Dodaj do ulubionych

Hostele w Atenach

IP: *.szwajcarska.pl 08.07.07, 13:30
Czy ktoś zna godny polecenia hostel w Atenach? Szukałam na forum ale nikt
żadnego konkretnego adresu nie podaje. Myślę, że taki wątek się przyda.
Obserwuj wątek
    • Gość: Ewelina Re: Hostele w Atenach IP: *.szwajcarska.pl 08.07.07, 13:31
      Hostele lub inne tanie kwatery...
    • Gość: agacik10 Re: Hostele w Atenach IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.07.07, 12:36
      witam ponownie ;) kiedy szukałam spania w Atenach, przeglądałam tą stronę:
      www.hostelworld.com/findabed.php/ChosenCity.Athens/ChosenCountry.Greece
      i tu:
      www.gtahotels.com

• Gość: Ewelina Re: Hostele w Atenach IP: *.szwajcarska.pl 09.07.07, 13:00
        Cześć!
        A gdzie nocowałaś w Atenach?
        • Gość: agacik10 Re: Hostele w Atenach IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.07.07, 13:15
          nocowaliśmy tutaj:

www.zeus.gr/hotels/prefecture_of_attiki/athens/Evripides_Hotel.html#photo
          s

Szukałam też hostelu, tyle, że w terminie, który nas interesował, wszystkie nas
          interesujące hostele były zarezerwowane.
          • Gość: Ewelina Re: Hostele w Atenach IP: *.szwajcarska.pl 09.07.07, 13:17
            Właśnie też ten Zeus mnie zainteresował? Polecasz ten hostel? Jest w centrum? I
            czy jest tam czysto? Śniadanie można wykupić?
            • Gość: Ewelina Re: Hostele w Atenach IP: *.szwajcarska.pl 09.07.07, 13:20
              Weszłam na stronę, którą podałaś ale myślimy o dwóch różnych chyba miejscach.
              To jest hotel Zeus a ja myślałam o tym Zeusie:
              www.hostelworld.com/availability.php/HostelZeus-Athens-4692
              • Gość: agacik10 Re: Hostele w Atenach IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.07.07, 13:37
                Zgadza się - to są 2 Zeusy :)
                Zeus hostel widocznie był zarezerwowany albo też mnie nie przekonał...
                Pytałaś, gdzie nocowaliśmy w Atenach, więc podałam link firmy Zeus, gdzie
                kupowaliśmy nocleg w hotelu Evripides :)
                • Gość: Ewelina Re: Hostele w Atenach IP: *.szwajcarska.pl 09.07.07, 14:08
                  A może opisałaś gdzieś więcej szczegółów Waszej podróży? Chętnie bym poczytała.
                  Gdzie byliście, kiedy itd., itp. :)
                  • Gość: agacik10 Re: Hostele w Atenach IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.07.07, 15:01
                    Tekstowo, jeszcze niestety, nie miałam kiedy. Może się zmobilizuję i w tym
                    tygodniu napiszę ;)
                    Natomiast obrazkowo jest tutaj:
                    fotoforum.gazeta.pl/72,2,882,65450597.html
                    pozdrawiam

Pytałaś o linie Aegean w innym wątku - jeśli jesteś zdecydowana, to kupuj
                    bilety - im bliżej wylotu, tym mniej jest ciekawych cenowo ofert - my troche
                    przegapiliśmy. Chcielismy zaoszczędzic czas i wracać do Aten samolotem, ale
                    zamarudziliśmy z kupowaniem biletów i potem były już drogie.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka