Forum eDziecko eRodzice emama
ZMIEŃ
      indie

indie

(4 wyniki)
    • Oglądałyście no może raczej czy słyszałyście wczoraj w TVN rozmowe z polskim eurodeputowanym uwięzionym w jednym z zaatakowanych hoteli w Indiach? Powiem szczerze, że zrobiło to na mnie wrażenie. Kolejny dowód na to, że dziennikarze zrobią wszystko żeby zaistnieć. Nie wiem jak długo trwała ta rozmowa, ale za długo. Ten biedny chłop trzęsacym się głosem odpowiadał na tryliony "upierdliwych" pytań dziennikarzy stacjonujących w wawrszawskim studiu. Zamiast ratować życie bo mieszka...
    • Indie(17)

Zaproponowano mi wymianę międzykorporacyjną. W Indiach. czas trwania od 1- 6 miesięcy. Kokosów bym tam nie zarobiła, ale sama propozycja ech.. delikatnie odmówiłam, twierdząc, że mam przede wszystkim obowiązki względem syna. Na to delegat (Hindus) powiedział, ze nie ma problemu, bo na koszt firmy synek będzie miał miejsce w którymś przedszkoli przy ambasadach zachodnich, albo wynajmie mu się bonę ze świata zachodniego. Tylko, że ja się i tak nie zgodzę. Bo Młody choruje a tam choro...
    • Obejrzałam sobie z bliska ten festiwal. Rozkładają się nad morzem więc pewnie któraś z Was też na nich trafiła. www.vivakultura.pl/ rozkładają namioty, sprzedają biżuterię, ubrania, jedzenie, promują kulturę. Ale... No właśnie. Przecież to jest sekta, która robi ludziom wodę z mózgu. Promuje to swoim wizerunkiem Owsiak. Wszystko ładnie, bo mowa jest o kulturze Indii. Ale to jest jedna wielka ściema. Czy nikt tego nie widzi? Hare Kryszna i Bhagawadgita święta księga i ludzie pracujący...
    • wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,53600,3793084.html

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się