grecja

(11 wyników)
  • Znajomi wybierają się wtym roku poraz pierwszy do Chorwacji, molestują, żeby pojechać z nimi. Poczytałem trochę opinii, ale zdania sobie jeszcze nie wyrobiłem. Trochę przeraża podróż samochodem (z centrum Polski) prawie 1500 km. Alternatywnie w tym sezonie chcemy pojechać na all do Grecji. Pytanie czy faktycznie warto się tłuc taki kawał do tej Chorwacji, czy spokojnie polecieć na grecką wyspę? Z góry dziękuję za opinie;-)
  • Szukam kogoś kto był w Grecji i w Chorwacji, a konkretnie gdzie by jeszcze raz pojechał po wizycie w każdym z tych krajów? Dokładnie chodzi o Leptokaria kontra Kasztelańska Riwiera Dzięki
  • Chodzi o to gdzie jest taniej w sklepach , usługi itp.
  • Witam, mamy w planach 1 wrzesnia wyruszyc na wycieczke Włochy Rimini->Brindisi(prom na Kefalonie). I nastepnie chcemy wrocic przez Chorwacje. Jak lepiej? Powrot do Włoch i prom do Cro, czy samochodem( i tutaj pytanie jak przejezdza sie samochodem przez Albanie/Macedonie/Czarnogore?
  • Cześć. Na wstępie zaznaczam że opisuję tylko moje doświadczenia, nie twierdzę że tak jest na bank. Chciałbym delikatnie przestrzec przed wyjazdem do Chorwacji w ciemno w pełni sezonu. Właśnie wróciliśmy z dziewczyną z wyjazdu samochodowego do Chorwacji. Nasz plan to 3dni pólnoc - 3dni centrum - 3dni południe. Wybór padł akurat na: pólnoc KRK, centrum VODICE, południe MAKARSKA. Powiem wprost - wolnych noclegów nie ma i nie liczcie że łatwo znajdziecie. Wszystkie apartamenty, pokoje są ...
  • Mam problem chcę wyjechać we wrześniu i nie wiem dokąd.Do wyboru Makarska w Chorwacji i Paralia w Grecji.Cel:zabawa , podrywawanie kobiet, taniec ,kapiele morskie i słoneczne.Jeśli ktos potrafi mi pomóc w podjęciu decyzji z góry dziękuje.Jak krztałtuja się tez tam cveny .Co jest drozsze Grecja czy Chorwacja.Pozdrawiam
  • W lipcu w Chorwacji, a w sierpniu nad Bałtykiem. Siłą rzeczy cisną się porównanaia. Ceny podobne, u nas nad morzem w sklepach też są o 50% wyższe niż w głębi lądu. Też tłum, więcej jest w Polsce małych barów kafejek z tym, że na dużo niższym poziomie. Tak jak podobnie kwatery. Woda zimniejsza (+18*) i nie tak przeźroczysta ale ten piaseczek taki milutki. To fakt, że się wszędzie wciska ale wejście do wody, spacer po tym żółtym, miałkim podłożu to taka frajda......
  • Cześć.Możecie mi podpowiedzieć czy to dobre biuro,jaki standard oferują i czy warto z nimi podróżować?Z góry dziękuję za informacje.
  • Witam Bardzo prosze o rady na wyzej wymieniony temat, poniewaz jestesmy zakochani "po uszy" w Grecji bedzie nam ciezko dogodzic zapewe.Jednak postanowilismy w tym roku ruszyc na Chorwacje (oczywiscie pod warunkiem ze zostaniem ze zostaniemy do tego skutecznie zacheceni:))Interesuja na smiejsca spokojne malownicze i z piaszczystymi plazami(podobno takei sie zdazaja) Prosimy o rady glownie osoby ktore kochaja Grecje ale milei okazje zwiedizc Chorwacje (one nas zrozumije:)) Z gory d...
  • wybieram sie niedługo do Czarnogóry, startuję z Rzeszowa wiec polski odcinek będzie krótki, zastanawiam się czy zabierać ze sobą CB, prosze o porady, może ktoś ma doświadczenia z korzystania CB za granicą?? (słowacja, węgry, serbia, czarnogóra,)
  • Był ktoś z nimi, jak organizacja, hotele,

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się