komisja

(5 wyników)
  • czy do materialu stymulujacego dostajemy pytania i na nie odpowiadamy czy najpierw sami mowimy a dopiero pozniej pytania??? pomozcie prosze, bo kazdy co innego mi mowi:((
  • No i nareszcie po :D Hehe już nawet zdążyłam to oblac ;) Tematy jakie miałam: stymulus na temat zmieniającej sie roli mężczyzn (obrazki ukazujace pracujacych w domu meżczyzn i statystka - wykres słupowy) i dwa tematy: reality show (nie wiem dokladnie o czym był bo mówiłam na drugi) i drugi na temat wpływu na mlodych ludzi wejścia Polski do UE . Nie mogłam uwierzyć jak mi przewodnicząca komisji powiedziała ze mam 19 punktów :D Hehe nie taki diabeł straszny :D Trzymajcie się i powodzenia
  • Zdawałam maturę z angielskiego poziom podstawowy.Czy duże jest prawdopodobieństwo, ze komputer nie uzna mi części słuchowej oraz czytania ze zrozumieniem, ponieważ zapomniałam zamalować tych kratek , ktore byly na ostatniej stronie? Pesel napisalam , date urodzenia tez i wkleiłam naklejke, lecz zapomnialam tych krateczek pomalowac....załamie się jeśli będę musiała pisać angielski w sierpniu... i iść za rok na studia ;[
  • Witam. To co za chwile opowiem może zostać uznane za bujde czy żart, ale dla mnie i dla wielu nnych jest to baardzo duży problem. Otóż siedzieliśmy z rzeszą ludzi na sali gimnastycznej w wielkim skupieniu i ciszy i odsłuchiwaliśmy lektorów na maturze z języka ang. W pewnym momencie (hmm jak by to delikatnie powiedzieć) jedna z osób (a dodam że była to najprawdopodbniej dziewczyna) puściła bąka. W jednym momencie cała sala zaczęła się śmiać i jak możecie się domyślić nie było sposobu na ...
  • To skandal, żeby na wielkiej hali, na której jest niesamowity pogłos, odbywała się matura z języka angielskiego!!!Ledwo rozumiałam słowa spikera po polsku, a co dopiero po angielsku!Uczę się angielskiego od 10 lat i nic nie mogłam zrozumieć, coś tu chyba jest nie tak, nie?!Słyszałam tylko jeden wielki szum i burczenie jakiejś kobiety a potem faceta.I jak tu dobrze zdać maturę??Cała "POLSKA"-nieprzygotowana i wszystko robione na ostatnią chwilę i byle jak!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się