grecja

(8 wyników)
  • w podrozposlubna. sa jacys chetni i prawie zdecydowani?? :)
  • Chcielibyśmy się wybrac w podróż poślubną do Grecji. Niewiemy od czego zacząć, w jakich biurach najlepiej wybrać, co powinnyśmy wiedzieć a czego uniknąć. Czy koszt biletu autokarowego są wliczone ceny czy tez sie liczy dodatkowe opłaty? Piszcie co wiecie na ten temat. Pozdrowionka.
  • Mieszkam w Grecji i jeszcze pol roku temu slub planowany byl w Polsce, o czym wspomnialam przy jakiejs tam okazji dwom dobrym kolezankom ze szkoly, ale z ktorymi nie utrzymuje od kilku lat wiekszego kontaktu. Niestety plany sie pozmienialy, slub odbedzie sie Grecji i wlasciwie zapraszam tylko najblizsza rodzine i jedna przyjaciolke, ktorych po prostu moge ugoscic w domu. No i co teraz poczac z tymi kolezankami, nie mam pojecia. Nic nie mowic w ogole, powiedziec jaka jest sytuacja i przeprosic...
  • Czy to dobre miejsce na podróż poślubną pod koniec sierpnia? Bardzo nam się podoba na zdjęciach i z opisów, ale chcemy jechać gdzieś, gdzie plaże nie będą obładowane turystami. Jak tam jest w sierpniu?
  • Ślub mamy 19.VIII. Podróż planujemy więc na przełomie sierpnia i września. Które z europejskich państw są wówczas najcieplejsze i bezdeszczowe? Napaliłam sie na Grecję, ale chciałabym czuć jeszcze, że to lato... :)
  • chcielismy pojechac na kilka dni po slubie, slub mamy 30 sierpnia, macie jakies propozycje, moze fajnych miejsc lub biur turystycznych, dziekuje z gory
  • Wlasnie sie dowiedzialam o zamachu terrorystycznym w Sharm el-Sheikh. Jestem przerazona, bo za 2 tygodnie mam slub a potem jedziemy do Egiptu w podroz poslubna. Po prostu nie wiem co dalej, nie wiem co teraz. Sters zwiazany ze slubem i podroz zycia do kraju zamachow.....
  • Drogie Forumowiczki gdzie jedziecie na podróż poślubną??? Ciekawi mnie to z tego wzgledu, że do slubu już prawie wszystko przygotowane i omówione i teraz jestem na etapie szukania ofert biur podróży. Taka podróż to po weselu najbardziej wyczekiwana przez nas chwila - wreszcie urlop, wreszcie spokój i czas,kiedy będziemy mogli się soba nacieszyć dzień i noc!Tylko żeby dobrze wybrać, a tu mamy mały kłopot - przedwczoraj myśleliśmy o Majorce, wczoraj o Turcji, a dziś zastanawiamy si...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się