fotoforum

(62 wyniki)
  • mam pomysła wytypujmy kilka najładniejszych/najfajnieszych/najlepszych zdjęć z fotoforum niech każda wklei tu swój link do wybranego zdjęcia i się okaże - która kangurzyca najbardziej fotogeniczna :) i się spodobała innym, może ktoś się zmobilizuje i wrzuci coś artystycznego ... uzasadnienie wyboru mile widziane :)
  • O tu: fotoforum.gazeta.pl/3,0,687869.html W tle typowy poznański autobus, do którego nie mam pasującej chusty ;-).
  • właściwie szal - indiaszop, czy cóś wczoraj w CH, jak młoda się obudziła i zaczęła jęczeć w wózku, a chusty nie miałam - wyciągnęłam szal, machnęłam na biodrze i lżej mi było, niż ją na tym biodrze rękami trzymać troche asekurowałam, bo to jednak cienka szmatka, ale wytrzymało ale się ludzie dziwili... a młoda oczywiście czarowała oczkami :) ale chyba sobie kupie jakąś lekką kółkową - do torebki ;) ...tak się chciałam uzewnętrznić...
  • chustowy zrobimy? kto chetny? propozycje zdjec z zaznaczeniem na ktory miesiac wrzucac bardzo prosze w tym watku :-)
  • jak myśmy się dziś z Krzysztofem ubawili robiąc huśtawkę z hoppa - nie taką zwyczajną ale taką przekładaną pod nogami - chichraliśmy się do nieprzytomności prawie.. młody co chwile z innej strony wystawiał buziak i mnie straszył :))) polecam takie zabawy wszystkim na takie dni deszczowe - można w nieskończoność... fotoforum.gazeta.pl/3,0,948705,1,0,621.html
  • skopiuje to co napisalam kolezance :) wlasnorecznie nieporadnie obszyta- nie zakladalam brzegow, po prostu trzy niefabryczne brzegi obszylam gotowa lamowka. nastepnym razem kupie tasme krawiecka i to przeprasuje i zamiast 5-6 godzin pracy bede miala chuste w 20 minut ;P krotkie brzegi sa lekko po skosie sciete- rzeczywiscie latwiej sie ukladaja, choc na zdjeciu wyszlo jakby tylko jeden byl tak obciety to jednak obydwa sa tak samo kieszonka wyszla beznadziejnie ale jest jednak pr...
  • Jak zwykle było bardzo fajnie:) Frekwencja tym razem słaba (sporo dzieciaków się pochorowało) i chust mniej, ale spotkanie jak zwykle miłe:) Staraliśmy się pokazać jak wiązać chustę nowym chustowym rodzicom Anecie i Bartkowi. Mam nadzieję, że za dużo nie mieszaliśmy Wam w głowach ;)Mały Maksiu wyglądał na zadowolonego:) Próbowaliśmy zawiązać Mikołaja kamiko5 w plecaczek, ale wyjątkowo dzisiaj mały chustownik nie miał humoru na noszenie:( Biorąc pod uwagę przeżycia jakie miał dzień wcz...
  • może mi ktoś zrobic makro splotu hoppa, nati i innych chust? Baaardzo prosze...
  • czymze bylby wieczor bez kilku rundek w wozku - wlazi i sie glosno domaga pchania. Pewnie musi sobie biedaczek nadrobic brak wiekszego pojazdu :D. [img]https://photos-c.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc3/hs134.snc3/18171_1322130300723_1454815590_841907_3398400_n.jpg[/img]
  • Dziewczyny, wczoraj dostalismy w prezencie pierwsza chuste - elastycznego hoppa. poki co moj synek dopiero skonczyl miesiac i chociaz do najlzejszych nie nalezy - zaczynam wspolna przygode z chustami :) chociaz juz marza nam sie dwie tkane... od razu mam jednak pytanie techniczne do Was - ekspertek - zamotalismy sie wczoraj w kieszonke i mam wrazenie, ze cos zle zrobilam, bo Ignas byl bardzo wysoko. mozecie sprobowac to zdiagnozowac? na pewno wybiore sie niebawem na spotkanie ma...
  • Zamierzam kupić takowe nosidełko, tylko teraz nie wiem jaki kolor. Najbardziej podoba mi sie ice - rose, takie mierzyliśmy na dniach noszenia. Ten różowy akcent to tak nie bardzo dla chłopca, ale te inne czerwone, czarne i turkusowe to tak nie bardzo znowóż na lato. Natur za jasny:-((( Wstawcie fotki swoich manduc, głownie tył, to może przekonam sie do czarnego lub czerwonego lub petrol... A to my:-) [img]https://fotoforum.gazeta.pl/photo9/re/rfmaudvnPB2oigbW0TAO1G3X.jpg[/img]
  • specjalnie dla tatusia i babci kupilismy BONDOLINO u Kasi a tak nosi sie babcia ttp://fotoforum.gazeta.pl/3,0,1060102,2,1.html wiem ze rozne sa opinie o nosidlach ergonomicznych, i jakis czas temu przeczytalam na forum bardzo krytyczne opinie na temat bondolino, czytalam opinie poniewaz z mezem zastanawialismy sie dosc dlugo nad kupnem tego nosidla. i dziewczyny jest swietne i pragne podzielic sie naszymi spostrzezeniami na temat bondolino z tego wzgledu iz sama pisal...
  • córeczka ma 2 tygodnie, mamy pierwszą w życiu chustę tkaną lenny lamb. Poradźcie Dziewczyny czy w miarę dobrze się zamotałyśmy. Martwi mnie trochę ułożenie główki. Czy jeszcze bardziej powinnam dociągnąć przy karku,żeby była 'bardziej prosto'. No i czy te kolanka są ok? [img]https://fotoforum.gazeta.pl/photo/7/eh/ia/3xkd/8LyBv8JHg7I4lOtIBB.jpg[/img] [img]https://fotoforum.gazeta.pl/photo/7/eh/ia/3xkd/WjaBPvUAjRI4mAvd4B.jpg[/img] [img]https://fotoforum.gazeta.pl/photo/7/eh/ia/3xkd/4Ra...
  • mój ślubny i aparat niespodziewanie wrócili wcześniej z delegacji :)) fotoforum.gazeta.pl/3,0,960432,2,4.html fotoforum.gazeta.pl/3,0,960433,2,5.html fotoforum.gazeta.pl/3,0,960430,2,2.html fotoforum.gazeta.pl/3,0,960431,2,3.html fotoforum okropnie mi się wiesza, ale też tam są ;P
  • Moj pierwszy plecaczek zawiązaliśmy jakieś 3 tyg. temu, wcześniej nie miałam zdjęc zrzuconych do kompa więc nie mogłam sie poradzić. fotoforum.gazeta.pl/3,0,1433089,2,10.htmltył fotoforum.gazeta.pl/3,0,1433090,2,11.html Wrzucenie dziecka na plecy to dla mnie kosmos, roczniak za nic nie chce tam siedzieć i spitala, myśli, że to taka zabawa Coś jednak jest nie tak? Wydaje mi sie, że za nisko i czy on nie za mocno odstaje? jak próbowałam dociągnąć to wywalił łapki na wierzch - nie m...
  • Zostało mi trochę materiału i zrobiłam Mateuszowi wiązankę. Chętnie dał się zamotać z pluszowym barankiem. Po chwili zabawy przyszedł do mnie do kuchni i mówi: "chce mu się pić wiesz ciociu" - dałam mu malutką butelkę ze smoczkiem. Był taki zadowolony, poił malucha i karmił swoim niedojedzonym śniadaniem. Jestem w szoku, naprawdę bawił się ślicznie, był bardzo opiekuńczy - he, he, mam nadzieję że naśladował swoich rodziców:)))) Nie traktowałam chusty dla dziecka poważnie ale teraz wi...
  • Witajcie, jestem b.początkującą chustonoszką. Na razie noszę 2-mies córeczkę w kieszonce. Wczoraj zauważyłam, że Lucja ma zsiniałe stópki - od razu ją wyjęłam z chusty. Dziś sytuacja się powtórzyła, choć nosiłam małą niecałą godzinę (zazwyczaj min 2 godz) i starałam się b.poluzować materiał pod kolankami córki. Dodam jeszcze, że zaczynam "schizować" i co 5 min sprawdzam, czy ze stopami dziecka wszystko ok - a chyba nie o to chodzi. Boję się, że popełniam jakiś błąd przy wiązaniu ...
  • dziewczyny, jak już wiecie spotkanie udało się nam przednio! (po kolei popłakały nam się prawie wszystkie bobasy, a większość z nich "po raz pierwszy do tego stopnia" - np. moja!). i chociaż wróciłam godzinkę temu (nadrabialiśmy parę zaległości towarzyskich i zakupowych w szczecinie) to spieszę czem prędzej donieść, że nawet mam troszkę wesołej, wiosennej dokumentacji fotograficznej! ale.. ja jeszcze nie wklejałam zdjęć do naszego forum i zielona jestem w te klocki jak trawka na ...
  • dobry kit:))hehe Zastalm bez chusty ,a Filip porzebujacy bardzo...wiec sciagnelam od starszaka przescieradlo z lozka i wsadzilam Filipka do niego:)) widac ze wyobraznia pracuje....jak czlowiek zdesperowny to cuda wymysla:)) a to zdjecie: fotoforum.gazeta.pl/3,0,1110793,2,1.html
  • <script type="text/javascript" src="http://fotoforum.gazeta.pl/zajawka.xjs?id=6050941650&a=bprusek&tag=&showTitle=1&count=3&defaultStyles=1"> </script>

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się