genialny

(5 wyników)
  • To, że jest to rewolucyjne i genialne zakończenie, to wiadomo. To, że polscy scenarzyści nigdy by na coś takiego (b. prostego w gruncie rzeczy) nie wpadli, to kolejna sprawa. Ale ja nie o tym :) Wczoraj TVN zaserwował nam ostatni odc. z ostatniej serii i jestem trochę w kropce. Ponieważ będąc b. niecierpliwą osóbką wcześniej znalazłam sobie to zakończenie (oraz czytałam o nim) i obejrzałam je na you tube. No i w sieci zobaczyłam ostatnią scenę - kamera filmuje knajpkę, gdzie rod...
  • Uważam pana Ryszarda za genialnego aktora teatralnego i filmowego. Czy zgadzacie się ze mna?
  • Uwielbiam ta aktorkę. Brakowało takiej troche komediowej roli w serialu. Dziś fantastyczna scena w której broniła domu Nowickich, a na koniec złapała kloszarda ex męża Janeczki. Uśmiałem się dziś bardzo. Więcej takich scen.
  • A wy co uważacie? Kilka następnych będzie w tym samym charakterze :)
  • Hej , Czy może ktoś z Was wie ile jest odcinków tego serialu? Obejrzałam 12, dostałam płytkę z nagranymi z jakiejś stacji zagranicznej, i co dalej? Nie mam telewizora i szukam w necie ale nic nie znalazłam do tej pory. MOże ktoś wie coś wiecej... pozdrawiam sylpha

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się