fotoforum

(52 wyniki)
  • Kolejny haft zostal skonczony :)) fotoforum.gazeta.pl/u/dziunia40-pl.html
  • Witam! Poszukuję wzoru - kwitnący krokus - do serii z różą i lilią. coricamo.com/set,92670,kwitnacy-krokus.htm Z góry dziękuję za pomoc i pozdrawiam;)
  • KOLIBER(5)

szukam tego cudnego koliberka: 1.bp.blogspot.com/_lvpG3oSVtII/TANJRyxYCmI/AAAAAAAARxA/HywWfLIdkOg/s1600/Thai+Cross+Stitch+Humming+Bird.JPG
  • Witam miłe koleżanki,mam prośbę,jeżeli któraś z Was miałaby wzór na któryś z bieżników z mojego albumu będę bardzo wdzięczna za podzielenie się
  • Witam bardzo prosila bym o pomoc w znalezieniu schematu do tego obrazka fotoforum.gazeta.pl/photo/2/fd/gj/ur4i/5JI013pCpxrFioca8X.jpg zblizaja sie urodziny mojego mezczyzny i chcialam mu zrobic prezent. Pozdrawiam
  • Kochane koleżanki zwracam się do WAS z prośą o pomoc zachorowałam na wyszycie tego bieżnika. Niestety wzór który posiadam jest bardzo drobny, a przy próbie powiększenia traci ostrość (próbowałam powiększyć w Paint - bez rezultatu). Może któraś z koleżanek posiada wzór, lub zna sposób jak powiększyć wzór jednocześnie nie tracąc na jego jakości. Z góry dziękuję za okazane wsparcie i pomoc. Zmniejszono 53% fotoforum.gazeta.pl/zdjecie/2194146,2,1,194.html
  • Od dawna szukam tego obrazka i schematu,niestety bez rezultatu.Na obrazku jest uśmiechnięta dziewczyna z bukietem rozsypujących się ,białych piwonii,Niestety nie znam firmy. Gdyby ktoś miał ,proszę wysłać na gazetowy.Dzięki. fotoforum.gazeta.pl/5,2,fantastic-krzemik.html
  • a może u Was znajdę pomoc poszukuję od pewnego czasu wzorw na haft płaski jak zdążyłam zauważyć bardzo mało jest takowych wzorów lub ja nie wiem gdzie szukać proszę pomóżcie mi
  • szukam od pewnego czasu schematów do tych obrazków(podaję je w mojej galerii,u dołu).Kiedyś je widziałam na rosyjskich forach(nie pamiętam którym)i nie zapisałam ,a teraz klops! Nie mogę odszukać.Liczę na Was. Dziękuję za pomoc . Proszę o wysłanie na gazetowy:fantastic-krzemik@gazeta.pl fotoforum.gazeta.pl/5,2,fantastic-krzemik.html
  • jak w temacie! dzięki
  • <script type="text/javascript" src="http://fotoforum.gazeta.pl/zajawka.xjs?id=6015120413&a=iris33&tag=&showTitle=1&count=3&defaultStyles=1"> </script>
  • Witam. Jak w temacie:) Mam schemat do obrazka: fotoforum.gazeta.pl/u/agrafka_bcc.html ale nie mam numerków muliny. Czy któraś z Was ma nr? Albo potrafi zgadnąć? Dzięki
  • Szukam wzoru motyla, motyli do haftowania, może drogie koleżanki macie coś w swoich zbiorach?Byłabym wdzięczna o wzorek bardzo Was proszę. Dziękuję :)
  • Znowu w potrzebie:P Szukam dwóch wzorów na kanwę plastikową z Garfieldem I love my cat fotoforum.gazeta.pl/zdjecie/2173994,2,2,72789-ilovemycat.html oraz Friends forever fotoforum.gazeta.pl/zdjecie/2173995,2,3,72790-Friends-Forever.html Mam nadzieję, że ktoś się podzieli:D
  • Witam, jestem początkujaca w tym temacie wiec prosze nie wyśmiejcie mnie. Powiedzcie mi jak sie przenosi wzór z gazety np La idee di Susann na kanwe, przez kalkę to robicie czy macie inny sposób? Z góry dzieki
  • Poszukuję jak w temacie. Może któraś z Pań podzieli sę ze mną tym wzorem.Pozdrawiam
  • Na poczatek witam, pisze tu pierwszy raz. :) Lubie wyszywac krzyzykami, i wole wieksze prace, takie min. A5, najczesciej okolice wielkosci A4. Teraz wlasnie zaczelam prace przy ktorej kanwa ma szerokosc 40cm razem z zapasem (dlugosci jeszcze wiecej), i kupilam sobie ramke easy clip wlasnie o takiej szerokosci. Tamborkow nie lubie, bo zostawiaja slady na juz wyszytych krzyzykach. Ale lubie tez widziec gdzie wbijam igle (zwlaszcza jak sie z tylu robi skomplikowanie i jest sporo nitek), ...
  • Witam, drogie Panie jestem w poszukiwaniu tego schematu. Dzisiaj chciałam rozpocząć nową pracę ale niestety jestem rozczarowana schematem który mam w moich zbiorach. Dopiero przy drukowaniu stwierdziłam że jedna część ma inny format i nie mogę uzyskać ostrego druku tylko wszystko jest zamazane. Czy któraś z Pań wie gdzie może być jeszcze inna wersja tego schematu. s1453.chomikuj.pl/ChomikImage.aspx?k=1334830&t=634372581051646011&id=455304900&vid=455304900 Bardzo proszę o podpowiedź. Po...
  • Witam wszystkich i zapraszam do oglądania moich Wielkanocnych prac i przy okazji życzę Wesołego Alleluja!!!!!!!! fotoforum.gazeta.pl/a/31413.html fotoforum.gazeta.pl/a/31415.html fotoforum.gazeta.pl/a/31416.html
  • kimono(10)

poszukuje schematu kimona: picasaweb.google.com/joysze/CrossStitchFinishes#5430900728226293490

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się