francja

(20 wyników)
  • Moim największym marzeniem jest mieć dom na Lazurowym Wybrzeżu koło lub w Nicei.
  • Czy moglibyscie podac mi przyblizone ceny za przejazdy we Francji po autostradach. Wybieramy sie do Hiszpanii i jakkolwiek to zaplanujemy, Francja jest dla nas niestety krajem tranzytowym. Z góry dziękuję
  • Francja?(18)

Z tego forum wynika, że nikt nie jeździ do Francji. Wywołuję temat: France profonde. Abs Ender
  • Wybieram się samochodem do Francji /przez Niemcy/,konkretnie do małego miasteczka w okolicy Lyonu. Będzie to moja pierwsza podróż do Francji,dodam również że nie znam języka francuskiego. Proszę o wszelkie rady i cenne uwagi które mogą być pomocne podczas takiej podróży /jakie przykre niespodzianki mogą mnie spotkać/. - we Francji ze względu na koszty nie chciałabym korzystać z autostrad, - jaką drogę najlepiej wybrać? - proszę również o radę jak dużo zabrać ze sobą euro,/ posiadam...
  • hej czy ktos moglby sie podzielic informacja ile kosztuja autostrady we Francji. Gdzies slyszalam ze sumy sa zawrotne, ale chyba bez przesady, co? dzieki za pomoc
  • I do tego gdzie się zatrzymać, żeby było w miarę niedrogo? Mała
  • Cześć, wybieram się wkrótce do Francji (samochodem). Cały czas się zastanawiam dokąd - północ czy południe. Trochę się obawiam, że będzie bardzo drogo i możemy mieć problemy z noclegami. Jakie są Wasze doświadczenia? Dzięki
  • Wybieram się samochodem w sierpniu na południe Francji. Chcę trochę pojeździć po ciekawych miejscach. Nie wiem czy to dobry okres na wyjazd. czy znajdę nocleg, gdzie i za ile? Czy nad morzem są jakieś małe, nie odkryte przez rzeszę tutystów plaże? Czy raczej skazany jestem na tłumy ludzi, korki i kolejki w knajpach?
  • Czy ktos mógłby mi polecić jakieś solidne warszawskie biuro podróży organizujące narciarskie wyjazdy do Francji? Z góry dziękuję
  • Witam, Stoję przed wyborem miejsca docelowego na ferie dla mnie i dziewczyny. W zasadzie to dopiero teraz zaczynamy się rozglądać. Chcemy jechać najprawdopodobniej do francuskich alp lub włoskich. Niestety nie byliśmy wcześniej za granicą w Alpach więc nie mamy za bardzo doświadczenia. Gdzie jest taniej? Czy dam rade teraz coś załatwić na wyjazd styczniowy? Proszę o info osób, które już kiedyś jeździły za granicą, mają doświadczenie. Może jakiś namiar? Widzieliśmy oferty 10-dniowe za 700pln,...
  • Wybieram się na urlop właśnie do tej miescowości może ktoś z forumowiczów przybliży mi tę miejscowość?
  • Czy może ktoś był lub ma namiar na niedrogie apartamenty na lazurowym wybrzeżu na okres ok. 2 tygodni w sierpniu. PZDR
  • Witajcie ludzie!! Poszukuje wraz z moim Januszem chętnych na wspólny wyjazd narciarski do Les 2 Alpes we Francji!!Jest to wyjazd z biura podróży Espace Pologne, które to tylko i wyłącznie sprzedaje apartamenty 4 osobowe!!W związku z tym poszukujemy co najmniej 2 osób na jeden turnus i 2 na drugi, gdyż chcemy pozostać tam 2 tyg.!!Całkowity koszt 1 tyg. to ok. 1200zł!!bez wyżywienia!ale w apartamencie jest aneks kuchenny, także gotować można!!Les 2 Alpes to wspaniały ośrodek narcia...
  • Wybieram sie w lipcu samochodem do Hiszpanii i mam takie pytania, na ktore ktos moze zna odpowiedz: 1. Za ile i gdzie mozna zjesc przyzwoity, tani obiad przy autostradzie w Niemczech? 2. Gdzie warto nocowac? Tanie hotele Formula 1 (szczegolnie duzo jest we Francji)? kempingi? a moze jakies inne propozycje... 3. Ile moze kosztowac przejazd autostrada przez cala Francje? A moze ktos jechal podobna trasa i ma jakies ciekawe spostrzezenia? Dziekuje za wszelkie informacje.
  • Cześć, Co możecie powiedziec o standardzie hoteli FORMULA 1, szczególnie w Hiszpanii? Czy warto się tam zatrzymać na dłużej (2-3 dni) czy tylko dobre jest to na jedną noc i dalej w drogę? pozdrawiam Gutek
  • Czy ktos podrozowal po Francji pociagami lokalnymi - czy da sie tak przejehac caly kraj? ile to kosztuje? ile czasu zabiera?
  • Wybieramy sie w pare osob,w Wielkanoc,samochodem do Portugalii,kier Braga.Niestey ceny autostrad we Francji sa szkujace.Czy ktos moze byl na takiej wycieczce,ewentualnie czy mozna jechac we Francji drogami krajowymi omijajac autostrady nie gubiac sie przy okazji?Zakladam ze raczej zalezy na jak najkrotszym czasie przejazdu przez Europe.
  • Chcę tam pojechać, jekie ceny, z której strony (Francja, Szwajcaria) i czy warto? Później jadę do Włoch
  • Od dawna to mnie ciekawi. Zostawiamy w namiocie spiwór, plecak, ubrania czy czasem coś cenniejszego. I na cały dzień wychodzimy.Zostaje nałące niepilnowane. Nikt na to się nie połasi? Choćby polskie cwaniczki, jeszcze nie wyczuły interesu? Pytam o to w Niemczech, Holandii i Francji. Bo im badzie na południe w Europie tym ludzie dostają jakoś dłuższych rąk. Może z powodu klimatu czy dużego temperamentu (bo przecież chyba nie religii).
  • Czy ktoś był? Jak wrażenia? Wybieram się tam w drugiej połowie września. Napiszcie, pls!!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się