Forum Nauka i edukacja Savoir vivre
ZMIEŃ
      komisja

komisja

(3 wyniki)
    • Niebawem mam obronę pracy mgr. W komisji będą sami faceci, z którymi miałem zajęcia na uczelni. Podobnie jak promotor - sympatyczni ludzie. I się zastanawiam jak rozwiązać kwestię prezentów dla nich. Wiem, że wypada dać kwiaty. Ale sądzę, że lepiej będzie jak każdemu z komisji dam po bombonierce. Bardziej praktyczne dla faceta myślę :) A ponieważ jeszcze z promotorem będę się widział po obronie (jakieś papierki musi mi podpisać) to wtedy myślę mu jeszcze na osobności dać jakiś dobry alkohol (...
    • Mam pewien może dziwny problem... a propo kwiatów/upominkow dla komisji po obronie mgr. Kiedys podczas obrony licencjackiej bronilem sie w duzej grupie, znajomi itp - zlozylismy sie na kwiaty dla komisji i prezent dla promotora. Czeka mnie teraz obrona pracy mgr ale bronię się sam...... no własnie i co wypada zrobić w tym przypadku. W komisji będzie promotorka + 2 osoby (mezczyzni). Sam nie bede kupowal prezentow, ale tez jakos dziwnie mi kupowac kwiaty dla facetow w komisji :P. Tylko czy wy...
    • mam nastepujacy dylemat: czy w trakcie obrony pracy magisterskiej wypada wreczac kwiaty? czy nie bedzie to odebrane jako lizusostwo? na studiach wrecznie kwiatow, to juz rzadsza praktyka niz w szkole sredniej. poradzcie, prosze! jak to bylo u was rurka

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się