Forum Kobieta Moda
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Gdzie jest admin?

17.11.05, 20:54
    Czy admin tege forum może zareagować na posty la.parisienne?
    Obserwuj wątek
      • ema12345 Re: Gdzie jest admin? 17.11.05, 20:57
        Powtórze swoją wypowiedź z wątku la.parisienne "Czy jesteście katoliczkami":

Re: Czy jestescie katoliczkami?
        ema12345 17.11.05, 20:09 + odpowiedz

Powinna iść na forum dla prawników i trochę się podszkolić. Twierdzi, że jest
        adwokatem, grozi procesami (hahaha) za umieszczanie reklam na forum. Powinna
        chyba też wiedzieć, co może jej grozić za obrazę uczuć religijnych. (art.196 KK)

• Re: Czy jestescie katoliczkami?
        ema12345 17.11.05, 20:12 + odpowiedz

Dobrze Tobie radzę, la.parisienne, przestań obrażać Kościół i ludzi, a
        najlepiej - zniknij już z tego forum.
      • la.parisienne Re: Gdzie jest admin? 17.11.05, 21:08
        Wlasnie, dlaczego na forum mozna powiedziec smialo, szydzac^przy tym z innych,
        ze jest sie katoliczka, a dlaczego nie mozna powiedziec, ze sie nie lubi
        kosciola? Bo macie taryfe specjalna w Polsce katolickiej.
        • ema12345 Re: Gdzie jest admin? 17.11.05, 21:11
          Przeczytaj uważnie jeszcze raz mój post. Zastanów się dobrze nad jego treścią.
          • la.parisienne Re: Gdzie jest admin? 17.11.05, 21:23
            ema12345 napisała:

> Przeczytaj uważnie jeszcze raz mój post. Zastanów się dobrze nad jego
            treścią.
            >

Nic nie masz mi do tlumaczenia. W panstwie DEMOKRATYCZNYM mam prawo powiedziec,
            ze nie lubie kosciola i bronic swojej idei. Straszenie procesem, to sa
            baliwerny, nie mialabys pieniedzy na zatrudnienie adwokata, ktory bierze 400
            euro za godz. I po co? Tu we francji, jest rozdzial kosciola i panstwa, i
            twoje uczucia religijne sa twoja prywatna sprawa. jako niekatoliczka moge
            stawiac pytanie dlaczego ktos urzadzal sobie kosztowne podroze na koszt M.in.
            podatnikow francuskich tzn.moj (3 czy 4 pobyty papierza we Francji), jak pol
            afryki glodowalo. Ile istnien ludzkich uratowalby tymi pieniedzmi?
            • maialina1 Re: Gdzie jest admin? 17.11.05, 21:33
              la.parisienne napisała:

>
              > Nic nie masz mi do tlumaczenia. W panstwie DEMOKRATYCZNYM mam prawo
              powiedziec,
              >
              > ze nie lubie kosciola i bronic swojej idei. Straszenie procesem, to sa
              > baliwerny, nie mialabys pieniedzy na zatrudnienie adwokata, ktory bierze 400
              > euro za godz. I po co? Tu we francji, jest rozdzial kosciola i panstwa, i
              > twoje uczucia religijne sa twoja prywatna sprawa. jako niekatoliczka moge
              > stawiac pytanie dlaczego ktos urzadzal sobie kosztowne podroze na koszt M.in.
              > podatnikow francuskich tzn.moj (3 czy 4 pobyty papierza we Francji), jak pol
              > afryki glodowalo. Ile istnien ludzkich uratowalby tymi pieniedzmi?

Tylko nie mow ze ci zal jakichs ludzkich istnien, bo smiech bierze.
              Jesli chodzi o konstytucyjny laicyzm Francji, to nie znaczy on ze ludzie moga
              sie tam bezkarnie obrazac na tle religijnym.
              Przypomne, pani adwokat, co wedlug konstytucji znaczy laicite' de l'Etat:
              principe selon lequel l'Etat ne privilegie aucun culte et n'en persecute aucun.
              I nic poza tym.
              Prawo bierze pod uwage religie i ingeruje w kwestii sporow na tle religijnym.
              Moze pani z tej okazji rzucic okiem na decyzje Cour d'Appel de Paris z 25 maja
              1960 dotyczacej zwolnienia zydowskiego pracownika. To moze nie jest akurat
              przypadek o ktorym byla mowa na tym forum, ale to zeby pokazac ze obrazanie
              uczuc religijnych jest jak najbardziej karalne, i demokracja badz konstytucyjny
              laicyzm kraju nie ma tu nic do rzeczy.
            • lemonpip Re: Gdzie jest admin? 17.11.05, 21:34
              Napisałas swój ukochany kraj z małej litery..francja...
              Ktos Cię bardzo chyba skrzywdził prawda??? Czy twoj przygłupi mąz i
              niedorozwiniete dzieci tak już dały popalic, ze zamknęłas się w
              swojej 'Nibylandii". Leki, dobry psychaiatra i może jeszcze kiedys zaczniesz
              być normalna.
        • maialina1 Re: Gdzie jest admin? 17.11.05, 21:14
          Na szczescie nie mieszkasz w tym kraju i nikt ci nie kaze sie do niego
          sprowadzac, polskich napromieniowanych kasztanow tez nie musisz kupowac . Wiec
          w czym tkwi twoj problem?
      • tralalumpek Re: Gdzie jest admin? 17.11.05, 21:11
        wrzuc na ignora i masz problem z ekranu
        ja nie widze i ... paluszkow nie korci do odpisania
        • ema12345 Re: Gdzie jest admin? 17.11.05, 21:29
          Są sytuacje, w których należy reagować. Takie jest moje zdanie. Pozdrawiam :-)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka