fotoforum

(13 wyniki)
  • Zamarzyło mi się stworzenie w tym miejscu takiej naszej bielańskiej fotogalerii. Jak to ma działać? Po prostu wklejajmy w tym wątku aktualne zdjęcia Bielan - aktualne, czyli do 4 lat wstecz :) - i zamieszczajmy krótkie info odnośnie lokalizacji (jak ktoś chce dodać szerszy opis, to czemu nie!). Proponuję także przed wysłaniem posta wpisać w rubryce "temat" lokalizację. Ułatwi to nam poruszanie się po wątku i odnalezienie tego, co nas interesuje. Jeśłi nie wiecie, jak wkleić zdjęcie, czy...
  • Ażeby nie być już więcej posądzany o ciągoty antyżoliborskie, a jednocześnie szanując zdanie tych mieszkańców Bielan, którzy czują się w jakimś stopniu z Żoliborzem związani, czynię niniejszym ukłon w stronę Żoliborza. A mianowicie pozwolę sobie otworzyć wątek fotozagadkowy poświęcony wyłącznie tej dzielnicy. Wszystkich mieszkańców i wielbicieli Żoliborza zachęcam do zgadywania!
  • Nie wiedziałam, w jakim wątku umieścić poniższe zdjęcie. A może znajdą się jeszcze inne podobne "perełki", na które będzie warto uważać. Zdjęcie zrobione pewnego letniego poranka 2009 na przystanku 157 Intraco, Stawki. [img]https://img607.imageshack.us/img607/5335/dsc02203p.jpg[/img]
  • Niniejszym inauguruję 4.edycję naszej fotozabawy. Zapraszam do zgadywania i do publikowania własnych zagadek!
  • Autentyk - zdjęcie zrobiłam wczoraj w podziemiach Dworca Centralnego: [img]https://img189.imageshack.us/img189/2300/dsc00658cp.jpg[/img]
  • Pierwsza edycja była tutaj: forum.gazeta.pl/forum/w,101706,121893922,121893922,Fotozagadki_ogolnowarszawskie.html Pora na 2.edycję, zapraszam do zgadywania!
  • 11. część zagadek ogólnowarszawskich
  • Zapraszam do 5.edycji :) Miłej zabawy!
  • Zgadujcie na potęgę i... dawajcie też swoje zagadki. Wbrew pozorom ja też lubię zgadywać :)
  • Jeśli czyjaś zagadka nie została odgadnięta w 8.edycji, niech przeklei ją tutaj, bo tam może zaginąć. Zapraszam do 9.edycji miłej zabawy!
  • Zapraszam do 4.odsłony ogólnowarszawskich fotozagadek. Miłego zgadywania!
  • Zapraszam do 6.edycji forumowej fotozabawy!
  • Zapraszam do kolejnej edycji!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się