czarna_rozpacz 21.01.06, 11:05 Zapraszam na posiedzenie Zarządu Krajowego Ogólnopolskiego Związku Zawodowego Lekarzy, które odbędzie się w dniu: 27 stycznia (piątek) 2006r. o godzinie 13 00 . www.ozzl.org.pl/akt/19012006.htm Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
poloznik-gin Re: Komitet Protestacyjny Służby Zdrowia 21.01.06, 13:04 Na barykady ludziska biurka gromadzic i sprzet medyczny wspinajcie sie drukami L4 w nich zwijajcie w kulki żeby bardziej bolało tuszem do pieczatek po oczach,ligliną ich,wacikami po oczach niech maja podli wrogowie. Odpowiedz Link Zgłoś
poloznik-gin Re: Komitet Protestacyjny Służby Zdrowia 21.01.06, 13:12 Nalerzy walczyć drodzy lekarz ,nie o jakieś pieniadze jeden lub dwa złote,ale o jednakowe traktowanie lekarzy wobec prawa,ale nie jak wiekszość czytających tutaj zrozumie prawa karnego ,ale prawo polskie nie traktuje lekarzy jak pełnoprawnych obywateli,dlatego z osobami wyjetymi spod prawa zawsze dyskutuje sie inaczej,przebrnijcie na poczatku umiejscowienie prawne dyżuru lekarskiego,zmienione ostatnio na inne też niezgodne z konstytucja,w majestacie prawa mamy nadaj przepis traktujący lekarzy jak obywateli drugiej kategorii.W przeciwnym razie nasze protesty będą zawsze wygladać jak obisałem w poście wyżej. Odpowiedz Link Zgłoś
czarna_rozpacz Re: Komitet Protestacyjny Służby Zdrowia 21.01.06, 18:13 mentalnosc lekarska w polsce jest niestety rodzaju zenskiego, nawet u ginekologow:( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ja Re: Komitet Protestacyjny Służby Zdrowia IP: 195.117.19.* 21.01.06, 18:50 Ta zenskiego na barykady mzm naładowany protestator Odpowiedz Link Zgłoś
czarna_rozpacz Re: Komitet Protestacyjny Służby Zdrowia 21.01.06, 19:33 na szczescie polskie piguly, jeszcze jaja maja, oprocz tych co maja tytul magistra jak kwasniewski, te to, juz zupelnie bezsensowne sa:( Odpowiedz Link Zgłoś
poloznik-gin Re: Komitet Protestacyjny Służby Zdrowia 21.01.06, 19:43 Zappomniałem o jajach tak mają baby jaja ,jajami w nich ,można zrobić jeszcze dzbuki czy ja to się tam pisze takie co śmierdzą ,jajami w nich.Nadal mam naładowany protestator. Odpowiedz Link Zgłoś
czarna_rozpacz Re: Komitet Protestacyjny Służby Zdrowia 21.01.06, 19:47 ja tez, na maxa mam nalodowany, ale trzeba akcje skoordynowac:) Odpowiedz Link Zgłoś