algaria
22.10.11, 21:02
Nie znam sytuacji nie śledziłam postawiłam karty na tamtą znajomość + karty rady
Z przełożenia as mieczy, Q monet i 5 kielichów - nastąpiło ostre cięcie z winy kobiety i jest poczucie straty oraz to że chciałabyś to naprawić lub wyjaśnić
sprawa paź monet - młody chłopak
to od tego doprowadziło - 3 monet - chyba swojego faceta wystawiłaś na próbę której nie przeszedł Mam takie wrażenie że zrobiłaś trochę z igły widły i przyjacielskie stosunki padły
to wiesz - 10 mieczy - skończyło się zranieniem
to czujesz - 5 monet - chciałabyś wyjaśnić sprawę jesteś gotowa nawet wyżebrać od niego czas który mógłby ci poświecić na rozmowę
to jest ale odchodzi - któreś z was triumfuje czyżby jednak powrót wyjaśnienie a może pojawił się w Twoim życiu ktoś z przeszłości
to będzie najpierw 3 kielichów - ja tu widzę radość i zabawę
znajomość - 5 buław - walczysz z myślami nie wiesz co robić czy zawalczyć jeszcze o was czy dać sobie spokój
otoczenie - cesarz - jakiś inny facet w Twoim otoczeniu, poważniejszy stateczny - chyba że to on przyjął taka pozę w stosunku do Ciebie
obawy/ nadziej - 5 mieczy - boisz się że to koniec odejście w hańbie niby on zwyciężył ale też się czuje podle
wynik księżyc - złudy iluzje łudzisz się że to wróci że będzie jak dawniej - to nie jest dobra karta jeśli chodzi o znajomość dociągnęłam /rycerz monet, koło paź mieczy ja myślę że albo kogoś już poznałaś albo poznasz i zamienisz rycerza na pazia. A jeśli chodzi o tą znajomość to coś się zmieni i nawiążecie kontakt
Rada: to robić: Q buław, Q kielichów, kochankowie - zmień się z twardej baby na miękką i kochającą a po za tym czas dokonać wyboru i zastanowić się czego i kogo tak na prawdę chcesz
tego nie robić: 4 mieczy, 8 mieczy 3 buław - nie zamykać się nie odsuwać nie być samotnym nie rozpamiętywać tylko ruszyć do przodu otworzyć się na nowe znajomości
Mam nadzieję że trochę pomogłam
Dziękuję Ci za karty