stanach ponoć napis wytłoczony BPA FREE .Sprzedawca chce mi zeskanować jakąs etykietkę...