Dodaj do ulubionych

Komitet Protestacyjny Służby Zdrowia

21.01.06, 11:05
Zapraszam na posiedzenie Zarządu Krajowego Ogólnopolskiego Związku Zawodowego
Lekarzy, które odbędzie się w dniu:

27 stycznia (piątek) 2006r. o godzinie 13 00 .

www.ozzl.org.pl/akt/19012006.htm
Obserwuj wątek
    • poloznik-gin Re: Komitet Protestacyjny Służby Zdrowia 21.01.06, 13:04
      Na barykady ludziska biurka gromadzic i sprzet medyczny wspinajcie sie drukami
      L4 w nich zwijajcie w kulki żeby bardziej bolało tuszem do pieczatek po
      oczach,ligliną ich,wacikami po oczach niech maja podli wrogowie.
      • poloznik-gin Re: Komitet Protestacyjny Służby Zdrowia 21.01.06, 13:12
        Nalerzy walczyć drodzy lekarz ,nie o jakieś pieniadze jeden lub dwa złote,ale
        o jednakowe traktowanie lekarzy wobec prawa,ale nie jak wiekszość czytających
        tutaj zrozumie prawa karnego ,ale prawo polskie nie traktuje lekarzy jak
        pełnoprawnych obywateli,dlatego z osobami wyjetymi spod prawa zawsze dyskutuje
        sie inaczej,przebrnijcie na poczatku umiejscowienie prawne dyżuru
        lekarskiego,zmienione ostatnio na inne też niezgodne z konstytucja,w majestacie
        prawa mamy nadaj przepis traktujący lekarzy jak obywateli drugiej kategorii.W
        przeciwnym razie nasze protesty będą zawsze wygladać jak obisałem w poście
        wyżej.
        • czarna_rozpacz Re: Komitet Protestacyjny Służby Zdrowia 21.01.06, 18:13
          mentalnosc lekarska w polsce jest niestety rodzaju zenskiego,
          nawet u ginekologow:(
          • Gość: Ja Re: Komitet Protestacyjny Służby Zdrowia IP: 195.117.19.* 21.01.06, 18:50
            Ta zenskiego na barykady mzm naładowany protestator
            • czarna_rozpacz Re: Komitet Protestacyjny Służby Zdrowia 21.01.06, 19:33
              na szczescie polskie piguly,
              jeszcze jaja maja,
              oprocz tych co maja tytul magistra jak kwasniewski,
              te to,
              juz zupelnie bezsensowne sa:(
              • poloznik-gin Re: Komitet Protestacyjny Służby Zdrowia 21.01.06, 19:43
                Zappomniałem o jajach tak mają baby jaja ,jajami w nich ,można zrobić jeszcze
                dzbuki czy ja to się tam pisze takie co śmierdzą ,jajami w nich.Nadal mam
                naładowany protestator.
                • czarna_rozpacz Re: Komitet Protestacyjny Służby Zdrowia 21.01.06, 19:47
                  ja tez,
                  na maxa mam nalodowany,
                  ale trzeba akcje skoordynowac:)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka