kierowca

(12 wyniki)
  • W salonach prasowych lezy taki jakis poradnik jak kupowac samochody uzywane, to taki poradnik niewymiarowy, raczej jak maly notes wygląda, szerszy niz wyższy, ciemna okładka. na jednej ze stron ocena Alf 145 i 146. Oczywiscie, jedna gwiazdka na pięć mozliwych. W komentarzu: w tej alfie psuje się wszystko, silnik, osprzęt, zawieszenie. Silniki boxer były awaryjne, mało dynamiczne i paliwożerne. O ich awaryjności krążą legendy. TS lepsze ale i ta, auto do dupy. Jak to przeczytałe...
  • bo piją codziennie rano kawę w serwisie:) to forum tylko to potwierdza:)
  • czy mógłbyś tu wkleić Twój tekst o kierowcach spod pizzerii w Poznaniu? Jest genialny :)
  • ... i stan przedzawalowy od kieszeni schowka, ktora sie otwiera na kazdym wrednym wyboju. Cholerstwo jest dosc ciezkie, robi duzo halasu i prawdziwe siniaki, kiedys na jednej trasie (ok. 100 km) otworzylo sie co najmniej 30 razy (liczenie moze byc calkiem zabawne, oczywiscie do czasu). Pytam serio: mozna to naprawic?
  • Rafale mam dla ciebie propozycje, nie wiem czy już ktoś to poruszał.Skoro mamy swoje forum którego jestes założycielem obierzmy sobie znak i będziemy sie mogli pozdrawiać na drogach. Przecież kierowca Alfy musi być fantastą kimś niepowtarzalnym i nie wstydzmy sie tego wbrew uszczypliwym kawałom. Niespełna tydzień temu na trasie A1 na Stacji Petrochemii Płockiej widziałem 146 Junior taką sama jak moja nasuwało sie dużo pytań dla tego Alfisty lecz odjechał. Może odwiedza tą strone ...
  • jadąc z koleżanką opowiadałam jej o zwyczaju pozdrawiania przez machanie do kierowców alf, postanowiłyśmy przetestować. Prób odbyło się tylko 5 (albo aż) ale więcej alf na trasie Bemowo - Marki nie spotkałyśmy. Wyniki sa następujące: 1. 147 laska w wieku 30-40lat blondynka, po chwili namysłu odmachała i jeszcze szybciej odjechała z paniką w oczach - test pozytywny 2. 159 pan z krawatem lat ok.40 - wyszczerzył się uroczo, otworzył szybkę i zapytał czy chcemy jego telefon, nie chcia...
  • Poprzedni włąściciel mi nieźle zniszczył tapicerke nie mam siły juz patrzyć na moja Alfkę tak okaleczoną czy próbował ktoś dobrać z dostepnych na rynku pokrowców jakieś znośne (bez logo Super TUNNING TEAM albo w tym stylu itd ) tylko dobrze dopasowane do kubełków. Może jakieś namiary - moja tapicerka jest do wymiany bo na siedzeniu kierowcy mam z jednej strony wydarty przewód plastikowy wmacniający tapicerkę. Pozdrawiam Mariusz
  • www.youtube.com/watch?v=6UFpGNKQRf0&mode=related&search=
  • Jadę sobie spokojniutko wrocławską, dziurawą ulicą a za mną, na światłach podjeżdza inna 145. Sądząc ze zderzaka przedniego, boxerek zapewne. w lusterku wstecznym widzę kierowcę, a własciwie kierownicę:) Jest to bowiem zażywna, pulchna jejmość, w wielu nieokreślonym, tak pomiędzy 35 a 65 (są takie jejmoście). Zresztą, odległość, niby auto stoi tuż za mną ale jednak, można sie pomylić. No i co. Nic się nie dzieje, jejmość widzę, patrzy mi się w tyłek, znaczy nie w mój ale mojego...
  • Czy Alfy w ogóle startują w takich wyścigach ? A może są jakieś oficjalne wyścigi gdzie Alfa bbierze udział ?
  • motoryzacja.interia.pl/wiadomosci_dnia/news/jade-niebezpiecznie-zadzwon,786490
  • Dzis śmigałem sobie moją babcią z działeczki do domu. Jak zwykle koncówka to droga ekspresowa. Jak zwykle tez z całej ekspresówki najciekawszy jest ślimak po którym sie na nią wjeżdża. Lewy później prawy zakręt i pas rozbiegowy. Oczywiście jak to z alfa bywa im w tych zakrętach szybciej tym fajniej. Dzis było bez specjalnych ekstrawagancji ale na końcu prawego łuku przy wyjściu na pas rozbiegowy było troche piachu. Efektem tego na pas rozbiegowy wpadłem efektownym slajdem. Kont...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się