Forum Regionalne Mazowieckie Siedlce
ZMIEŃ
      fotoforum

fotoforum

(12 wyniki)
    • fotoforum.gazeta.pl/72,2,857,59382356.html oto link, w imieniu lukasza (ale nie tylko) zapraszam do wystawiania fotek Lukasz- o ile pamiętam, tam był jakiś haczyk, żeby wstawić zdjęcia, proszę napisz tu instrukcję
    • z prawdziwego zdarzenia fotoforum.gazeta.pl/71,1,1007.html
    • Widzę tu kilku zapalonych fotografików i miłośników naszego miasta, więc może by i Siedlce miały swój kącik fotograficzny?? Co myślicie o tym pomyśle, ma to rację bytu czy skończy się dwóch wpisach?? Inne miasta mają i jak widać dobrze to funkcjonuje, a my znów do tyłu?? fotoforum.gazeta.pl/7,0,2544681.html
    • img573.imageshack.us/img573/7838/dsc2709p.jpg tu kolory są prawidłowe a na FF nie wiadomo jakie tło :-((((
    • na razie w wersji beta i bez Siedlec fotoforum.gazeta.pl/0,0.html
    • ... na bezimiennej mogile w Lasku Sekulskim, na opuszczonym grobie
    • Zapraszam na forum SIEDLCE I OKOLICE - wstawiajmy tam fotki :)) zapraszam...
    • Poszykuję takiego wentylatora z radiatorem oraz koszyk do niego fotoforum.gazeta.pl/zdjecie/2122986,2,3,wentyl001.html fotoforum.gazeta.pl/zdjecie/2122985,2,3,koszyk001.html ten wentylator mogę oddać fotoforum.gazeta.pl/zdjecie/2122984,2,2,wentyl002.html jeśli ktoś posiada proszę o info jeszcze dzisiaj, sprawa bardzo pilna.
    • fotoforum.gazeta.pl/3,0,848373,2,1.html fotoforum.gazeta.pl/3,0,848374,2,2.html -- mpppm www.markopm.za.pl/zwiedzanie.htm
    • Były takie. Czy ktoś jeszcze pamięta? I co się z nimi stało? Może uda się przypomnieć przy pomocy własnej pamięci, rodziców i dziadków, gdzie i jakie? Zdjecia podejrzewam się nie zachowały. Dręczy mnie też ciekawość, czy mogły być neony w Siedlcach także przed wojną?
    • Od paru dni zwozone są dość sporej wielkości rury i tak jakby kątowe łączniki tych rur wraz ze studzienkami , na ulicę Wyszyńskiego. Nie dotykałem tych rur ale chyba są nie metalowe . fotoforum.gazeta.pl/72,2,1007,80473152.html Do czego takie dość spore rury,cóż za modernizacja szykuje się na Wyszyńskiego? Ktoś coś wie? Jak narazie to dzieci mają dość spory ubaw,szczególnie te mniejsze.
    • Udało mi się zeskanować z rodzinnego albumu kilka zdjęć starych Siedlec z lat 30-tych i 40-tych. Chyba nie były nigdzie publikowane. fotoforum.gazeta.pl/k/Ze%2520starego%2520albumu%2520rodzinnego.html

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się