fotoforum

(43 wyniki)
  • Witam wszystkich haftujących,szukam klucza kolorów do tej metryczki,ale z podanymi numerami.Mam nadzieję,że może ktoś to haftował i dobrał kolory.Proszę o przesłanie na adres gazetowy..Dziękuję. fotoforum.gazeta.pl/5,2,fantastic-krzemik.html
  • Witam Was !! Swego czasu wyszywałam metryczkę fotoforum.gazeta.pl/zdjecie/1499323,2,3,DSC04447.html i teraz potrzebuje Waszej pomocy, ponieważ szukam metryczki z tej seri - to jest króliczek w różowych (o ile dobrze pamiętam) śpiszkach i (chyba)też śpi na księżycu.Dokładnie nie pamiętam, ponieważ kiedyś spotkałam się z taką metryczką (na jakiejś stronie ją widziałam) ale jej niestety nie skopiowałam - a teraz bardzo jej potrzebuję - (bratanica w drodze ) Bardzo bym prosiła o czytelny...
  • Tu chwalimy się swoimi pracami. Proszę nie zakładać oddzielnych wątków, bo będą one usuwane. Na początek wklejam linki do prac, które pojawiły się na już forum.
  • Tu znajdują się linki do naszych prac. W tym wątku nie komentujemy, żeby nie wprowadzać zbędnego zamieszania. Ochy i achy można umieszczać w wątkach założonych przez autorki prac :)
  • zakochanych łabędzi fotoforum.gazeta.pl/zdjecie/2748614,2,1,125379adde328533886.html fotoforum.gazeta.pl/zdjecie/2748615,2,2,labedzie.html
  • Chciałabym wyhaftować znaki zodiaku, lecz nie posiadam żadnych wzorów. Proszę o pomoc w ich zdobyciu lub podpowiedź, gdzie mogę je znaleźć.
  • Cześć dziewczyny! Czy mogłybyście mi pomóc znaleźć jakieś fajne zabawne wzorki nadające się do wyszycia na koszulkę? Oczywiście krzyżykami. Mogą też być jakieś teksty, złote myśli, hasła itp. Przeszukałam wątki na forum, ale nie znalazłam - może źle szukam. Dzisiaj też próbowałam, ale jest jakiś problem, bo wyszukiwarka nie działa. Szukałam też w internecie innych stronek, ale nie trafiłam na nic ciekawego. Z góry za wszystkie pomysły dziękuję i pozdrawiam.
  • poszukuję pełnego schematu tych bratków, ponieważ mój naruszył ząb czasu i jest niewyrażny www.mediafire.com/imageview.php?quickkey=zx2raammd0y&thumb=4 cyganala@gazeta.pl dzięki xxx
  • Poszukuję Golden Kite 1026 lub 1046 oraz 1150 solid colors.Bardzo proszę o pomoc.
  • Zwracam sie do was kolejny raz bo wiem że mogę na was liczyc.Tym razem poszukuję wzorów ładnych dzikich kotów.Proszę pomóżcie. Mój adres: salcia6gazeta.pl
  • witajcie , potrzebuję różnych wzorów na zakładki ; ) Z góry dziękuje . pozdrawiam
  • Poszukuję wzoru haftu tz. 'Kobiety Kierownika' jesli ktos ma mozliwosc przeslania bardzo bym prosila. Moj adres agliss11@o2.pl. Dziękuje.
  • czesc dziewczyny wiem ze ten watek juz byl wielokrotnie na forum ale to co przejrzalam nie bardzo mi sie podoba i wiele stron juz nieistnieje dlatego prosba o jakies fajne wzorki w tym temacie dzieki z gry pozdrawiam ewa ide ja tez szperac :))
  • Szukam innych zwierzaczków z tej serii: picasaweb.google.fr/lh/photo/BjOxfAH2KMrHMzpR7VUqjnc4MyiAwMU0YZws6McOh6M?feat=directlink
  • Poszukuje haft jak w tytule. Czy ktos sie spotkal z czyms takim? Pozdr.
  • Szukam wzoru postaci kobiet z epoki. Chodzi mi o kobiety z okresu przedwojennego. Takie w tamtejszych strojach. Niezbyt duże wzory. Mogą być jednokolorowe albo w sepi. Wydaje mi się, że gdzieś coś takiego widziałam, tylko nie pamiętam gdzie. Pozdrawiam
  • greckie(9)

Gdzie znajdę jakieś wzorki z motywami greckimi, albo samą Grecja? Z góry dziękuje za pomoc
  • Pilnie poszukuje wzoru ryby. Konkretnie ma to być ryba dla mojego taty, jest zapalonym wędkarzem. Nigdzie nie mogę znaleźć wzoru jakieś normalnej ryby, wszędzie są tylko jakieś kolorowe słodkowodne. Ewentualnie może być jakiś wędkarz, lub coś w podobie. Będę bardzo wdzięczna, mogę nawet zapłacić za wzór, naprawdę mi na tym bardzo zależy.
  • Poszukuje alfabetu używanego we wzorach Tatty Teddy. Z góry dzięki za pomoc :)
  • Proszę o pomoc w znalezieniu tego wzoru picasaweb.google.com/sznevm/RnyVonalasSMonocrom#5148583135950069170

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się