Forum Zdrowie Służba zdrowia
ZMIEŃ
      hormony

hormony

(3 wyniki)
    • Moim problemem jest wtorny brak miesiaczki. W wieku 17 lat zachorowalam na anoreksje i przy drastycznie niskiej wadze przestalam miesiaczkowac. Ginekolog przepisal mi wtedy tabletki antykoncepcyjne na wywolanie okresu- pomogly. Z anoreksji juz wyszlam i mam nadzieje, ze to pieklo nie powroci (bardzo pomogla mi pani psycholog i moj obecny chlopak). Moja obecna waga miesci sie w granicach normy. Martwi mnie jednak brak okresu- w lutym odstawilam tabletki po ponad 3 latach brania i...
    • Mam 6 cm cyste na lewym jajniku.Od kilku tygodni biore hormony- Gesta Mikron 10. Mam 36 lat. Dotychczas nie rodziłam.Czy ktoś miał coś podobnego? Czy to trzeba będzie usunąć, czy zniknie po tabletkach?Prosze podzielcie się uwagami.
    • ludzie nie oszukujcie sie,bez chemi wiekszocc z nas nawet przy dobrym treningu i diecie,niewspominajac o suplemenach bo 99% nich nie dziala, wygladalaby nadal jak g...;) zal mi ludzi ktorzy chodza na silownie, biegaja i co ,zmienili si etylko w niewielkim stopmniu, sa albo troch ewieksi ,albo szczuplejsi ,al ejakosc ich ciala posostawia wiel do zyczenia, np sa osoby ktore zawsze mimo diety i cwiczen, bed azatzrymywac wode pod skora, zawsze beda gladcy , mieccy, najzabawniejsze je...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się