grecja

(13 wyniki)
  • Witam, na poczatku maja wyjezdzam na 2 tyg. do Grecji i Chorwacji. Jadę służbowo, ale na pewno uda mi się wygospodarować trochę czasu na plażowanie. W związku z tym mam do Was prośbę - doradźcie, jak przygotować skórę do tego wyjazdu?? Obecnie całe dnie spędzam w biurze, bo zimie moja skóra jest przesuszona - no i blada. Poza tym zwykle na wiosnę - w reakcji na pierwsze słońce - pojawia mi się na skórze lekka wysypka (zaczerwienienie w postaci drobnych kropeczek) - później przechodzi...
  • Postanowiłam sie Was poradzić, bo już sama nie wiem. Lecę we wrześniu do Grecji i nie ukrywam, że zamierzam się opalać. Mam skórę dość szybko opalającą sie i zazwyczaj nad polskim morzem starczała mi 8 żeby nie miec żadnych problemów, pod warunkim że juz byłam opalona. Teraz mam 12 i nie wiem czy starczy w grecji? Pomóżcie - wiem ze wszystko zależy od skóry, ale jadę tam pierwszy raz i nie wiem, jakie tam jest słońce - bardzso ostre, czy średnie?? Z góry dzięki za pomoc
  • mam średnią karnację, chciałabym się opalić. wyjeżdząm do Grecji nad morze. Jaki filtr polecacie? 30-stka wystarczy?
  • Mam pyt , we wrześniu temp jest ikoł 30 C jak zabrać krem z filtrem do opalania? dla dziecka kupiłam 40 , a nie wiem ile dla siebie pozdr
  • Moja kuzyneczka wybiera się na parę dni i mogę ją wykorzystać ;-) Czy greckie firmy kosmetyczne mają coś w ofercie, czego nie ma u nas??
  • 'Foremki'poradźcie co kupić w strefie bezcłowej w Salonikach w Grecji-jaki okazje,jaki sklep?Czekam na Wasze dobre rady.pozdro
  • czy są jakieś fajne kosmetyki lub półprodukty, które można tam kupić a warto wyptóbować? Może ktoś wie? Lubię różne nowinki kosmetyczne i chętnie wypróbuję polecone.
  • Drogie Dziewczyny, juz za 10 dni jade na moj wymarzony urlop. Doradzcie prosze jakie kosmetyki wziac ze soba do goracej Grecji, tudziez inne przydatne rzeczy. Zaznaczam, ze nie chce na nie wydac zbyt duzo ( bo sama wycieczka mnie splukala), nie chce tez zabierac tony flakonikow i buteleczek. Tylko to co potrzebne. Prosze Was o rady. Na razie mam tylko krem z filtrem 30. (mam b.jasna karnacje) Prosze podawajcie ceny , jesli pamietacie. dziekuje bardzo !! pozdrawiam
  • wyjezdzam na wakacje do grecji, spotkalam sie z opinia ze opalenizna jaka tam sie lapie dosc szybko "zmywa" sie po powrocie do Polski. czy to prawda? jak zatrzymac ta wakacyjna opalenizne jak najdluzej?
  • Kupiłam ostatnio gąbkę naturalną morską z firmy Alm Cosmetics. Czy używałyście kiedyś czegoś takiego ? Co o tym sądzicie ?
  • Czy ktoś wie gdzie w Polsce można kupić ich kosmetyki (sklep tradycyjny lub może jakiś polski adres www)??? Szukałam ale niestety nie znalazłam...
  • Czytalam ostatnio w Polityce ze najczesciej uzywamy do opalania produktow Kolastyny, pozniej Nivea a nastepnie Avon. Czego Wy uzywacie? Ja slyszalam opinie ze z Kolastyna mozna nabawic sie oparzen slonecznych. Co Wy na to? Pozdrawiam A
  • Za kilka dni wybieram się do Włoch na narty. Jednak nie chę się opalać podczas jazdy, gdyż cały czas będę jeździła w goglach (ze wgzędu na wrażliwość oczu: łzawienie i puchnięcie) i z tego względu nie chę się narazić na niezbyt twarzową obwódkę od słońca spowodowaną goglami. Z tego względu zamierzam kupić sun-blocker - jedak nigdy nie stosowałam czegoś takiego i nie wiem, na którą firmę powinnam zwrócić uwagę. jeśli ktoś stosował już owy specyfik i może coś polecić - bardzo będę w...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się