Forum Kobieta Moda
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

KOCHANA KOCHANICO-FRANCUZA

IP: *.w82-124.abo.wanadoo.fr 23.04.05, 17:18
    Odkrylam twoj nick na meeticu : amistad45.
    Ewentualnie jest jeszcze inna dziolcha w twoim wieku. 30 latek i brak chlopa
    i dzieci na horyzoncie, to chyba rodzice zjadaja sobie paznokcie. W Polsce to
    juz zaawansowane staropanienstwo. Nic dziwnego, ze ci sie Francja marzy. A co
    ty jeszcze studiujesz w tym wieku, czy nalezysz do kategorii wiecznych
    studentow? W kazdym badz razie polskie dyplomy we Francji sluza do podtarcia
    t... Nie ma czgos takiego jak nostrififacja dyplomow. Mozesz uzyskac
    tzw.equivalence, ale tylko w celu dalszych studiow, a polska magisterke moga
    ci zaliczyc za 2 lub 3 latka studiow. Wiec znowu do szkoly po trzydziestce.
    Dyplomy szkol wieczorowych na francuskim rynku pracy, to tez do szuflady.
    Nie wiem, czy wzielas to pod uwage szukajac francuskiego chlopa, chyba ze
    szukasz nadzianego. 50% malzenstw w regionie paryskim konczy sie rozwodem, w
    skali krajowej troche mniej 30%, wiec na chlopa nie licz za bardzo, zwlaszcza
    murzyni lubia miec tzw. kilka biur( kochanek). To zupelna normalka w ich
    kulturze, zarowno u kreoli jak i murzynow z Afryki.
    Powodzenia w selekcji.
    Obserwuj wątek
      • Gość: LA PARISIENNE Re: KOCHANA KOCHANICO-FRANCUZA IP: *.w82-124.abo.wanadoo.fr 23.04.05, 17:24
        Meetic to byla nasza ulubiona zabawa w biurze do nabijania w butelke zarowno
        facetow jak i dziewczyn.
      • Gość: LA PARISIENNE Re: KOCHANA KOCHANICO-FRANCUZA IP: *.w82-124.abo.wanadoo.fr 23.04.05, 17:30
        Na meeeticu masz spora konkurencje, w twoim wieku jest zarejetrowanych 375
        Polek. Niektore bardzo ladne dziewczyny.
        • Gość: aga Re: KOCHANA KOCHANICO-FRANCUZA IP: *.chello.pl 23.04.05, 17:39
          a kogo to obchodzi gdzie kochanica daje ogłoszenia? I w ogóle skąd wiesz ze to
          ona? Lecz się dziewczynko, żałosna jesteś
          • Gość: LA PARISIENNE Re: KOCHANA KOCHANICO-FRANCUZA IP: *.w82-124.abo.wanadoo.fr 23.04.05, 18:06
            A po co sie wtracasz do mojej dyskusji z kochanica, rozmawiamy na ten temat od
            tygodnia. Napisala, na portalu feminizm, ze sie zapisala na francuski portal
            randkowy, bo szuka Francuza. Dalam jej pare porad, pewno mysliscie, ze to przez
            zlosliwosc, ale Francuzi naprawde lubia miec pare "nieobowiazujacych" przygod w
            zyciu. Jest dorosla i "vaccinée" jak sie u nas mowi. Do niej nalezy wybor, ale
            ja bym sie nie rzucala na jakegos "francuskiego" murzyna i nie roztrzasywala,
            opinie dziewczyn na forum moda na temat tego osobnika, tylko na podstawie
            faktu,ze przedstawwila jego zdjecie.
      • cabaretka Re: KOCHANA KOCHANICO-FRANCUZA 23.04.05, 17:32
        co ty kobieto wypisujesz?
        dziwie sie ze ktos taki jak ty, kto szczyci sie swoimi "dyplomami" i pozycja we
        francji, ma tak niski iloraz inteligencji! zachowujesz sie jak gowniara, ktora
        dajac d... wydrapala sie o schodek wyzej, a teraz gardzi innymi, zeby sie
        jeszcze bardziej dowartosciowac!
        masz obsesje na punkcie kochanicy, czym to jest spowodowane la parisienne?
        wychowalas sie w jakiejs jaskini, ze nie masz pojecia o kulturze osobistej?
        moze tata cie bil albo ciezko pracowalas szorujac podlogi? takiej intrygi i jadu
        nikt oprocz ciebie tu nie prezentuje i zal mi ciebie, powinnas sie udac do
        psychologa, bo problem twojej tozsamosci tkwi bardzo gleboko,
        zakladasz glupie watki zeby cie wszyscy czytali, bo tak naprawde to nic madrego
        tutaj jeszcze nie powiedzialas
        dziwie sie, ze nie masz ciekawszego zajecia, zaniedbujesz dziecko i meza, ktory
        pewnie juz ma kilka kochanek na boku, bo kto by chcial z taka zmija zyc ...
        polecam wakacje w "maison blanche";) (dom wariatow pod paryzem)
        • Gość: NADOBNA Re: KOCHANA KOCHANICO-FRANCUZA IP: *.aster.pl / *.aster.pl 23.04.05, 17:43
          a jak tam się można zarejestrować?:)
          • Gość: LA PARISIENNE Do Nadobnej IP: *.w82-124.abo.wanadoo.fr 23.04.05, 17:57
            www.meetic.fr
            To najwiekszy portal randkowy w Europie.
            Mozesz szukac tez facetow z innych krajow, niz Francja, nawet z Polski.
            Pelna rejetracja kosztuje 15 euro/mies
            • Gość: NADOBNA Re: Do Nadobnej IP: *.aster.pl / *.aster.pl 23.04.05, 18:33
              Janek ja tylko żartowałem.....
              • Gość: LA PARISIENNE Re: Do Nadobnej IP: *.w82-124.abo.wanadoo.fr 23.04.05, 18:38
                Stanislaw, j'en étais sûre.
        • cabaretka Re: KOCHANA KOCHANICO-FRANCUZA 23.04.05, 17:44
          jeszcze jedno, Liberté Egalité Fraternité .. daj zyc ludziom falszywa zmijo,
          twoje korzenie komunistyczne nie bardzo pasuja do tej dewizy!
          • Gość: LA PARISIENNE Re: KOCHANA KOCHANICO-FRANCUZA IP: *.w82-124.abo.wanadoo.fr 23.04.05, 18:37
            Rzucilam twoj nick na wyszukiwarke. Krytyka to twoj ulubiony sposob na wymiane
            pogladow. Przy okazji wydalo sie, ze mieszkasz w Polsce, wiec przestan czadzic;
            "Liberté, egalalité, fraternité" to wszystko co znasz z Francji (u Francuzow to
            raczej budzi smich), nie wiem czy wiesz, ze Francuzi uwazja rewolucja francuska
            za niechlubna karte w ich historii. Byla nawet propozycja, kiedy na 200 leciu
            obchodow rewolucji francuskiej mloda dziewczyna spiewala "qu'un sang impure
            abrueve nos sillons", zeby zmienic slowa tej krwizerczj piesni. Tym pieknym
            haslem, ktore tu przytaczasz, niestety nikt tu sie nie posluguje. Ot, znowu
            urojona mieszkanka Paryza.
            • cabaretka Re: KOCHANA KOCHANICO-FRANCUZA 23.04.05, 18:46
              co ty nie powiesz? gdzie mieszkam? bo mi sie wydawalo ze od kilku lat Paryz ;)
              ale moze to ja mam urojenia hhehe i nie myl mojej osoby z innymi, powoli i ze
              zrozumieniem czytaj , bo swoj nick cabaretka mam od wczoraj ;) i to specjalnie
              na twoja czesc kochana, bo to cabaret , zalosne przedstawienie z twoim udzialem
              "Liberté, egalalité, fraternité" to wszystko co znasz z Francji (u Francuzow to
              >
              > raczej budzi smich)
              jak znajde twojego posta z ta dewiza to dam linka, teraz nie mam czasu na
              pierdoly, nie jestes az tak
              • Gość: LA PARISIENNE Re: KOCHANA KOCHANICO-FRANCUZA IP: *.w82-124.abo.wanadoo.fr 23.04.05, 19:00
                Nie wiedzialam, ze mam taka wielbicielke. Tyle sobie zdajesz trudu. Mozna
                wiedziec, po co?
              • Gość: LA PARISIENNE Re: KOCHANA KOCHANICO-FRANCUZA IP: *.w82-124.abo.wanadoo.fr 23.04.05, 19:03
                Niestety masz urojenia, przeczytalam twoj post na oslej lawce. Mieszkasz i to
                po uszy w polskiej realnosci.
                • cabaretka Re: KOCHANA KOCHANICO-FRANCUZA 23.04.05, 19:23
                  ty sobie zadalas trud czytajac moje posty wiec ja przeczytalam twoje
                  nie bede cie przekonywac do tego ze mieszkam w polsce, na czarno tutaj nie
                  jestem, skonczylam studia w paryzu, dostalam prace i mam papiery na 10 lat,
                  nie potrzebowalam do tego wychodzic za maz tak jak ty, no i jestem przynajmniej
                  o 15 lat mlodsza od ciebie ;) i w przeciwienstwie do ciebie potrafie zachowac
                  rozsadek i nie wstydze sie tego ze jestem polka!
                  a ty pewnie nie masz czym zablysnac w srodowisku francuzow wiec czepiasz sie tu
                  kazdego , nie odpisuje juz wiecej na twoje beznadziejne wypociny
                  • coton_ka Do cabaretki 23.04.05, 20:26
                    Pozwolenia na pobyt i na prace dla Polakow, jak Ci juz wspomnialam nie sa
                    wydawane od 1990 roku. Nie ma od tego zandych wyjatkow. Nadal obowiazuje okres
                    przejsciowy. Ukonczone studia we Francji, nie sa w zadnym wypadku podstawa do
                    wydania zezwolenia na prace po studiach. Jestes po porostu grzecznie
                    zapraszana do opuszcenia terytoruim Francji w przeciagu 3 miesiecy od daty
                    ukonczenia studiow. Posiadania chlopaka nie jest podstawa do wydania pozwolenia
                    na pobyt czy prace. Jedyna mozliwoscia na osiedlenie sie we Francji jest
                    malzenstwo. Poczytaj sobie moje porady prawne na forum praca w Europie, osobie,
                    ktora probowala wkrecic sie do pracy we Francji. Sa to moje odpowiedzi dla Isi
                    na jej post : Oszukana we Francji.
                    Skompiluj sobie moje posty, przyjechalam do Francji w latach 80 jako dziecko,
                    moj ojciec byl Francuzem. Papiery i tak jako dziecko Francuza dostalam po
                    dlugich perypetiach, wiec mi nie mydl oczu, ze Francuzi przymuja Polakow z
                    otwartymi rekoma.
                    Poczytaj sobie rozporzedzenia co do mozliwosci uzyskania pobytu we Francji
                    www.gouv.social.fr
                    Rubryka : dossier
                    Przyjemnej lektury
                    Ps. Jezeli jestes mlodsza o 15 lat tzn. ze jestes jeszcze dzieckiem.
                    Polka pisze sie z duzej litery, szanuj Twoj i moj jezyk ojczysty. We Francji
                    mowie sie "langue maternelle", wiec moge powiedziec moj.
                    • Gość: j23 Re: Do cabaretki - do coton_ka IP: 194.206.185.* 26.04.05, 17:28
                      we francji mozna pracowac bez problemow , jezeli chce tego twoj francuski
                      pracodawca ;
                      procedura jest dosc dluga - minimum 3 miesiace i anpe (teoretycznie) najpierw
                      szuka kogos na twoje miejce (czyli z proponowana tobie placa i kwalifikacjami)
                      we francji (a w przynajmniej 3/4 departamentach graniczacych z tym, z twoim
                      miejcem pracy)a nawet w dawnej 15-nastce;
                      a jesli chodzi o dyplomy, to tez wszyskto zalezy od parcodawcy
                      tak bylo przynajmniej w moim przypadku ( stanowisko : chargé de mission,
                      status : cadre)
        • Gość: Do cabaretki Re: KOCHANA KOCHANICO-FRANCUZA IP: *.w82-124.abo.wanadoo.fr 23.04.05, 17:49
          Watek byl- jak w tytule skierowany do kochanicy. Nikt ciebie nie zmusza do
          czytania. jezli czytasz, to ciebie widocznie interesuje to co mam do
          powiedzenia innej osobie, niz ty.
          A tak na marginesie, to kochanica mnie zaintrygowala swoja teoria ziemniaczano-
          kartoflana na temat Polakow. Pasujesz jak ulal do jej hipotezy na temat chorob
          psychicznych. Mowilam, ze przemysle sobie jej teorie, z waszych postow wynika,
          ze to jednak nie hipoteza, en effet, myliscie choroby psychiczne z emocjami.W
          co drogim watku roznym osobom zarzuca sie zachwiania psychiczne. Moze
          zmienilybyscie plyte, bo ta argumentacja jest na dluzsza mete bardzo nudna.
          Nie pisze do kochanicy przez zlosliwosc, chece jej przyblizyc jak wyglada
          naprawde zycie we Francji, a nie z perspektywy 1200 km i calkowicie odmiennego
          swiatopogladu Polakow na pewne rzeczy. O tym jak spadaja korony z glowy Polkom
          zakotwiczonym w prawdziwe zycie we Francji poczytaj sobie na portalu
          bebemania.fr lub com . Tam sa realia, a nie mrzonki Polakow o zyciu we Francji.
          • Gość: LA PARISIENNE Re: KOCHANA KOCHANICO-FRANCUZA IP: *.w82-124.abo.wanadoo.fr 23.04.05, 17:53
            Poza tym kochanica chciala,zebym odkryla jej nick, co zrobilam.
          • cabaretka Re: KOCHANA KOCHANICO-FRANCUZA 23.04.05, 18:03
            wiesz co, z twoich postow jasno wynika jak pesymistycznie chces przedstawic
            francje i zycie polakow na emigracji;
            moze troche optymizu co?
            jesli kochanica potrzebuje info to jest wystarczajaco inteligentna zeby sobie
            poradzic i watpie zeby sie sugerowala tym co ty tutaj piszesz (zreszta... jak
            mozesz pisac historie po co ona tam weszla? )
            wszystkie twoje posty kipia od jadu, a fujj kobieto!!!!
            badz troche delikatniejsza
            kochanico jesli masz jakies pytania lub watpliwosci bardzo chetnie ci pomoge,
            tez mieszkam w paryzu ,chociaz... nie zrobilam 5 fakultetow, nie jestem
            prawnikiem, nie bylam modelka, nie wysylam lekow ani laptopow, nie kolekcjonuje
            drogich ciuchow, nie karmie psa drogimi sznyclami... nie podrozuje do krajow
            trzeciego swiata zeby tam dopiero poczuc litosc- patrzac na glodne dzieci,
            no ale mam chlopaka inzyniera telekomunikacji !! ;)
            podobno chcesz tutaj przyjechac ;) chetnie sie z toba spotkam na kawke :)
            • kochanica-francuza Re: KOCHANA KOCHANICO-FRANCUZA 23.04.05, 18:05

> wszystkie twoje posty kipia od jadu, a fujj kobieto!!!!
              > badz troche delikatniejsza
              > kochanico jesli masz jakies pytania lub watpliwosci bardzo chetnie ci pomoge,
              > tez mieszkam w paryzu ,chociaz... nie zrobilam 5 fakultetow, nie jestem
              > prawnikiem, nie bylam modelka, nie wysylam lekow ani laptopow, nie kolekcjonuj
              > e
              > drogich ciuchow, nie karmie psa drogimi sznyclami... nie podrozuje do krajow
              > trzeciego swiata zeby tam dopiero poczuc litosc- patrzac na glodne dzieci,
              > no ale mam chlopaka inzyniera telekomunikacji !! ;)
              > podobno chcesz tutaj przyjechac ;) chetnie sie z toba spotkam na kawke :)

> o,nie byłoby źle:-) nie jeżdżę sama,na razie nie mam z kim,ale jak kogóś
              znajdę,to nie omieszkam się z Tobą umówić:-)
              • cabaretka Re: KOCHANA KOCHANICO-FRANCUZA 23.04.05, 18:15
                swietnie! ciesze sie ;) a do tego czasu przeprowadzimy male dochodzenie i
                zrobimy niespodzianke La parisienne :)
            • Gość: LA PARISIENNE Re: KOCHANA KOCHANICO-FRANCUZA IP: *.w82-124.abo.wanadoo.fr 23.04.05, 18:20
              To bardzo zle, ze nie umiesz pomogac blizniemu. Watpie, zebys tutaj byla dlugo,
              jak twierdzisz masz chlopaka w telekomunikacji, zyc u chlopaka "na czarno" bez
              papierow, to nie jest realne zycie w Paryzu.
              • cabaretka wyobraznia cie przerasta la parisienne 23.04.05, 18:31
                znowu piszesz swoje historie.... la voyante!!
                a moze mi powiesz jak dlugo jestem tutaj? co? po czym to oceniasz? po tym ze
                mam chlopaka? wystrczy ci wedke zarzucic a ty sie lapiesz ... heheh
                nie jestem tutaj na czarno! to pierwsza sprawa ( wydaje ci sie ze tylko ty masz
                papiery? la parisienne! nie tylko ty sobie radzisz w zyciu!! zapomnij o tych
                danych z okresu Twojego wujka Jaruzelskiego! ) My Polki dajemy sobie rade ! A Wy
                Francuzki "z dziada i pradziada " (hheheh) otworzcie oczka, bo was zjemy...
                chrup chrup
                a co do pomocy biednym to ja przynajmniej pomagam szczerze , a nie robie plonne
                nadzieje
                pozdrawiam
                la parisienne i usmiechnij sie czasem ;) sssssssss ssssssssss
                • Gość: LA PARISIENNE Re: wyobraznia cie przerasta la parisienne IP: *.w82-124.abo.wanadoo.fr 23.04.05, 18:54
                  Kobieto, jezeli siedzisz jak twierdzisz u chlopaka, to nie mozesz miec
                  papierow. Znam "sur le bouts des doigts" przepisy dotyczace wydawania pozwolen
                  na pobyt we Francji, Francja ich nie wydaje od 1990 roku. Wiec jaki jest tutaj
                  twoj statut.
                  Poza tym, wyczytalam jak uwaznie sledzisz mode uliczna w Polsce, to gdzie
                  mieszkasz w Polsce czy we Francji. "Maison blanche" to co to jest, bo mieszkam
                  tu od 2O lat, nigdy nie slyszalam. Mozesz podac link?
                  Niestety, jezli chodzi ci o slynny podparyski szpital psychiczny, to on sie tak
                  nie nazywa.
                  Zycze cie udanego "wirtualnego" spotkania z kochanica w Paryzu.
                  Nie bede Ciebie wyzywac od pyschikow(tutaj nie ma takiej mody), ale mi naprawde
                  mnie bawisz "virtualna mieszkanka Paryza".
          • kochanica-francuza Ależ kochanie... 23.04.05, 18:03

>
            > Nie pisze do kochanicy przez zlosliwosc, chece jej przyblizyc jak wyglada
            > naprawde zycie we Francji, a nie z perspektywy 1200 km i calkowicie odmiennego
            > swiatopogladu Polakow na pewne rzeczy.

ja cię o to nie prosiłam,więc odstosunkuj się ode mnie,OK?
            • Gość: dobra_kanapka Re: Ależ kochanie... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.04.05, 18:09
              Kochanico, nie czujesz się molestowana?? Może warto, to gdzieś zgłosić ?? :))
              • Gość: LA PARISIENNE Re: Ależ kochanie... IP: *.w82-124.abo.wanadoo.fr 23.04.05, 18:13
                Jak najbardziej do sadu w Strasburgu, jako radca prawny pomoge ci sklecic pozew
                w jednym z jezykow admninistracyjnych trybunalu. Och, ta wasza mania
                przesladowcza.
            • Gość: LA PARISIENNE Re: Ależ kochanie... IP: *.w82-124.abo.wanadoo.fr 23.04.05, 18:11
              Zaprzeczasz sama sobie, nie dziwie sie bo napewno, boisz sie konfrontacji na
              zywo. Sama bylas zdziwiona, ze uznalam ciebie za osobe interesujaca, to ty
              prosilala sie o odszukanie twojego nicka na meeticu, wiec o co ci chodzi.
              • kochanica-francuza Re: Ależ kochanie... 23.04.05, 19:56

> zywo. Sama bylas zdziwiona, ze uznalam ciebie za osobe interesujaca

no wiesz,gdyby tede mnie uznał za osobę interesującą,też bym się zdziwiła

, to ty
                > prosilala sie o odszukanie twojego nicka na meeticu

no bo każdy może napisać "wiem która to ty"

poza tym moi rodzice niczego nie gryzą,mama sama jest od 28 lat rozwiedziona
                • coton_ka Re: Ależ kochanie... 23.04.05, 20:36
                  Mozesz mi to przetlumaczyc z polskiego na nasze, bo nic z tego belkotu nie
                  rozumiem. Co Twoja mama ma tu do czynienia? Kto to jset "tede"? Do czego to sie
                  odnosi, ze Twoi rodzice nie gryza? Napisalam Ci, ze wiem, kim jestes na meeticu
                  sa tylko 2 dziewczyny Polki z twoim profilem, profil jest jak wiesz bardzo
                  szczegolowy. Zreszta zastawilam Ci pulapke, odwiedzilas moja stronke, podalam
                  sie za faceta odpowiadajecego twoim kryteriom.
                  • kochanica-francuza Re: Ależ kochanie... 23.04.05, 22:47
                    coton_ka napisała:

> Mozesz mi to przetlumaczyc z polskiego na nasze, bo nic z tego belkotu nie
                    > rozumiem.

tede jest to raper,o którym inny wątek

chodzi o to,że byłam zdziwiona,że docenił mnie KTOŚ TAKI JAK TY,podobnie jak
                    byłabym zdziwiona,gdyby docenił mnie tede - nie ma to nic wspólnego z moją samooceną

Co Twoja mama ma tu do czynienia? Kto to jset "tede"? Do czego to sie
                    >
                    > odnosi, ze Twoi rodzice nie gryza?

pisałaś,że gryzą paznokcie

Napisalam Ci, ze wiem, kim jestes na meeticu
                    >
                    > sa tylko 2 dziewczyny Polki z twoim profilem, profil jest jak wiesz bardzo
                    > szczegolowy. Zreszta zastawilam Ci pulapke,

szanuj langue maternelle,mówi się "zastawiłam NA CIEBIE pułapkę"

• magdzie Re: KOCHANA KOCHANICO-FRANCUZA 23.04.05, 18:38
        jesli chodzi o ten portal
        zalamalam sie;D
        francuskiego nie znam, co prawda poradzilam sobie z rejestracja, ale juz jej
        zakonczyc nie potrafilam (chyba)
        czekam na potwierdzenie czegos tam mail'em, ale czekam i czekam i nic
        dam sobie spokoj;)
        bylam swojego czasu randkowa weteranka teraz juz spasowalam
        a Wy dziewczyny spasujcie z tymi klotniami.
        wiosne mamy!
        • Gość: LA PARISIENNE Re: KOCHANA KOCHANICO-FRANCUZA IP: *.w82-124.abo.wanadoo.fr 23.04.05, 18:41
          Popros kochanice o pomoc, jest bardzo usluzna.
          • magdzie Re: KOCHANA KOCHANICO-FRANCUZA 23.04.05, 18:46
            eeee tam
            dalam sobie spokoj z tym portalem randkowym
            lubilam match.com
            faceta mam, zastrzelilby mnie za internetowe ( w dodatku zagraniczne) poszukiwania
            • Gość: NADOBNA Re: KOCHANA KOCHANICO-FRANCUZA IP: *.aster.pl / *.aster.pl 23.04.05, 20:31
              lubię croisanty
              • coton_ka Re: KOCHANA KOCHANICO-FRANCUZA 23.04.05, 20:39
                No i bardzo dobrze, tylko nie wiem, czy wiezsz kto je wymyslil i dlaczego? ma
                to zwiazek posredni z Polakami. Poglowkuj!
                • Gość: pianazludzen Re: KOCHANA KOCHANICO-FRANCUZA IP: *.arcor-ip.net 23.04.05, 21:55
                  leszczynski:)
                • Gość: NADOBNA Re: KOCHANA KOCHANICO-FRANCUZA IP: *.aster.pl / *.aster.pl 24.04.05, 11:33
                  w dupie mam kto je wymyślił.lubię croisanty
                  • lemurka2 Re: KOCHANA KOCHANICO-FRANCUZA 26.04.05, 18:15
                    chyba croissanty od "croissant" lub "croissants" w l.mn.
      • Gość: ania Re: KOCHANA KOCHANICO-FRANCUZA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.04.05, 21:27
        Macie jakigoś nie zdrowego bzika na punkcie bohaterki postu ta baba sama niewie
        gdzie ma pisać studjuje bądz studiowała wszystko jest naj:piękniejsza
        mądrzejsza to zwykła kłamczuch przez neta da to się wyczuć brak jej faceta
        komplementów od nie wirtualnego otoczenia wy jej słodzicie mam jej
        dość!!!!!!!!!!!
        • Gość: asik Re: KOCHANA KOCHANICO-FRANCUZA IP: *.ade0511.ade.iprimus.net.au 27.04.05, 08:48
          Ania...
          ty masz jej dosc??? ja nie usmialam sie tak od....hmmm no napisze jeszcze dzis
          sie tak nie usmialam jak tutaj czytajac te 'ichnie' klotnie...heeee jakas tam
          panienka pisze .. ze nie pisze sie juz [w kazdym badz razie>???]a niby
          dlaczego?? kloccie sie dziewczyny jesli nie macie nic lepszego do zrobienia..ja
          w wielkiej nudzie czasem wpadne i poczytam...hehe..
          Bohaterka jakkolwiek faktycznie wydaje sie byc a bit weird ..
          mimo wszystko pozdrawiam wszystkich czytajacych to..
    Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka