Gość: zenek IP: *.chello.pl 02.01.08, 21:33 Cze, Zaproponowali mi na kasie w Wawie 5k brutto i sam nie wiem czy za takie psie pieniadze pracowac w markecie.... Doradzilibyscie cos? Zenek Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: bebe Re: kasa w markecie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.01.08, 17:32 jak nie masz innej opcji to narazie bierz,zawsze to 5k a nie zero Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: x Re: kasa w markecie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.01.08, 17:41 To jest taki standard w marketach na szeregowych stanowiskach - obojętnie czy na kasie, czy na dziale. Wszystkie markety płacą podobnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zenek Re: kasa w markecie IP: *.chello.pl 05.01.08, 22:35 dzieki za odpowiedz, zdecydowalem sie - wkoncu zawsze moge porzucic ta robote i pojsc do lepszej... dzieki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Re: kasa w markecie IP: *.domainunused.net 06.01.08, 15:18 5000 brutto ? Daj spokój. Na Śląsku w markecie zarabia się 9000 netto + 10% prowizji od sprzedanych wyrobów, oraz premia miesięczna 2000zł + laptop + służbowa limuzyna z szoferem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bebe Re: kasa w markecie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.01.08, 17:36 no pewnie.nie dodałes jeszcze ze dają za darmo mieszkania dla przyjezdnych.Prima aprilis dopiero za trzy miesiace !!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zenek Re: kasa w markecie IP: *.chello.pl 07.01.08, 21:57 i co ja mam na tej prowincji robic? kopalnie ogladac, kopac doly w wolnej chwili - dzieki pozostane w wawie z tym co mi zaoferowali. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zajączek Re: kasa w markecie IP: *.ethnet.com.pl 21.05.13, 06:30 proszę wchodzić na bloga markety-praca.blogspot.com/ Odpowiedz Link Zgłoś