Forum Dom Kuchnie i łazienki
ZMIEŃ
      fotoforum

fotoforum

(12 wyniki)
    • <script type="text/javascript" src=" fotoforum.gazeta.pl/zajawka.xjs? id=3256785214&a=izbelka&tag=&showTitle=1&count=3&defaultStyles=1"> </script> Witam, mam wielką prośbę potrzebuje porady jak urządzić kuchnię, dodam, że jest to kuchnia prawie calkiem otwarta(komplikuje to ściana kominowa) w domu. chce zamontować wyspę kuchenna, zastanawiam się nad jej wielkościa i umiejscowieniem, do tego nie wiem czy mam na niej zamieścić zlew, czy kuchenke z okapem?? wy...
    • Witam Zastanawiam się nad dwiema opcjami, które mam nadzieję będą załączone na zdjęciach. wanili z czekolada jest doość klasyczna obecnie i trochę jej już dużo (za dużo) wszędzie. ten drugi front wydaje mi się bardziej ciekawy, tym bardziej, ze znalazłam do niego płytki, które mi się bardzo podobają. te czekoladowe płytki mają być tylko w dwóch pasach - pierwszy przy zwiańczeniu dolnych szafek, drugi przy końcówce górnych szafek, pomiędzy nimi będą 3 albo 4 rzędy jasnych płytek...
    • Bardzo mi się podoba biała łazienka z czerwonymi dodatkami, ale nigdzie nie mogę znaleźć w salonie, żeby zobaczyć na żywo. Sama mam zaprojektowaną łazienkę w kolorach szaro, czerwono-białym, ale niestety projekt był robiony 3 lata temu i nie ma już tych kafelek. No cóż - wtedy nie było kasy, teraz nie ma kafli.... Pomóżcie proszę.
    • poszukuje gdzie mozna zakupic? znalazlam tylko w ttw na domaniewskiej primo za daleko secundo mysle ze gdzie indziej mozna znalezc taniej. Szukam trawertine white 25
    • Witam, Za miesiąc odbieramy nasze 47 - metrowe mieszkanie :). Poradziliśmy sobie z zaplanowaniem poszczególnych pomieszczeń, korzystając niejednokrotnie z inspiracji i pomysłów, które znaleźliśmy tu na forum. Jednak do łazienki cały czas nie jesteśmy przekonani. Prosimy więc o pomoc w jej urządzeniu, jakieś pomysły, wskazówki, lub utwierdzenie nas w przekonaniu, że to co zaprojektowaliśmy jest najlepszym rozwiązaniem ( plan umieszczamy poniżej ). Na planie jest wanna narożna, ...
    • Witam, proszę o poradę. Całe moje mieszkanie jest urządzone w nowoczesnym stylu. Kupiłam nowe mieszkanie i pozostaje mi jeszcze łazienka. Bardzo podobają mi się białe płytki łazienkowe, ale chcę je połączyć z innym kolorem i nie bardzo wiem z jakim. Myślę o czerwonych i szarych płytkach. Jeśli macie jakieś propozycję, proszę o poradę. pozdrawiam magda
    • Zamierzam zamówić kuchnię BRW samoa tik z bielą lub akacją. Czy ktoś ma taką lub podobną kuchnię. Brakuje mi trochę wyobraźni i inwencji twórczej... Proszę gorąco o pomoc!
    • Czy ktos z Was moze zdecydowal sie na glazure Majolika Tubadzina? Podzielcie sie prosze Waszymi doswiadczeniami,jak sie ukladalo glazure i jak sie prezentuje.
    • Chcę kupić Inverno Tubądzin do małej łazienki. Jak się sprawdzają te płytki? Może macie zdjęcia?
    • Proszę pomózcie, nie mogę znależć fotoforum, ze zdjęciami tylko łazienek i kuchni, własnie jestem na etapie urządzania i potrzebuje inspiracji. Dziękuje za linki
    • Przyglądam się waszym opiniom i ciekawa jestem co sądzicie o płytkach Savanna Paradyż. Mam zamówione właśnie takie płytki ale coraz bardziej obawiam się, że są ciemne i przytłaczające. Spróbuję wrzucić projekty. czekam na opinie www.paradyz.com.pl
    • Szukam glazury w kolorze ciemnozielonym. Ocień trochę jak w kolekcji z Tubądzina D-Andaluzja 7, (ale podobnież to tylko na zdjeciu tak wygląda w rzeczywistości jest to odcień W-Andaluzja Ret1.) test.tubadzin.pl/kolekcja.php?id=82&powrot=kolekcje&typ=0 Może ktoś mi doradzi, większość firm robi jasne odcienie zieleni, a ja szukam cimnych płytek. Z góry dziękuję

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się