kumano

(5 wyników)
  • To taki japonski super gitarzysta, co jego plyty sa strasznie drogie. Gral z Davidem Bovie koncerty w Japonii. Czy ktos cos ma od niego? Albo moze mi sciagnac?
  • przedstawiam tekst do piosenki: jak mawia mój mentor peps: " text jest mega głupi i niezrozumiały bo opowiada o rozgrywce w FF. kawałek jest o tym ze fajnie jest grac w gry i byc w swiecie morpegoow bo swiat normalny mizadzy ludzi slabszych a w morpegach nie musza sie niczego bac koles jest megafanem FF.. urodzil sie w 1981 roku wiec młodziak... sam kumasz, koles gra na violonczeli skrzypcach i napierdala na pianinkach, a tak naprawde ten tekst jest o tym ze ludzie graja w takie R...
  • hmmm...po zgłębieniu Glow2 jakos trudno mi odkryć na czym miałby polegać fenomen. Nie rozumiem zachwytów. że niby jest nie do rytmu, że wokal sobie, a muzyka sobie to niby takie odkrywcze i "tfurcze"? Nie wiem, może to tylko mój problem, ale linie wokalne tez nie są jakieś strasznie niespotykane a muzyka uboga w dźwięki raczej (chociaż to nie zarzut akurat). Jeżeli patrzec na wymowę całości to oczywiście ten depresyjny klimat, jak ktoś lubi, musi swoje robić. Jak dla mnie może jed...
  • W związku z tym koncertem, o którym mowa w wątku o Ars Cameralis. Pierwszy raz usłyszałem o Whip właśnie na koncercie w Hipnozie, o tym że mi buty spadły pisać chyba nie muszę. Jako fan nudziarzy maści wszelkiej się napaliłem i od rana katuję "Atheist lovesongs", która jest płytą mocną w sensie repertuarowym, a w sensie stylistycznym to takie "I see darkness II". Na koncercie to brzmiało jak Bonnie + Woven Hand + Pani co w dziwnych strojach robiła teatr . Kto siedzi w temac...
  • sa takie zespoly, na ktore reaguje sie w roznoraki sposob: a) nie trafiaja zupelnie, wiec mowi sie, ze sa przereklamowane i tak naprawde graja chalowa muzyke b) mowi sie, ze nagrali gora trzy dobre plyty i to te na samym poczatku wieloletniej kariery i na kazda kolejna reaguje sie machnieciem reki i stwierdzeniem "oni sie juz skonczyli dawno temu" c) trafiaja od razu bezblednie i juz tak zostaje. dostaja kredyt zaufania i choc istnieje szansa, ze jesli naprawde nagraja badziew, to ...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się