Forum Turystyka Europa Bułgaria
ZMIEŃ
      grecja

grecja

(8 wyników)
    • Witam;) czy byliście kiedyś na wycieczce w Grecji odpoczywając w Bułgarii? mój mąż wpadł na ten pomysł, żeby zrobić tak w tym roku (bo marzy mi się Grecja, ale za drogo na cały pobyt). No i nie wiem co o tym myśleć, i gdzie zacumować w Bułgarii i gdzie do Grecji wpaść na chwilę (2 dni) , żeby zobaczyć te małe białe domki z widokiem na wodę... ;) i czy to ma sens w ogóle???
    • Ceny się prawie nie różnią, a reszta różni się diametralnie ...
    • Prosze o porady... Bylam do tej pory 2x na Majorce, 3x w Tunezji, 1x w Egipcie, 2x Rodos, 1x kreta... I teraz planowalam Bulgarie... z dwojka maluchow (3 latka i 1,5 roczku), samolotem, hotel 4*, HB. Jedno co mnie zastanwia i ciut budzi lek to kolor morza, wody, plaze.. kultura... Pamietam jak pierwszy razm zobaczylam cudne morze (na Rodos), nie wierzylam ze tak turkusowe moze byc morze:)) hmmm, boje sie zeby Bulgaria nie okazala sie porazka... Kiepskim miejscem na wymarzone wakacje... ...
    • Witam wraz z chlopakiem chcemy sie wybrac do Grecji badz Bulgarii. Bylam juz raz w bulgarii w slonecznym brzegu-jestem bardzo zadowolona z tego wyjazdu-ale ponoc troche wszystko podrozalo. Chcialabym sie dowiedziec jak cenowo stoi grecja w stosunku do bulgarii-czy jest duzo drozej. Ktory rejon bardziej polecacie chodzi mi o kawiarnie,puby,dyskoteki itd czyli ogolnie o rozrywke zeby w miare mozliwosci sie nie nudzic. prosze powiedzcie co lepsze bulgaria czy grecja(rodos,kreta-kt...
    • 14.07 wyjeżdżamy samochodem na wakacje (2+2), ale nadal nie wiemy dokąd. Zawsze jedziemy w ciemno. Tak byliśmy w Grecji i Chorwacji. Teraz zastanawiamy się nad Bułgarią, ale boję się rozczarowania. Jeśli ktoś był właśnie w tych miejscach i ma jakieś uwagi, to bardzo proszę o opinie.
    • czy ma ktoś jakieś porównanie między bułgarią a grecją.w bułgari byłem w czrnomorcu natomiast w grecji jeszcze nie.
    • witam wszystkich :) w tym roku, moj urlop wypada na druga polowe wrzesnia ... 11 - 24.09 :/ mam mozliwosc wyjazdu do Grecji (Paralia, Leptokaria), albo do Bulgarii (Słoneczny Brzeg) ... no i jestem w kropce, bo wiele dobrego slyszalam o jednym i o drugim .... i nie moge sie zdecydowac - jak zwykle :D kartą przetargową, będzie pogoda .... i mam do Was pytanie ...w którym miejscu mogę liczyć na słońce? pzdr. agata
    • Witam, proszę o opinie osób korzystających wcześniej z usług BP Delta Travel. interesuje mnie wyjazd do Bułgarii ew.inny kraj najchętniej z opcją All Inclusive. Może był ktoś z w/w BP w Bułgarii Złoty Brzegi miejscowość Kiten hotel Kamenetz.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się