grecja

(8 wyników)
  • Dziewczyny, znacie jakies ciekawe miejsce w Grecji do polecenia? Chcemy wyjechac tydzien do Grecji w lipcu, moze gdzies na wyspy i spedzic ten czas w miare aktywnie (nie na plazy). Nie lubimy wielkich miast i dzikich tlumow turystycznych. Bardzo nam podobaly sie gospodarstwa agroturystyczne we Wloszech. Dzieki, S.
  • Witajcie dziewczyny wlasnie dzisiaj Was zanalazlam.Na imie mam Sylwia i mieszkam jak juz pisalam w temacie mieszkam w Grecji.Mam dwoje dzieci Jorgo 9 lat i Eleni 6 miesiecy. Pozdrawiam
  • Jestescie ?? Dzisiaj serce mam po czeskiej stronie ;-))
  • Dzień dobry. Zgodnie z zaleceniem ze wstepu forum dygam i stawiam drinka dla wszystkich. Dwa słowa o mnie i pytanie - czy można się przyłączyć? Jestem czastka kobiecej polonii w Grecji. Mieszkam tu od 13 czy tez 14 lat, więc troche już wrosłam. Choć nigdy nie przestałam tesknic za Polską i docelowo mam nadzieje, ze tam własnie wrócę. Mam rodzine, meża, dwoje dzieci oraz psa i obecnie nie pracuję, bo siedzę w domu z synkiem malutkim, moim nowym słoneczkiem życiowym. No i to chyba ...
  • Wkrotce (zapewne poznym latem/ wczesna jesienia) zamierzam leciec do Polski. Po spotkaniu sie z przyjaciolmi i dalsza rodzinka chce leciec z mama i bratem na prawdziwe wakacje- gdzies, gdzie jeszcze wspolnie nie bylysmy. Najbardziej chcialybysmy do Grecji, ale mama ostatnio wspominala cos o Turcji. Dla mnie moze tez byc Hiszpania lub poludnie Francji. Pomyslalam, ze moze macie jakies doswiadczenia w zwiazku z takimi wyjazdami- moze ktoras z Was zalatwiala cos takiego na wlasna rek...
  • www.gazetawyborcza.pl/0,77504,3792426.html
  • Czy takie studia mają tam jakąś wartość, czy trzeba zaczynać edukację od nowa?
  • witam wszystkich, czy jest na forum ktoś, kogo los połączył z mężczzną z tego kraju? pozdrawiam gorąco!!!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się