grecja

(8 wyników)
  • Czy w 1-2 miesiącu ciązy można wybrać się w podróż samochodem około 1200 km na wakacje np do Chorwacji, a może lepiej samolotem do Grecji? Poradźcie proszę.
  • Mam wykupione wakacje w Grecji. Zaplacone, wyjazd za tydzien. Miejsce super, pokoj z klima, wszystko pieknie. Tyle tylko, ze dzis wyszedl mi dodatni test ciazowy. Szaleje ze szczescia... I zastanawiam sie nad tym urlopem. Loty samolotem znosze dobrze, hotel jest swietny, basen, klima... Jesli zdezygnuje, biuro podrozy odda mi tylko 25 procent ceny. Niepokoi mnie to, ze tak naprawde dopiero w 6-7 tygodniu wiadomo bedzie, jak te ciaze znosze. Na razie nie mam zadnych objawow, mdlosci,...
  • Zastanawiam czy czy bedac w 17 tc moge wybrac sie w taka podroz? Myslalam o Egipcie ale boje sie upalow i brudu. Natomiast w Grecji bylam juz pare razy i dosc dobrze znosilam upal ale nie wiem jak to bedzie teraz kiedy jestem w ciazy. Czy ktoras z Was wybiera sie na podobne wakacje? Pozdrawiam Magda
  • CZy macie jakieś doświadczenia z podróży samolotem w ciązy w 27-28 tygodniu ciązy. Ja właśnie wylatuję do Grecji w tym czasie. O klimat nie martwię się zbytnio bo nie mam zamiary leżeć na słońcu tylko dużo korzystać z basenów i morza oraz leżeć w cieniu. Czy miałyście problemy z uzyskaniem zaświadczenia od lekarza dla linii lotniczych [moja ciąża przebiega prawidłowo].
  • zamierzamy w tym roku pojechac do Grecji, moją zona jest w 12 tygodniu ciąży, czy któras z Was była może na takich wyjazdach w ciąży? czy istnieje jakieś niebezpieczeństwo. Chciałem zaznaczyć, ze żona poroniła w 4 tygodniu pierwszą ciąże. Teraz czuje siędobrze, mamy wszystkie badania i są bardzo dobre, co o tym myślicie?
  • rano zrobilam test, nawet 2 wyszly 2 krechy!!!!!1a ja mam za 3 godziny wylot do grecji na tydzien...boje sie, nie chce leciec,moj gin.nie odbiera......co mam robic?czy bede mogla sie kapac....???czy to bezpiecznie...wedlug mnie mija 2, 5 tygodnia od "mozliwego zapłodnienia"!czy brac duphaston..co myslicie? ide dzwonic do gin
  • Dziewczyny, pytanie z założenia nie najmądrzejsze, ale mam dylemat. Może Wy wiecie coś więcej, znacie opinię lekarzy...Jestem na etapie podjętej decyzji o posiadaniu drugiego dziecka. Bardzo bym chciała zacząc sie starać, ale powstrzymuje mnie fakt wyjazdu pod koniec sierpnia na wakacje(konkretnie lot do Grecji na 2 tyg). Wiem ze sprawdzonych źródeł,że dziś jest duża szansa na ciążę, ale boję się ,że późniejszy lot samolotem może zaszkodzić wczesnej ciąży. Tak więc nie wiem,czy...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się