-
Bardzo proszę o opinie na temat firmy Budnest reprezentowanej przez Pana Dziedzica i Podrygajło (chyba). Czy miał lub ma ktoś z nimi coś do czynienia? Budują (już trochę długo) osiedle bliźniaków w Psarach. Architektura ładna ale nie wiem jak z wykonaniem i współpracą z tą firmą. Czy są solidni? Cena za dom wcale nie jest konkurencyjna zwłaszcza, że domy są bez garaży w standardzie. Proszę o wszelkie opinie. Jak w ogóle wygląda realizacja tej inwestycji itp.
Dzięki z góry.
-
czy jest duże zainteresowanie kupnem apartamentów w górach pod inwestycje?
-
Wg gazety rynek dolnośląski we Wrocławiu i okolicach jest 185 inwestycji mieszkaniowych.
Dobrze że buduje się dużo, kupujacy mają większy wybór no i budujący sobie zarobią.
-
Witam,
czy może ktoś wie coś ciekawego na temat tej firmy i inwestycji na Swojczycach?
Zarezerwowałam sobie tam mieszkanie, ale dopiero wczoraj znalazłam bardzo
niepochlebne opinie o wykonywanych przez tego developera inwestycjach i
zaczęłam się zastanawiać...
-
Witam,
Jestem zainteresowany zakupem mieszkania w tej inwestycji. Osiedle budowane jest przez developera Milart (www.milart.pl).
Z tego co widziałem są już ukończone inwestycje tego developera we Wrocławiu - m. in. na Opolskiej, w Radwanicach.
Ceny na dzień dzisiejszy są kuszące. Czy ktoś kupił mieszkanie u tego developera - jak wyglądała sytuacja z przekazaniem mieszkania, czy są terminowi?
Na osiedlu ma być ogrzewanie gazowe (kotłownia) - z jakimi kosztami należy się liczyć przy tego ty...
-
Termin oddania mieszkań I kwartał 2012, ze zdjęć na stronie dewelopera widać że budynek już właściwie stoi, blisko granic Wrocławia, po dokończeniu budowy dróg w okolicach chyba całkiem niezły dojazd do centrum, ceny zachęcające. Co sądzicie o inwestycji Milartu w Kiełczowie?
-
Czy jest gdzieś spis wszystkich inwestycji developerskich na Maślicach (i ewentualnie w okolicach)? Szukam w tym rejonie domu wolnostojącego lub szeregówki. Nowego, od developera. Proszę o info o dostępnych ofertach
-
Witam,
czy ktoś z Państwa interesował się tą inwestycją? Rozmawiał w tej sprawie z developerem, wie coś na temat firmy Budnest?
-
Trafiłem na ofertę dewelopera Rodis, który buduje "apartamenty" przy ul. Mińskiej. Pytanie: czy ktoś jest zainteresowany inwestycją lub kupił tam mieszkanie? Znalazłem kilka informacji na forum na temat Rodisu, ale są min. sprzed 4 lat. Czy warto wiązać się z tą firmą? Inwestycja za 500 kPLN, więc wątpliwości mnóstwo....
-
Witam. Szukam w 2011 roku mieszkania na zachodzie miasta. Metraż 65-80 metrów, 3 pokoje albo 4, balkon oczywiscie. Policzyłem robione, kończone albo juz skonczone inwestycje w tym rejonie i nie wiem, na co sie zdecydować. Ceny plus minus są w podobnych przedziałach. Moze ktos juz coś kupił lub równiez szuka, prosze o opinie w tym wątku.
Oto inwestycje, jakie analizowałem (kolejnosc losowa):
1. Milart mieszkania
2. Milart szeregówki
3. Gant na Strzeblowskiej
4. Salwirak na Północnej
5. ...
-
jak dla mnie bomba co o tym sadzicie? rozmawiałem z szefem , cena za 120m2 ok 650.000 , prosze o porady czy znajdę cos lepszego na Oporowie?
-
www.inwestportal.pl/czytaj/1047/gant-ma-fundusze-na-pastelowa-kraine
-
witam w necie znalazłem taką inwestycję na Oporowie , czyli jak dla mnie super lokalizacja i metraże, czy znacie jakies konkurencyjne budowy na tym terenie i co sadzicie o tym projekcie??
pozdrawiam
-
Witam
Od jakiegoś czasu nosze się z zamiarem kupna mieszkania i ciekawie
wygląda inwestycja WPBM -Kępa Staromiejska przy ul. Zdrowej.
Jakie macie doświadczenia z tym deweloperem?
Proszę o opinię tych którzy kupili mieszkania w tej lokalizacji -
jaka cena, jakość wykonania, itp.
-
Odradzam spółkę WGI i wszystkie inne, gdzie decydentem jest Piotr Klajn, do niedawna prezes MKM-Investment. nie wywiązał się z przedwstępnych umów zawieranych u notariusza, w poprzedniej jego spółce MKM-Investmnt.
75 rodzin zostawił bez mieszkań za któe zapłaciły!!!!!!!!! udziały w spółce o ogromnej wartości zostały sprzedane za [b]2zł[/b]. Żeby jeszcze bardziej pogrążyć klientów.
Zastanów się dwa razy! Ty decydujesz, ja odradzam. nie ma co robić interesów z kimś takim. jest wielu innych, k...
-
Witam,
Szukam osób, które budowały dom z firmą Światowe Inwestycje z
Warszawy(dawniej Schmidt Budownictwo). Podobno wybudowali trochę
domów w okolicach Wrocławia. Zastanawiam się czy nie zlecić im
budowy domu ale nie mogę znależć żadnych informacji na ich temat na
forach i trochę mnie to niepokoi. Będę wdzięczna za wieści.
Pozdrawiam, Agata
-
Czy ktoś się orientuje co powstaje przy ul. Bursztynowej obok
Osiedla Bursztynowego? Teren juz jest ogrodzony, jakis ciężki sprzet
pracuje, budki dla pracowników już są. Na tablicy informacyjnej jest
napisane, ze inwestorem jest Wrocławskie Przedsiębiorstwo Budowlane.
na ich stronie nie ma jednak żadnej informacji na temat tej
inwestycji.
Autorem projekt jest Pracownia www.apsz.com.pl/, ale ich
strony nie udaje mi się otworzyć.
Czy ktoś z Was wie coś o tej inwestycji, jak wyg...
-
Jestem zainteresowana tą inwestycją. Mam pytanie do osób zamieszkujacych w budynkach Milartu, jak Wam się mieszka, czy mieliście dużo poprawek przy odbiorze, czy to solidny Developer, czy macie kotłownie gazową jakie są opłaty i najważniejsze czy często następują podwyżki czynszów ? Za wszystkie cenne informację z góry dziękuję :-)
-
www.riverview.pl/
Potężna inwestycja mieszkaniowa we Wrocławiu
(PAP, pr/17.10.2007, godz. 18:37)
134 nowoczesne apartamenty powstaną we Wrocławiu, w okolicy
nieczynnego portu przeładunkowego na Odrze. Wartość inwestycji to
135 mln zł, budowa mieszkań, według planu ma być ukończona w 2009 r.
R E K L A M A czytaj dalej
Nowy apartamentowiec powstanie przy ul. Sikorskiego, czyli na
terenie Starego Miasta, będzie się nazywał Riverview. Do budynku
pr...
-
Prosze o opinie od tych, ktorzy moze juz zakupili mieszkanie w inwestycji Apartamenty North na ulicy Północnej. Pierwszy kontakt z przedstawicielem dewelopera zrobił dobre wrażenie ale może to pozory, nie wiemy na razie. Inwestycja jest ciekawie zaprojektowana, z dobrym dojazdem, mają oddawać już ukonczone lokale po nowym roku. Czy udawało się wam negocjować ceny? jak wygląda umowa, czy ma jakies haczyki na kupujących? czy inwestycja jest dobrze realizowana? Dziękuję za opinie z góry. Pozdraw...