Forum Dom Aranżacja wnętrz
ZMIEŃ
      fotoforum

fotoforum

(13 wyniki)
    • Proszę o pomoc w umeblowaniu mieszkanka 45,7 m2. Duży pokój (16,7m2) ma być pokojem dziennym i sypialnią rodziców. Mały pokój (10,1 m2) ma być pokojem młodzieżowym. Dopuszczam przesunięcia ścianek działowych. Proszę o pomoc.
    • Czy ma ktoś wizualizację pokojów o bordowych ścianach ( ewentualnie fragmentach ścian) PILNE !!! Prosze o pomoc.
    • Witam, mam do zrobienia lazienke w domu wolnostojącym. Jeżeli chodzi o zdolności projektanckie to leże całkowicie. Nie stać mnie jednak na profesjonalnego projektanta. Może ktoś ma ochotę się pobawić? Za wszelkie rady będę wdzięczna. Łazienka ma być prosta i tania, ale o ile się da-ładna. Ma być w niej-wc, prysznic (murowany), wanna (przede wszystkim dla dziecka do pluskania), pralka i umywalki. Niestety wyprowadzenia już są, co bardzo ogranicza zapewne wielkie plany bez dużych kosztów.
    • Nie umiem się zdecydować na kolorystykę scian w pokoju dziennym. Dlatego bardzo was proszę o pomoc. Pokój słoneczny, 4,5mx4m. Meble będą minimalistyczne w kolorze WENGE po jednej stronie sciany. Po przeciwnej naroznik w jasnym odcieniu oraz delikatnie oddzielony kącik do pracy. Chciałabym aby sciana za naroznikiem była ciemniejsza i moze w jakiejś strukturze, wyeksponowana oświetleniem tak aby naroznik sie wyróżniał, a pozostałe ściany w jasniejszych odcieniach aby z kolei meble było wida...
    • Witam! Stoję przed wyzwaniem - pomalowania i urządzenia salonu - pow. 30 m2. Mam dwoje małych dzieci i mało czasu na chodzenie po sklepach czy szukanie w internecie. Salon na razie jest goły. Planowana podłoga - dąb naturalny - panele. Zdj. 1 - na tej scianie musi być tv . NA jej koncu, w kącie, częsciowo wzdluż okna tarasowego planowałam stół z krzesłami. zdj. 3 sciana z oknem - tutaj będzie stać jakis narożnik, lawa zdj. 4i 5- ścian z łukiem - wejscie do kuchni .W odległości 20...
    • Mam maly problem i bardzo licze na Wasza pomoc. Wlasnie kupilam 3 - pokojowe, 74metrowe mieszkanko i jestem w trakcie jego urzadznia. Jeden pokoj przeznaczamy na nasza sypialnie, drugi na sypialnie dziecka i trzeci na salon. Jestem zwolenniczka minimalizmu i marzy mi sie jak najmniej mebli i jak najwiecej przestrzeni. Mam jednak problem z setkami ksiazek i gdzie je umiescic. W sypialni planujemy tylko lozko i szafy typu komandor i moze udaloby sie je tam wcisnac, ale totalnie za...
    • Witam, Planuje remont mojego malego mieszkania - 29,6 m2. Nie chce rezygnowac z lozka - myslalam nad chowanym w szafie lecz niestety nie wiem gdzie najlepiej je umiescic. Chcialabym rowniez rozjasnic kuchnie, ktora jest bez okna . Narazie bede mieszkac sama wiec nie potrzebuje w niej duzo sprzetow. Zastanawialam sie rowzniez nad powiekszeniem lazienki. Jak najlepiej zaaranzowac tak mala przestrzen? Pozdrawiam
    • Szafki w kuchni mam z Ikei, tylko wiszaca jest stara bo nie mam pojecia jak ten kąt zagospodarowac od góry. Kuchnia jest przejsciowa wiec ten kąt z niczym sie nie łącz, zresztą widać wejścia po bokach fotoforum.gazeta.pl/3,0,901727,2,1.html a druga strona kuchni wygląda tak: fotoforum.gazeta.pl/3,0,901728,2,2.html fotoforum.gazeta.pl/3,0,901729,2,3.html Pytanie dotyczy koloru kuchni i zagospodarowania tego kata ze starą szafką. Co radzicie?
    • Witam, Bardzo Was proszę o pomoc. Pojęcia nie mam, jak urządzić sobie sypialnie, jakiego koloru dobrać meble, jakiego koloru ściany, jaka powinna być podłoga. Pokój (3mx5m) niestety jest dość ciemny. Promienie słońca docierają jedynie o wschodzie. Nie lubie zimych kolorów, myśle, że przy ciemnym pokoju nie są one nawet wskazane. Za wszystkie rady z góry serdecznie dziękuje. Pozdrawiam, Rose
    • Witam. To jest moj pierwszy post na tym forum:) I zaczne moze od tego, ze wlasnie zakupilam meble (maja byc juz za tydzien) a ja nie mam pomyslu na kolor scian, oraz sofy i ogolny wystroj pokoju. Meble beda z systemu "Syriusz" z BRW /tylko nie piszcie, ze BRW to zly wybor, bo juz za pozno ;)/, kolor - klon strasburg. I teraz... jaki kolor sofy (ktorej jeszcze nie kupilam, ale mam w planie) oraz kolor scian bedzie pasowal do tych ani ciemnych, ani jasnych mebli?? W pokoju mam parkiet, po...
    • mam prośbę.Jakiego koloru dodatki będą pasowały do kafelek koloru ciemnego- turkusu.
    • w najblizszym tygodniu odbieram mieszkanie od dewelopera. wrzucilam tu niedawno rzut mieszkania z prośbą o pomysły na aranżację. w związku z tym, że mieszkanie ma tylko 30 m2 ważny jest każdy zagospodarowany w nim centymetr. spodobała mi się propozycja, by w miejscu kuchni zrobić małą sypilnię, zaś otwartą kuchnię umieścić w części pierwotnego pokoju. czy to jest możliwe /kwestia komina, przyłączy?/ kompletnie nie znam się na tym dzieki za wskazówki
    • Mamy z mężem problem. Jesteśmy w trakcie remontu sypialni. Powierzchnia to 3,6 x 3,6 m. Zależy nam by ściany były koloru pomarańczowego. (tropikalna pomarańcza DULUX). Czy macie może jakieś fotki na których widnieją aranżacje małej sypialni w pomarańczowym kolorze? Jaki kolor mebli wybrać. Panele są jasno brązowe. Proszę o pomoc . Pozdrawiam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się