Dodaj do ulubionych

zapłata dla coill

22.10.11, 21:02
Nie znam sytuacji nie śledziłam postawiłam karty na tamtą znajomość + karty rady
Z przełożenia as mieczy, Q monet i 5 kielichów - nastąpiło ostre cięcie z winy kobiety i jest poczucie straty oraz to że chciałabyś to naprawić lub wyjaśnić

sprawa paź monet - młody chłopak
to od tego doprowadziło - 3 monet - chyba swojego faceta wystawiłaś na próbę której nie przeszedł Mam takie wrażenie że zrobiłaś trochę z igły widły i przyjacielskie stosunki padły
to wiesz - 10 mieczy - skończyło się zranieniem
to czujesz - 5 monet - chciałabyś wyjaśnić sprawę jesteś gotowa nawet wyżebrać od niego czas który mógłby ci poświecić na rozmowę
to jest ale odchodzi - któreś z was triumfuje czyżby jednak powrót wyjaśnienie a może pojawił się w Twoim życiu ktoś z przeszłości
to będzie najpierw 3 kielichów - ja tu widzę radość i zabawę
znajomość - 5 buław - walczysz z myślami nie wiesz co robić czy zawalczyć jeszcze o was czy dać sobie spokój
otoczenie - cesarz - jakiś inny facet w Twoim otoczeniu, poważniejszy stateczny - chyba że to on przyjął taka pozę w stosunku do Ciebie
obawy/ nadziej - 5 mieczy - boisz się że to koniec odejście w hańbie niby on zwyciężył ale też się czuje podle
wynik księżyc - złudy iluzje łudzisz się że to wróci że będzie jak dawniej - to nie jest dobra karta jeśli chodzi o znajomość dociągnęłam /rycerz monet, koło paź mieczy ja myślę że albo kogoś już poznałaś albo poznasz i zamienisz rycerza na pazia. A jeśli chodzi o tą znajomość to coś się zmieni i nawiążecie kontakt

Rada: to robić: Q buław, Q kielichów, kochankowie - zmień się z twardej baby na miękką i kochającą a po za tym czas dokonać wyboru i zastanowić się czego i kogo tak na prawdę chcesz
tego nie robić: 4 mieczy, 8 mieczy 3 buław - nie zamykać się nie odsuwać nie być samotnym nie rozpamiętywać tylko ruszyć do przodu otworzyć się na nowe znajomości

Mam nadzieję że trochę pomogłam
Dziękuję Ci za karty
Obserwuj wątek
    • coill Re: zapłata dla coill 23.10.11, 19:16
      algaria napisała:
      > to czujesz - 5 monet - chciałabyś wyjaśnić sprawę jesteś gotowa nawet wy
      > żebrać od niego czas który mógłby ci poświecić na rozmowę
      fakt, na szczescie tego nie robie i nie odzywam sie bo chce uniknac "zebractwa", ale tak sie czulam.

> to jest ale odchodzi - któreś z was triumfuje czyżby jednak powrót wyjaśnienie
      co tu bylo?
      > to będzie najpierw 3 kielichów - ja tu widzę radość i zabawę
      hmm...moze nagle zaprosi mnie na piwo albo impreze jakas niezobowiazujaa?

> znajomość - 5 buław - walczysz z myślami nie wiesz co robić czy zawalczyć jeszcze o was czy dać sobie spokój
      tak,a czy ta karta moze ostrzegac przed klotnia? w sensie, ze sie odezwie z jakas pretensja czy powodem do ostrej dyskusji? bo na razie to jak wisielec wyglada uncertain
      > otoczenie - cesarz - jakiś inny facet w Twoim otoczeniu, poważniejszy st
      > ateczny - chyba że to on przyjął taka pozę w stosunku do Ciebie
      czesto wychodzi mi w cesarzu i papiezu, ale to razej negatywy tych kart sie sprawdzająuncertain fajnie jakby kto nowy byl cobym sie zakochala..

> obawy/ nadziej - 5 mieczy - boisz się że to koniec odejście w hańbie nib
      > y on zwyciężył ale też się czuje podle
      mam nadzieje ze on tez czuje sie podlebig_grin

> wynik księżyc - złudy iluzje łudzisz się że to wróci że będzie jak dawni
      > ej - to nie jest dobra karta jeśli chodzi o znajomość dociągnęłam /rycerz m
      > onet, koło paź mieczy
      ja myślę że albo kogoś już poznałaś albo poznasz i za
      > mienisz rycerza na pazia. A jeśli chodzi o tą znajomość to coś się zmieni i na
      > wiążecie kontakt
      no..ten ksiezyc juz chyba jest hehe,tak się czuję zupelnie jak Ksiezyc,taki gdzie niczego nei waidomo o co chdzi, gdzie kazdy ściemnia i wogole... 5 mieczy i ksiezyc razem idealnie odzwierciedlilo to co teraz jest i co robimy. A z czego interpetujesz ze bedzie kontakt jeszcze, z koła?
      Moze faktycznie kogos poznam lepszego albo mze moje serce tam mocniej zapuka(staram się). Ksiezyca nie lubie, ale moze tez mowic o romansowaniu ponowym? bo zwiazek to to nie jest napewno, wsumie jakies super uniesienia erotyczne tez mi sie z ksiezycem nie kojarza hehe

> Mam nadzieję że trochę pomogłam
      > Dziękuję Ci za karty
      napewno taksmile dziekismile
    • coill Re: zapłata dla coill 24.10.11, 14:58
      tego chyba niczyja wrozba nie przewidziala hehe, ale kazalam mu spier...... i powiedzialam ze nie chce kontaktu z osoba kt mnie skrzywdzila i proboje jechac po moim poczuciu sumienia
      • czu-jka Re: zapłata dla coill 24.10.11, 15:16
        Coil, a może to ten Paź Mieczysmile.
        Tak trzymaj Kobietosmile.
        • coill Re: zapłata dla coill 24.10.11, 16:52
          czu-jka napisała:

> Coil, a może to ten Paź Mieczysmile.
          > Tak trzymaj Kobietosmile.

nomoze, ale karty sie pokryly w sensie hehe 5 kijow na klotnie.ksiezyc na klamstwo napewno, bo on usilowal sie klamstwem wybielić i nabrac wartosci ktorych brak mu wytknelam.
          nie wiem jeszcze co to te 3 puchary w sumie, bo nic milego sie nie stalo hehe

• algaria Re: zapłata dla coill 24.10.11, 18:12
      karty na rozstanie:
      as mieczy - odcięcie , 10 mieczy też koniec , twój triumf nad nim 6 buław , 5 mieczy to odejście w niesławie - on chciał kłamać ty go popłoszyłaś
      a ponad to zmieniłaś się w Q buław i pognałaś "dziada" dokonałaś wyboru
      Karty mówiły że powinnaś go popłoszyć ale nie tak dosłownie My tu jeszcze nie umiemy odczytać głębszego i pełnego znaczenia kart
      • coill Re: zapłata dla coill 24.10.11, 18:39
        algaria napisała:

> karty na rozstanie:
        > as mieczy - odcięcie , 10 mieczy też koniec , twój triumf nad nim 6 buław , 5 m
        > ieczy to odejście w niesławie - on chciał kłamać ty go popłoszyłaś
        > a ponad to zmieniłaś się w Q buław i pognałaś "dziada" dokonałaś wyboru
        > Karty mówiły że powinnaś go popłoszyć ale nie tak dosłownie My tu jeszcze nie u
        > miemy odczytać głębszego i pełnego znaczenia kart

no tak,ale nie dalo sie inaczej uwierz mi. nie dało sie ciepłem i pucharami napewno, bo wtedy to pogłebiać chcial i wykorzystywac.
        nie wiem jeszcze co te 3 puch znacza,ich narazie nie ma hehesmile
        ciekawa jestem czy on taki przepędzony osąddzony wróci i bedzie próbowal naprawiac(bo juz raz bylo podobnie z nim, wtedy to wogole powiedzial ze moje osądy nie wazne bo on juz mnie nie chce i ze niby cieszy sie z tego,a potem zalowal swoich slow...)
    • coill Koło F.. 24.10.11, 20:27
      tak mi przyszlo doglowy hehe. Czy moze ozanaczac tez to ze udalo mi sie odwrocic sytuacje? teraz teoretycznie to ja jestem na górze bo nie jestem juz "ta zła" która skrzywdziła i jest siaka i owaka, tylko teraz on jest ten złybig_grin i epwnie bedzie powtorka z rozrywki...
      calosc oczywiscie obusronnie pasuje do zagrywek pięcioma mieczami, przy czym ja chyba mam 6 bulaw w dloni,jemu zostalo 5 big_grin
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka