kierunku

(3 wyniki)
  • czyli GŁOSOWANIE!!!: na razie minal miesiac ( prawie) poswiecony obserwacjom ( dosc pobieznym, przyznaje). obiektem moich obserwowan byli ludzie, a wlasciwie atmosfera, ktora tworza w grupie a co za tym idzie ( chociaz>niekoniecznie, np. w przypadku dosc liczebnych kierunkow) na danym kierunku, tudziez profilu. ktory kierunek, grupa jest wg Was typowo imprezowa rodzinka?! <<<<UWAGA!>>>>nie glosujemy na kierunek, profil, grupe w ktorej jestesmy!!!
  • Mam pytanie do ludzi studiujących ten kierunek i nie tylko ;) jak jest na tych studiach? czego uczą? no i co mozna robić po tym kierunku, poza pracą w bibliotece, bo nie chcę zostać bibliotekarzem :|
  • witam. studiuje dziennikarstwo i komunikacje spoleczna na UWMie w Olsztynie, ktory to kierunek u nas konczy sie licencjatem. z tego co mi wiadomo na UWr tez nie ma uzupelniajacych (ale moze sie myle?), ale moze wiecie cos o planach uruchomienia? plany zyciowe wiaze z Wroclawiem czy ogolnie tamtym rejonem kraju, wiec glownie UWr mnie interesuje. a moze w Poznaniu sa uzupelniajace? z gory dziekuje i pozdrawiam.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się