fotoforum

(52 wyniki)
  • Chcecie dziewczyny (i chłopaki rzecz jasna też;))?? Tu macie przykładowy wątek ze zdjęciami ślubnymi: fotoforum.gazeta.pl/72,2,857,58303446,58504437.html?f=857&w=58303446&a=58504437 a tu zdjęcia oznaczone kluczem "ślub" fotoforum.gazeta.pl/k/%25B6lub.html Wystarczy, że ktoś założy wątek na forum Różności fotoforum.gazeta.pl/71,1,857.html i opublikuje tam swoje zdjęcia. A administracja obiecała, że jeśli będzie zainteresowanie to założy osobne fotoforum Co Wy na to???
  • Drogie Panie, zapewne wiele z Was chciałoby pochwalić się swoimi fotkami z tego ważnego momentu w Waszym życiu. Mam propozycję - jeżeli chcecie, możemy założyć Wam specjalne FotoForum na różne zdjęcia związane ze ślubem i weselem. Co Wy na to? Poza ewentualnymi deklaracjami poparcia oczekujemy jednak, że będziecie aktywnie współtworzyć takie miejsce, aby nie umarło zaraz po powstaniu. No to jak? :) Pozdrawiam Adam
  • FotoForum(22)

Dziewczyny (te, które mają zamiar pozostać na tym forum), co powiecie na to, zeby otworzyć FotoForum Ślub i Wesele, gdzie będziecie wklejać swoje galerie? Wa razie jakby administracja odmówiła przyszpilenia wątku z galeriami z powrotem?
  • Ślub już za 45 dni. Właśnie mnie przeszyła tego świadomość!! - wstrząsające!! Niby wszystko idzie zgodnie z planem, ale jednak teraz przygotowania będa musiały przyspieszyć. Ja mam ogromny problem z podejmowaniem decyzji, a jeszcze tyle ich przede mną. Dlatego prosze o pomoc - wszystkie rady będa bardzo cenne - z góry dziękuję!! Podczytuję forum od ponad roku, ale teraz pozostały mi już na tyle indywidualne kwestie, że indywidualny watek będzie niezbędny...
  • No chyba na mnie pora bo miesiac zostal tylko :) Na razie proba mikrofonu, bo nigdy jeszcze nie wstawialam fotek: Miejsce zaslubin: plaza miejska nad rzeka Wschodnia, NYC: 3547.voxcdn.com/photos/11/85/191093_s.jpg[/img] Brunch w restauracji: [img]https://picasaweb.google.com/bubbystribeca/Brooklyn?feat=flashalbum#5581358528512268610[/img]
  • Wraz z Tomelanką zapraszamy do tego wątku,wszystkie Panny Młode,które chcą pochwalić sie zdjęciami ze swojego Ślubu i Wesela :) Ps. Miłego oglądania :)
  • Mój problem polega na tym że mam okrągłą twarz do tego lekko asymetryczną. Na codzień noszę rozpuszczone wyprostowane włosy z asymetryczna grzywką, wlosy mocno pocieniowane na całej długości. Nie noszę kucyków, koków bo mam wrażenie ze jak wiąże włosy to widać tylko moje wydatne policzki ;p Jednak chciałąbym na ślubie miec upiete wlosy, bo tak bedzie mi wygodniej no i chcialabym miec welon. Podpowiedzcie mi proszę jakich fryzur powinnam szukać i co zrobic by odwrócic uwagę od py...
  • a taką koncepcję mam ja: Kościół (lepszej strony nie udało mi się znależć) foto.lca.pl/foto,1230488905,foto.html W wyborze kościoła nie mieliśmy za wielkiego wyboru, u nas zazwyczaj bierze się ślub w parafii panny młodej Dekoracja ławek i ołtarza w kolorze bieli Sala zdjęcia naszej sali nr 5 6, 7, 8, www.hotel-arkadia.pl/wesela.php obecnie kolor sali to stonowana zieleń, na krzesła będą białe pokrowce, sala udekorowana w kolorze biel/pistacja (żadnych baloników!!) na s...
  • ok, jakby kogos interesowalo to: slub juz za chwile, 11.06. kosciol: [img]https://fotoforum.gazeta.pl/photo/9/wi/yb/8wc3/6bxHlZz3bm7NF36paA.jpg[/img] restauracja ogrodowa, przy stawach, w zieleni, z wlasnym stawikiem z pstragami, ktore mozna od razu wrzucac na grill. okolica wyglada tak: [img]https://fotoforum.gazeta.pl/photo/9/wi/yb/8wc3/34nbafpkA266kZvzfA.jpg[/img] a w srodku drewniana buda, o taka: [img]https://fotoforum.gazeta.pl/photo/9/wi/yb/8wc3/Rfyo5bhlkmglmalKSA.jpg[/img]
  • Witam :) Pomóżcie jakie dodatki, chodzi mi głównie o bukiet do takiej sukienki. Czy zwisający czy bombka. To jest suknia juz na mnie w salonie, na zdjęciu jest w ecru i brązie, moja będzie w bieli. Bukiet myślę ze bedzie w kolorze pomaranczowym. Dzięki za podpowiedzi :) Oto fotki img515.imageshack.us/img515/8451/11lu2.jpg img387.imageshack.us/img387/8494/suknia1bn5.jpg
  • Hej! dziewczyny. kilka miesięcy temu widziałam gdzieś tutaj suknię z koronki z czarną wstążka w talii, prosta bez ramiączek. nie mogę teraz nigdzie znaleźć tej sukni. może, któraś z Was kojarzy?poproszę o jakieś zdjęcia, linki, namiary. będę bardzo wdzięczna.
  • Jak już kiedyś gdzieś napisałam (ale kto tam by pamiętał...), ku mojemu zaskoczeniu wybrałam suknię St Patrick Bagdad w kolorze ecru. Ślub już za miesiąc, a ja oprócz sukni i welonu jestem w polu z przygotowaniami. Brakuje mi butów, kwiatów, biżuterii (nie zdecydowałam nawet o fryzurze i makijażu - mimo dwóch prób) ale to co jest chyba najgorsze - ja właściwie mam już to wszystko "wybrane" ale jakoś nie mogę się na nic ostatecznie zdecydować i wreszcie kupić. Potrzebuję jakiegoś zewnętr...
  • W tym wątku umieszczam nazwy handlowe i charakteryzację niektórych tkanin.Mam nadzieje że ułatwi to Wam wybór tkaniny na suknie ślubna lub sukienkę weselną . DODATKOWE RADY: * Jeśli planujecie kupić tkaninę przez internet, najpierw idzcie do sklepu obejrzeć tkaninę na "żywo".Sprawdzcie jaka jest w dotyku.Zobaczcie jak wygląda z lewej i prawej strony.Moze się okazać że prawa strona nie wygląda zachęcająco, za to lewa jest dość ciekawa. * Sztuczne światło przekłamuje.Kupując tkaninę w sk...
  • Nieme zdumienie mojej kolezanki, mozna w sumie zawrzec w pytaniu, ktore umiescilam w tytule watku. Ano tak, pobieramy sie 8 stycznia 2011. Data w sumie wybrana moze przypadkowo, ale oboje lubimy zime, a tu gdzie mieszkamy -20 raczej nie grozi. Wiec czemu nie? W sumie slub bedzie dosc skromny i kameralny, zapraszamy jedynie garske najbliszych znajomych. Najpierw slub w kosciele, potem kolacje w malutkiej restauracji, a potem... dla wytrwalych zaproszenie do klubu, w ktorym sie poznalismy. Pan ...
  • Zamówiłam suknię firmy Agnes numer 1745 w kolorze kość słoniowa ze złotymi zdobieniami. Wobec tego mam pytanie jakie dodatki będą pasować do tej sukni oraz jaki bukiet. Zaznaczę że jestem dość niską osobą o ciemnej karnacji i włosach, które sięgają połowy pleców. Z góry dziękuję za każdą radę.
  • Cześć dziewnczyny, Ja znowu o jesieni:) Potym jak już się do niej przekonałam, (trochę dzięki Wam), stwierdziłam, że jesienią można mieć przepiękne bukiety na ślub. Można dodać jakieś wrzosy, drobne owoce, itp. Poszukuję zdjęć takich wiązanek. Znalazłam dotąd dwa (nieślubne ale można zrobić na ich wzór) fotoforum.gazeta.pl/3,0,1404004,2,2.html fotoforum.gazeta.pl/3,0,1404003,2,1.html Może macie jakieś pomysły? Suknię będę miała pewnie w tym stylu: www.kanaccasbridal.com/shopexd...
  • Domyslam się,że mogłabym sobie sama poszukać...ale to już było i nic mi się nie podoba:/ Robię się już lekko zdesperowana:/ Mam miesiąc niecały,żeby coś wybrać i znaleść kogoś kto mi zrobi to co wybiore:/ Suknia biała z delikatna serebrną koronką(korokna tylko na gorsecie,spódnica biała prosta gładka)Biżu srebrna,tylko kolczyki ew. nieszczęsny diadem o którym później.Albo welon,jeszcze nie wiem co;)) Bukiet wiszący zieleń,biel i fuksja lub zieleń i pomarańcz lub zieleń i...
  • W związku z czym postanowiłam pokazać co tam do tej pory uzbierałam i spytać cz to gra, czy chaos kompletny ;p Słowem wstępu: ja jestem Polką, N jest francuzem, ślub w innym państwie a wesele w jeszcze innym - pokazujemy jak wygląda zjednoczona Europa ;p W uroczystości i przyjęciu towarzyszyć nam będzie około 50 osób - najbliższa rodzina i przyjaciele. Kolor przewodni narzuciła nam sala - będzie to ciemna czerwień/bordo. Z góry przepraszam, jeśli zamiast zdjęć pojawią się linki, ale na...
  • Cześć Dziewczyny, Mam prośbę - doradźcie, jakie dodatki powinnam dobrać do swojej sukni.. Oto ona: www.belleb.ru/br/cat/img/1-911.jpg Włosy będę miała zebrane do tyłu i lekko upięte, a pozostała ich część będzie rozpuszczona. Welon maksymalnie do pasa. Nie mam jeszcze biżuterii i szczerze mówiąc, to nie wiem, czy powinna być złota, czy srebrna... No i nie bardzo wiem, jakie kształty pasowałyby do niej najbardziej (np.jakie kolczyki). Bardziej obstaję za złotą, gdyż aplikacja n...
  • Postanowiłam udowodnić wszystkim niedowiarkom, że da się zrobić wesele zgodnie ze swoimi marzeniami, może łamiąc konwenanse ale z klasą! Termin: maj/czerwiec 2013r. (chcemy w 100% sami zapłacić za wszystko niebiorąc kredytu - czyli wciąż zbieramy fundusze, ze względu na odległy, naszym zdaniem, termin liczymy na zniżki, ale niespodziewajcie się zbyt często postów, poza ślubem mamy też "normalne" życie ;p) Miejsce: mamy z tym kłopot, bo urządzenie uroczystości cywilnej poza USC na dolnym...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się