Forum Sport Narty
ZMIEŃ
      fotoforum

fotoforum

(11 wyników)
    • witam, możemy założyć fotoforum o tematyce narciarskiej. prosiłbym o zgłoszenia osób, które chciałyby zostać moderatorami tego forum na adres yafm@gazet.pl
    • Nie wiem, kogo miałeś Tebe na myśli, że nie doczytuje, ale na wszelki wypadek i dla wyjaśnienia zakładam ten wątek. Zgłaszałem pomysł, utworzenia w dziale Fotoforum podziału "Naty" albo "Góry" ?? ( jak zwał, tak zwał). Jest tam sporo śmiesznych działów jak biżuteria, potrawy, zamki i ruiny ... dlaczego nie ma być działu narty!? Uważam, że w niczym nie przeszkadza, to stronie Witka o nazwie fotonarty, która jest jego prywatna stroną z wszystkimi tego, konsekwencjami. Nie można lin...
    • ... trudno nie odczuwać satysfakcji :) Wszystko jest dokładnie tak, jak być powinno. Nawet link! Zachęcam teraz wszystkich, czynnego udziału w fotoforum ku zadowoleniu nas wszystkich. Zapewne wielu ma opory w pokazywaniu osobistych zdjęć, wcale się nie dziwię, ale sezon przed nami. Róbcie swoimi cyfrakami takie foty, które nie naruszą Waszej prywatności, a pozwolą wszystkim zobaczyć kawałek nowego narciarskiegio świata. Dobry przykład dał już Staruch, Zolv i 1web już się zdeklarow...
    • Wlasnie wrocilem z krotkiej konferencji z Zakopanego, gdzie mieszkalem w hotelu Kasprowy blisko Gubalowki. W gore wiedzie polana Szymoszkowa z wygodnym kanapowym wyciagiem, raczej plaska. Sniegu ani sladu, pogoda licha. Ale ja nie o tym. W samym hotelu mnostwo rozwieszonych zdjec z pionierskich czasow narciarstwa. Duze, niezlej jakosci (najpewniej przefotoszopowane). Narciarze w dawnych strojach, na drewnianych nartach, w butach przymocowanych paskami, z jednym dlugim lub dwoma krots...
    • Czy w rejonie górnych stacji koleji Belvedere w Canazei są niebieskie łagodne trasy dla początkujących ? Czy są tam jakieś strefy dla dzieci ?
    • Nowe gondolki, nowej kolejki na Schmittenhöhe. Szczególnie ucieszy to lubiących czarne trasy na tej górce. Już nie tylko stary Schwebebahn (pierwszya kolejka linowa w Austrii), obok niego powstaje właśnie Trassxpres, w dóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóół i w mig do góry. src=" fotoforum.gazeta.pl/photo/7/rh/ha/emoc/bHkn1Fm2htU7WJqWSX .jpg" alt="trassxpress1a" title="trassxpress1a" /></a> src=" fotoforum.gazeta.pl/photo/7/rh/ha/emoc/JSzgL...
    • a wlasciwie to Gardena, Fassa, Arabba, Tre Valli jeszcze sie nie rozpakowalem wiec 3 slowa pogoda rewelka, warunki sniegowe - super, brakowalo tylko puszku, jak sie ogarne napisze wiecej
    • Postanowilem podzielic sie z Wami moimi zdjecmi z lat przedwojennych.Zdjecia wykonali moji niezyjacy Rodzice. Przosze przejsc w tamta epoke. Staruch Kasprus bedzie jutro. fotoforum.gazeta.pl/72,2,853,78341184.htmlPzdr.Sky.
    • Prosze cie rzuc jeszcze raz okiem na mozliwosc zaktualizowania ABC Forum. W zeszlym sezonie bylo pare dobrych watkow, ktore moim skromnym zdaniam warto by zaistnialy w ABC ... . Uniknelo by to kolejnych glownie rowadnianie i walkowania wciaz tego samgo, pozwolio by to na latwe odwolywanie sie do poruszanch tematow a wszczegolnosci pozwolio by na unikniecie bezsesownych wymian slow jak np w koncowce watku 'idealny carving' Ja stawiam na nastepujce watki: andrzeja 'idealny carving...
    • fotoforum.gazeta.pl/3,0,205561,2,33.html fotoforum.gazeta.pl/3,0,315729.html a może i ten i ten a swoją drogę zdjęcia z jezior super: fotoforum.gazeta.pl/72,2,857,52155260,52155260,0,2.html?v=2 pozdrawiam
    • na Forum istnieje kilka dyskusji o nartach - jest forum, fotoforum, forum eksperckie nowe i stare, jest blog forumowiczów, jest abc narciarstwo... Możeby to jakoś uporządkować? proponuję zebrać te wszystkie dyskusje w podkategorii NARTY np. w Czasie Wolnym. chyba, że są inne pomysły. Co myślicie?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się