Forum Kobieta Moda
ZMIEŃ
      francja

francja

(17 wyników)
    • ze dzis bylo 1°C, najnizsa temperatura jaka zanotowano w czerwcu we Francji. W dzienniku TV powiedzieli tez, ze cuichy sie nie sprzedaja i wlasciciele butikow sobie wyrywaja wlosy z glowy. Wiec jak macie ochote na brzydka pogode i sporo kasy na zkupy, to zapraszamy, uzpelnicie zle obroty handlowe sklepow.
    • www.wprost.pl/ar/?O=75474&C=57
    • poszukuję stron internetowych gdzie prezentuje się na bieżąco autentyczną modę uliczną np. we Francji Angli czy USA czyli taką .........naprawdę a nie z wybiegów mody gdzie często stroje nie nadają się do noszenia na co dzień
    • Zajęli ostatnie czy przedostatnie miejsce?
    • Swiata. A Polacy dawno rozpakowali walichy po powrocie z podkulonym ogonem! Buehehehehe!
    • Jakie trendy w modzie można zaobserwować na uliach Paryża i innych francuskich miast? Coś nowatorskiego? Ciekawego? Innego niż w Polsce? Wiecie coś na ten temat?
    • Witam, Czy kupowałyscie z Promod przez internet? Jak długo oczekiwałyście na paczkę ? pozdrawiam Ania
    • mam pytanie. czy ktoś wie moze JAK SIE NAZYWAJĄ, LUB GDZIE MOŻNA KUPIĆ specyficzne, szmaciane balerinki? wyglądają troche jak kapcie.. widzialam w różnych kolorach ale najpopularniejsze są granatowe i białe... przy bucie jest widoczna "metka" na której jest bodajże flaga francji ale nie jestem pewna..
    • Mam nadzieje, ze owa walka sie rozprzestrzeni na inne kraje. Jestem szczupla i nie podobaja mi sie osoby z nadwaga, ale modelki, jakie widze na wybiegach czy w czasopisamach przyprawiaja mnie o mdlosci. Niech zyja kobiece ksztalty!
    • Hehe,ale niezależnie od wieku i figury właścicielek,panowie.Bo pewnie sobie roicie same seksowne dziewczątka,a tu figa - tu czterdziestka z obwisłymi,tam pięćdziesiątka ważąca sto pięćdziesiąt... Byłam,widziałam.
    • Jade na dwa tygodnie do slonecznej (mam nadzieje) Francji. Bynajmniej nie na liposukcje, tylko na wspaniale wakacje. Bawcie sie grzecznie i do zobaczenia :-)))
    • jestem teraz we Francji i smutno patrzec. Tu nie ma plastikowch lasek a la Britney, bialych butow z czubem, bojowek z lancuchami, makijazu teatralnego. No i sa swietne zamaszyste spodnice do zamszowych kozakow 5ale normalnych nie takich a la Emu°3 Przyjade a tu znowu same Orsaye, Housy; sama powtarzalna tasmowa2 I nowu trzeba bedzie wszystkiego szukac, a nie wybierac
    • Czy admin tege forum może zareagować na posty la.parisienne?
    • Jaką mają jakość, z jaką inną firmą byście ją porównały? Generalnie - warto sie na cos skusić? aga
    • Wiem ze jest to temat raczej na forum "Uroda", ale tam juz napisalam i niestety zero odzewu :-( Moze tutaj ktoras z Was mi cos poradzi, bo mam wrazenie ze na Urodzie dziewczyny pisza tylko o kosmetykach Ziaja i balsamie Sopot ;-) Czy ktoras z Was uzywala slynnego kremu Strivectrin? Mozecie mi cos napisac o efektach? Faktycznie takie cudo kosmetyki? Wczoraj widzialam we francûskiej Sephorze Strivectrin w wersji POD OCZY. Wzielam sobie prôbke - po pierwszym uzyciu na noc stwierdzam ...
    • Odkrylam twoj nick na meeticu : amistad45. Ewentualnie jest jeszcze inna dziolcha w twoim wieku. 30 latek i brak chlopa i dzieci na horyzoncie, to chyba rodzice zjadaja sobie paznokcie. W Polsce to juz zaawansowane staropanienstwo. Nic dziwnego, ze ci sie Francja marzy. A co ty jeszcze studiujesz w tym wieku, czy nalezysz do kategorii wiecznych studentow? W kazdym badz razie polskie dyplomy we Francji sluza do podtarcia t... Nie ma czgos takiego jak nostrififacja dyplomow. Mozesz u...
    • Dziewczyny firma wysylkowa bon prix to wielkie oszukanstwo.Juz od wielu osob dowiedzialam sie jak naciely sie na ich artykuly.Ja osobiscie zamowilam u nich z katalogu 2 pieknie wygladajace bluzki z eleganckiego materialu a przyslali mi totalne szmaty - zwykle,tandetne chinskie podkoszulki.Dziwie sie, ze nikt do tej pory nie zrobil szumu w tej sprawie i firma ta nadal utrzymuje sie na rynku.Nie dajcie sie dziewczyny nabrac. Serdecznie pozdrawiam.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się