Forum Turystyka Turystyczne Porady
ZMIEŃ
      grecja

grecja

(11 wyników)
    • poradyturystyczne.blogspot.com/2010/05/ostatnio-na-stronie-internetowej-www.html ciekawy artykuł
    • Witam! Mam plan wybrać sie pod koniec września do Grecji i chciałabym prosić o porady dotyczące wyboru biura podróży i zakwaterowania. Jestem studentka i nie muszę mieć luksusów, wystarczy mi jakiś miły apartament w spokojnej i ciekawej okolicy, bez wyżywienia, przejazd najlepiej autokarem bo taniej :) Chodzi mi głównie o to żeby wypocząć i poleniuchować na plaży...nic więcej :) Wiec proszę o poradę...
    • Kokkino Nero – opis miejsca, jak tam dotrzeć, gdzie i w jakich warunkach zamieszkać 1. Położenie i charakterystyka… Kokkino Nero leży w Tesalii, około 150 kilometrów na południe od Salonik. Powiedzenie, że wchodzi w skład Riwiery Olimpijskiej – a można znaleźć takie opisy na stronach biur podróży – to spore nadużycie, bo z Olimpic Beach i Paralią Kokkino nie ma nic wspólnego. W tym regionie turystyka zaczęła się rozwijać około 30 lat temu i dawni rolnicy wpadli ...
    • Zamierzamy wyjechać do Grecji, czy ktoś z szanownych forumowiczów orientuje się nt. zasad palenia papierosów. Czy na ulicy lub na plaży wolno
    • Witam. Urlop w tym roku będę miała dopiero pod koniec wrzesnia. Nie mam jeszcze skonkretyzowanych planów. Zastanawiamy się z koleżanką gdzie będzie ciekawiej w Grecji czy na Chorwacji? Ktoś był w obu tych krajach? Gdzie w tym okresie lepiej pojechac? Gdzie jest fajniejszy klimat? Byłabym wdzięczna za porady.
    • Grecja(12)

zamierzam zaszaleć i pozwolić sobie na odrobinę luksusu wyjazdu np. na tydzień do Grecji . Będzie to nasz 1 wyjazd wakacyjny zagranicę... Jako ze mój mąż nie znosi upałów planujemy udać tam się np. w maju lub w czerwcu.. 2 osoby dorosłe + 10 latek nie mamy doświadczenia i nadmiaru pieniędzy na to stąd uprzejmie zapytuję wszystkie "pomocne dłonie" co radzicie: - wyjazd samodzielny czy przez biuro podróży? - jeśli biuro podróży to które ma najbardziej uczciwe ceny i jakość ? - jeśli sam...
    • czy Schengen działa?, czy nie ryzykowac i wyrabiac paszport? bede podrozowac z dzieckiem, wiec nie chce zeby mnie ktos posadzil o porwanie...
    • Hej. Z uwagi na panującą sytuację , oraz to, że niestety trudno będzie znaleźć biuro, które nie będzie zagrożone bankructwem (oprócz tych najdroższych i tu jest problem) zaczynamy się zastanawiać nad pobytem indywidualnym. Jednak nie mamy zielonego pojęcia, czy jest to wykonalne w przypadku rodziny z dwójką dzieci, w tym jedno 3,5 lat. Mamy na myśli chyba Turcję, ewentualnie Grecję. Jak to się organizuje? Wiem, że trzeba napisać maila do hotelu, ale co z rezerwacją biletu w samolocie i ...
    • Słyszałam , że w niektórych krajach(np. w Portugalii) międzynarodowa legitymacja nauczycielska uprawnia do zniżek.Czy ktoś wie coś na temat takiej legitymacji?
    • Nie polecam biura podróży o nazwie Rainbow Tours. Niepoważnie traktują klientów.
    • O EGIPCIE I O GRECJI - DALEJ ODECHCIALO MI SIE SZUKAC JAK MOZNA NIE SWOJE TEKSTY UZYWAC ABY WYGRAC APARAT? PRZECIEZ NIE TRUDNO WAS NAKRYC!!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się