julaws
18.05.13, 16:00
Wczasy wykupione od 28 lipca na Kretę z przelotem do Heraklionu. W czwartek sprawdzam godziny wylotu - są podane ale wylot następnego dnia, więc 1 dzien do tyłu. Dziś dzwoniłam do Itaki - nie widza problemu, nie ma znaczenia dla nich że wczasy dzien krótsze, świadczen nie zwrócą. Na stronie Itaki - kto teraz chce lecieć - wczasy sprzedają od 29 lipca i bezczelnie podają jako wczasy 15-to dniowe (do 11 sierpnia). Sprawdzałam wszystkie loty do Heraklionu ta sama data i godzina.
Więc - głupi ten kto korzysta z first min! A najpierw wczasy wykupione na Kanary - zmienili o kilka dni wyloty w terminie, który mi nie odpowiada, zamieniłam na Krete, teraz skrócili!
Pani bez przejęcia zaproponowała, że mogę zrezygnować z wakacji jak chcę. Widać na klientach im zbytnio nie zależy, nawet w dzisiejszych czasach, za dużo ich mają.
Rozumiem wszystko - dziwne godziny lotu, 1-2 w nocy itd, trudno, nie przeszkadza mi to, ale skoro skracają wczasy niech zwrócą różnicę. Nawet nikt się nie pofatygował, by poinformowac o zmianie.
Korzystam z biura od kilku dobrych sezonów, ten jest ostatni to na pewno. A inni niech się zastanowią czy warto z itaką.