indie

(5 wyników)
  • Możecie mi pomóc i podać jego cenę ? Nie ma katalogu, a nie wiem czy nadal jest w promocji czy robić sobie zapas jeszcze z tego katalogu,
  • Sugerujac sie nazwa bylam przygotowana na tlusty balsam(bo i tak na opakowaniu-lotion,wiec olejek to nie mogl byc)a tu lekki balsam, szybko sie wchlania,nie pozostawia tlustej warstwy,skora jest jedwabiscie gladka (odczucie takie jak po kremie z silikonem),intensywny zapach.Jestem zadowolona,Pozdr!
  • Str 19 Dwustronny tusz wydłużający rzesy z odzywką 19,90 – nowość Str 20 Dwustronna szminka powiekszajaca usta z odzywka 28,90 – nowość Str 23 Rozświetlający puder sypki do twarzy i ciała 24,90 – nowość Sypki cien do powiek w słoiczku 22,90- nowość --------------------------------------------------------------- Czy wiecie coś o powyższych produktach?? Jakie kolorki ma cień pyłku i jaką wagę ??? ---------------------------------------------------------------- Str...
  • No nie... Katalog 04 wchodzi do sklepów dzisiaj, ja przedwczoraj złożyłam już zamówienie przez internet, podglądam dzisiaj fakturę i już mam kupę braków z oferty netto!!! - olejek do masażu Spa Skarby Indii - peeling Spa Skarby Indii - chłodzące żel aloesowy po opalaniu - pomadka ochronna do ust SPF10 - CT mini cień do powiek sea shell Normalnie uważam to za przegięcie, że braki są już przed wejściem katalogu do sprzedaży. Mieli po 1 kartonie tych kosmetyków?????
  • czy przychodza perfumy?? albo tonik?? no chyba ze kazdy ma inna oferte internetowa... ale nie wydaje mi sie

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się