Forum eDziecko Porozmawiajmy Zakupy
ZMIEŃ
      koniec

koniec

(129 wyników)
    • Ja lubię licytować dopiero w ostatniej minucie. Mam interesujące rzeczy w obserwowanych i ostatnio nawet nastawiam sobie budzik, żeby nie zapomnieć. Już kilka razy plułam sobie w brodę, że wcześniej nie licytowałam i niestety zapominałam o aukcjach :(
    • Chyba już koniec mega wyprzedaży. Dziś przy mnie w Cubusie w Galerii Mokotów kierownik kazał przemetkowywać już ciuchy na stare ceny. Podobne info usłyszałam w Mothercare, że to już końcówka i wracają do normalnych cen.
    • w ssystemie wprowadzono zmiany i nie ma możliwości łączenia rabatów, pojawia się komunikat, że rabaty dostępne zostaną uznane i właśnie nie ma już możliwości łączenia wszystkich kodów . Zatem koniec , komu się udało a komu nie ten już tanio nie kupi
    • Witam, Na zakończenie roku w naszej szkole rodzice sami swoim dzeiciom kupują książki...może macie jakieś fajne propozycje dla 7 latki. Wiem, że wiele zależy od zainteresowań dziecka, ale są może jakieś encyklopedie, słowniki, które będą dobrą pamiątką na koniec pierwszej klasy?
    • Byłam dziś w Gal. Krakowskiej i na dziale damskim zniknęły wywieszki "wyprzedaż" nie było totalnie nic, na dziecięcym jakieś marne resztki. Czyżby to już koniec wyprzedaży?
    • Ledwo się zaczął i już chyba skończył ;-( 31 grudnia zrobiłam trzy zamówienia, dwa dostałam 5 stycznia i w środku były listy przewozowe UPS oraz informacja o darmowym zwrocie, wczoraj dotarła trzecia paczka i w środku nie ma naklejki UPS tylko taka żółta kartka jak były kiedyś...
    • coś co w opisie miało być nowe i nieużywane, w rzeczywistości nosi ślady użytkowania:( sprzedający idzie w zaparte,że on tego nie używał, mogę odesłać,ale ponoszę koszty wysyłki, które są połową poniesionych przeze mnie kosztów:( to co neutral czy negatyw?
    • Witam, jak wszystko dobrze pójdzie moje dziecko urodzi się pod koniec września, pięciodniowy pobyt w szpitalu, więc na pierwsze spacery zapewne dopiero w październiku, moje pytanie jest takie, czy powinnam zrobić zakupy typu kombinezon na wyjście ze szpitala, na spacery cieplejsze czapki,coś na nóżki cieplejszego, itp.już teraz póki takie rzeczy są jeszcze w sklepach. Bo jak przyjdzie mi kompletować ubranka dla dziecka to będzie lato i takich rzeczy może nie być jeszcze w sklep...
    • Czesc. Mam pytanie - co mozna kupic nauczycielowi zamiast kwiatow na zakonczenie roku. Jestem mama pierwszaka wiec nie mam doswiadczenia a wiem ze obyczaje sie zmienily. Za moich czasow byly tylko kwiaty.
    • Już 2 raz się wkurzyłam. Po raz 2 właśnie zrobiłam zakupy na neo24 (tusz do drukarki) skuszona (również ponownie) głupią darmową wysyłką (powyżej 100 zł). Tusze były po 106. Aż do samego końca kwota pokazywała się właśnie 106. A tu nagle na koniec jak już się pokazało potwierdzenie, mam jakieś 9 zł opłaty manipulacyjnej. ZA CO ?? z tego co pamiętam, to poprzednim razem też mi coś takiego wykręcili.
    • Opiekunka odchodzi od nas po prawie 3 latach pracy. Przygotowałam dla niej albumik ze zdjęciami mojego dziecka od momeentu rozpoczecia pracy do dziś, ale chciałam obdarować ją czyms jeszcze, czymś niezovowiązujacym. Macie jakies pomysły ?
    • Szukam szczoteczki do zębów dla dzieci oznajmiającej dźwiękiem koniec mycia. Znalazłam takie z migającym światełkiem, które gaśnie po 60 sek., ale to mi się nie podoba, bo dzieci będą patrzeć jak migają diody zamiast myć zęby!
    • w swoim mieście :)))/ otworzą niebawem :)))/ Ciekawe czy coś ciekawego "rzucą" na otwarcie? Do tej pory Wam zazdrościłam bo ja najbliższy miałam dopiero w Katowicach :( Budują też wielką Galerię Jurajską- doszły mnie słuchy,że podobno ma być w niej także NEXT- ale jakos mi sie nie chce w to wierzyć :(- pewnie to tylko kolejna plotka :( Pozdrawiam :)
    • Czytając forum e dziecko widzę spore zainteresowanie książką "Język dwulatka" tymczasem dziś w księgarni dowiedziałam się, że pod koniec lutego ukaże się wznowienie tej książki. Piszę to, ponieważ warto zaczekać kilka dni zamiast przepłacać sporo na allegro. Pozdrawiam, mama Igorka
    • Na emamie był post o nowch Dadach z Biedronki. Podobno mają być cieńsze i z wyciągiem z czegoś tam jak w Pampersach. Czy faktycznie tak jest? Dłuzszy czas używałam ich,potem przeszłam na Pampki, bo właśnie w Dada wkurzała mnie ta sztywnośc. Gdyby to naprawde zmienili to od razu do nich wracam. :)
    • forum.gazeta.pl/forum/w,567,116979047,,Kupilam_w_ciucholandzie_czyjas_kurtke_.html?v=2
    • Ponieważ, jakoś nie mogę się dostać na forum książki dziecięce i młodzieżowe, mimo wysłania zgłoszenia, chciałam zadac tutaj pytanie. Moja córka kończy klasę "0", jutro zebranie i chciałabym zaproponować rodzicom zakup książek dla dzieci.Polećcie coś tak do 30 zł co można kupić.
    • Byłam w Arkadii w Warszawie i patrzyłam tylko na dziewczęce ciuszki. Mile zaskoczył mnie Mothercare: bylo jeszcze dość dużo fajnych ciuszków w interesujących mnie rozmiarach (4,5,6 lat) i to na tyle, że miałam problem, co wziąć, a z czego zrezygnować. Bluzeczki z kr. rękawem były po 19 (pomarańczowe z nadrukiem)i 22 zł (np. zielona z dziewczynką i kwiatkami, błękitna z naszytym dużym motylem). Najdroższa była po 35 zł. Bardzo ładne turkusowe spódniczki z haftami po 35zł. Śliczn...
    • A ja uznaje że zimy w ogóle u nas nie było. Były trzy dni śniegu. Ciesze się że nie kupiłam kombinezonów bo by się nie przydały. Rękawiczki na śnieg nie ruszone.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Wersja mobilna